Citroen C3, nu med automatisk EAT6

Citroen C3, nu med automatisk EAT6

Interessant nyhed i den spanske området C3 til magten kombinere motor 110 hk 1.2 PureTech med automatisk omskiftning EAT6 seks hastigheder.

Nu til salg Citroen C3 1.2 PureTech EAT6

Nu til salg Citroen C3 1.2 PureTech EAT6

Nu til salg Citroen C3 1.2 PureTech EAT6

Nu til salg Citroen C3 1.2 PureTech EAT6

Bare et par måneder efter ankomsten på det spanske marked, Citroën introducerede og interessant ændringer i området nytte C3.

Hvis et par dage siden var den SUV Peugeot 3008 som øjeblikkeligt at indarbejde EAT6 automatisk skift af momentomformer, nu vende at røre ved ham Citroen C3. Denne type transmission kan være asocial på 1.2 turboladet benzinmotor PureTech tre-cylinder og 110 hk.

den trim niveauer som du kan vælge den Citroen C3 1.2 PureTech 110 hk EAT6 De kaldes Føl og Shine og startprisen med denne type motor og transmission starter ved 16.200 euro.

Med hensyn til forbrug og emissioner, til C3 1.2 PureTech 110 hk EAT6 det franske selskab PSA-gruppen annonceret en gennemsnitlig udgift på brændstof 4,9 l / 100 km og CO2-emissionsniveau på 110 g / km, så denne version er fritaget VRT i Spanien.

Citroen C3Citroen C3: Hvad betyder ændringen EAT6?

For en bil som Citroen C3, indførelsen af EAT6 automatisk skift af momentomformer Det bringer merværdi, samt større alsidighed og variation i sit sortiment.

Med hensyn til kørsel, den franske producent hævder, at denne form for transmission sikrer hurtigere, flydende og blødhed i overgange mellem gear. En af de særlige forhold i dette EAT6 forandring fundet i sine to driftstilstande –Sport og Sne-, ud over standard eller normal. I det første tilfælde, Sport, det direkte påvirker de elektroniske parametre for overgangen mellem gear giver meget hurtigere i hver af de forandringer, hvilket bidrager til at øge følelsen af ​​sportslig kørsel deres chefer. For sin del, Snow tilstand justerer automatisk driftsparametrene ændres som individer og asfalt kompliceret forhold med tilstedeværelse af sne eller lave motoriske færdigheder.

Adblock
detector