Volkswagen Atlas: Dette er den nye store SUV 7 sæder

Serveret på MQB-platform, Volkswagen Atlas er 5 meter lang og 7 sæder, selv om prisen er placeret under Touareg luksus.

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan til amerikanske marked

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan til amerikanske marked

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan til amerikanske marked

Volkswagen Atlas, en mega Tiguan til amerikanske marked

den Volkswagen Atlas Det er den største bil Volkswagen nogensinde har gjort USA en SUV på mere end 5 meter der er inkluderet i den kategori af SUV betyder, men for europæiske referencer det er en model af store, et godt stykke over de 4,8 meter Volkswagen Touareg, endsige 4,5 meter Volkswagen Tiguan. Pris dog vil blive placeret mellem de to. den Volkswagen Atlas Det er især fokuseret på de behov, som det amerikanske marked.

Ved design, den Volkswagen Atlas DNA kopi af de nyeste kreationer af Volkswagen, med et gitter, der understreger de vandrette linjer og en bageste minder Volkswagen Tiguan, selvom trapezformede hjulkasser formidle en mere robust karakter. den Volkswagen Atlas monteret som standard LED typen forlygter, også ansætte teknologi, der kørelys og eventuelt baglygterne. med sin 5.04 meter lang, 1,98 meter bred og 1,77 meter høj, Volkswagen Atlas Det tilbyder en modulær interiør med tilstrækkelig plads til 7 passagerer og deres bagage.

Atlas VW SUVden Volkswagen Atlas Den er baseret på den MQB arkitektur (Som Golf, Tiguan og så videre), så det vil blive udstyret med nogle af de sikkerhedsteknologier allerede kendte i mærket Volkswagen, som cruise control adaptive cruise (ACC) Kollisionsadvarslen frontal med automatisk nødbremsning (Front Assist), Blinde vinkel overvågning og bag tværgående trafik, Vognbaneskiftadvarsel, parkeringshjælp og autobrake indlæg kollision. På samme måde kan du regne med tilslutningsmuligheder elementer som Mirror Link protokoller Carplay Apple og Android Auto, samt Volkswagen Bil-Net applikationer og online-tjenester. Lyd udstyr, i mellemtiden, kan være op til 12 højttalere og 480 watt, underskrevet af Fender Premium Audio System.

En mekanisk plan Volkswagen Atlas vil du have to benzinmotorer et 2,0 TSI 238 hk og 3.6 VR6 280 hk. Den mest kraftfulde vil være tilgængelige med Samlet 4MOTION Eventuelt, selvom serien er forhjulstræk og 8-trins automatgear.

den Volkswagen Atlas Den er fremstillet på fabrikken Volkswagen Chattanooga (Tennessee), sammen med det Volkswagen Passat beregnet Amerikanske marked. I slutningen af ​​2017 markedsført også i Rusland og andre Mellemøsten markeder.

Du kan også være interesseret i:

Ny 2017 Volkswagen Touareg SUV og dets rivaler ...

Volkswagen Touareg teststrøm

2016 Ford kant og den ældre bror Ford Kuga flytter

Adblock
detector