Aston Martin DBX: Flere informationer og billeder af den nye luksus SUV

Aston Martin har planer om at ryste grundlaget for sin historie med ankomsten i et par år, sin nye SUV, DBX. Vi fortæller dig nogen af ​​de detaljer, som vi har kendt.

Aston Martin DBX, komme tættere

Aston Martin DBX, komme tættere

Aston Martin DBX, komme tættere

Aston Martin DBX, komme tættere

Aston Martin Han afslørede i 2015 den DBX Concept, en revolutionerende SUV prototype som vi sagde dengang, at det kommende kommende linjer design mærke biler. Det var en hundrede procent elektrisk prototype, Den har fire uafhængige motorer, en for hvert hjul og firehjulstræk.

nu, ser det ud til, at DBX er klar til mere alvorlige ting: Vil blive den første produktion SUV mærke og, hvis det bekræftes, vil funktionen første hybrid og elektriske varianter de forlader fabrikken i Gaydon. Dens produktion ville starte i 2019, så vi må forvente flere nyheder i de kommende måneder.

Måske tænker, at Aston Martin præsenterer et gennembrud på den kommende Frankfurt Motor Show udfældes. Siden på Geneve Motor Show i marts, blev det også spektakulære Aston Martin prototype afsløret Valkyrie, Vi forventer den nye DBX -af hævder, at denomination- Schweiziske begivenhed for 2018, eller så godt for Paris Motor Show samme år.

Aston Martin DBX Concept

Aston Martin DBX: luksus, eksklusivitet, funktionalitet, effektivitet …

den Aston Martin DBX fremtidig gade Jeg kunne blive ved at satse på fravær af konventionelle spejle, som i prototypen, og en anden af ​​kameraerne på plads, hvis billedet ser ud i separate digitale skærme i bunden af ​​søjlen A.

mekanisk set, vi kan forvente benzin versioner V8-motor, som blok 4.0 AMG biturbo oprindelsesland, eller 5.2 V12 biturbo, med beføjelser 503 og 600 hk, henholdsvis. Som nævnt kunne DBX skabe historie i at blive Aston Martin enchufables- første og hybrid elektriske hybrid-versioner, eller mærke. Vil det være deres første med 4×4-drev?

Med hensyn til prisen, kan du forvente en mindst 165.000 euro. Selvfølgelig, i bytte for luksuriøse materialer og kvalitet inde, på højden af ​​en mærke som Aston Martin, og nyeste teknologi anvendt på sikkerhed og tilslutningsmuligheder. DBX Concept prototype ridning en genvindingssystemet kinetisk energi under bremsning og pedaler og styretøj “via tråd”, dvs ingen mekanisk forbindelse eller motoren eller hjulene. Men det forventes, at den britiske satsning på traditionelle løsninger, i det mindste i tilfælde af “af wire” systemer -.

Aston Martin DBX Concept

* Billeder af galleriet åbning og svarer med Aston Martin DBX Concept.