Seat Leon 2017: data og første officielle billeder

Seat Leon 2017: data og første officielle billeder

En ny Seat Leon vil ankomme i forhandlere i januar 2017. Saca forstørrelsesglas, fordi ændringerne er inde, med subtile ændringer til det ydre.

Seat Leon 2017: første billeder

Seat Leon 2017: første billeder

Seat Leon 2017: første billeder

Seat Leon 2017: første billeder

Design og værdi-pris forholdet De er to argumenter succes af den nuværende Leon ifølge undersøgelser Seat. Så tænk over, hvordan apuntalarías disse to aspekter, samtidig med at den nye retning mod -on maksimale tilslutningsmuligheder aspekter, der søger Seat udmærke sig i de kommende år– Hvis du ønsker at forstå, hvad det nye León vil tilbyde at vil ankomme i begyndelsen af ​​2017.

Karrosseriet til den nye Seat Leon vil forblive den samme, med 3 og 5 døre, plus familie ST. Ud over de nuværende finish Reference-og stil, det høje område vil blive opdelt i to af FR sporty orientering, vil den renoverede løve tilbyde en Xcellence der henvender sig til komfort og luksus, i høj grad at tiltrække flådekunder og prisniveauet af de sportsgrene varianten. Denne overflade kan være udstyret med en Valgfri adaptive dæmpning såsom FR, men med flere komfort-orienterede idioter. Uden for Xcellence blive anerkendt af sin krom, specifik kølergrill samt en konfigurerbar indvendig belysning i otte nuancer. Sæde siger en ny pakke af akustiske foranstaltninger, herunder en ny forrude er inkluderet Cementere få komfort i León.

Sammen med disse finish fra lanceringen version vil fortsætte med at tilbyde Seat Leon RFARING med høj krop, mulighed for AWD og æstetiske billeder taget fra verden af ​​SUV, med samme motor kombinationer. De sportslige variant Cupra kommer senere. I den mekaniske kapitel vil debut en ny Seat Leon 1,6 TDI 115 hk og på nogle markeder, kombinationen af ​​firehjulstræk med 2,0 TDI 150 hk og DSG syv-trins, 184 kulminerede med Diesel familien. Benzin, turbo fire varianter allerede kendt, at 1.2 110 hk, 125 og 150 1.4 heste, mere 1.8 180 hk. Selvfølgelig også det indeholder den symbolske 1.4 TGI i stand til at køre på naturgas. Priserne er ikke blevet afsløret endnu, men ikke væsentligt ændrer de aktuelle priser Seat Leon.

Design: Sæde i tråd

Bedre ikke forsøge at fastsætte, hvad der ikke er brudt, ser det ud til det højeste i forlængelse af den nuværende Seat Leon til sin anden livscyklus. Og da designet var en af ​​de vigtigste argumenter for Seat Leon, lidt er blevet rørt. Subtile ændringer i de forreste og bageste, Jeg vil vædde på din nabo kun mærke til de ændringer, når du har den nuværende og fremtidige Lion ved siden af. Som om det var pege modenhed Leon de er mærket linjer for og bag, der i ord Alejandro Mesonero Romano, der er ansvarlig for at designe Seat, tjener til at harmonisere med den side: “Du behøver ikke at ændre sit image”, siger han. Hvordan kunne det være, med misundelsesværdige vækstrater i Europa? De skarpe linier opnået i arket Lion i profil har været kofangere, mens gitteret er vokset 40 mm. nye farver og nye hjul designs er tilgængelige. Den fulde LED-forlygter, der premiere denne generation Seat Leon i segmentet er til rådighed, men med will be led mere strøm for at forbedre strålen. Ændringerne er uden lys kan også bidrage til at fastholde den høj restværdi den nuværende generation Seat Leon, hvilket har forbedret 12 procent i forhold til forgængeren.

Interiør Seat LeónEn Seat Leon med indvendig Ateca

Vi var i stand til at sidde i de mest udstyrede versioner af Seat Leon. Det er mærkeligt, at det er lykkedes smelte visuel fornemmelse af en løve, men huske tydeligt den Ateca: Midterkonsol måske ændret, højere og strækker sig bagud, med elektrisk parkeringsbremse, og dens vertikalitet. De aircondition kontrol er visuelt integreret i en blok som i Ateca, og hvordan dette kan omfatte induktion oplader mobil -den “connectivity box” – og boot knap med et “pulserende” rød belysning stil Jaguar. I disse enheder kunne vi se 8-tommer skærm, der svarer til den såkaldte Media System Plus er bredere og nu passe ti "”Touch, uden vinduer "komme videre" og de fysiske knapper er reduceret fra 10 til blot tre.

Agter at gøre SEAT et brand symbolet “tilsluttet bil” fremskridt i Leon med den nyeste version af sin Easy Connect. Seat León tilbyde Fuld Link, som inkorporerer de funktioner både Apple og Android, ved siden af ​​Mirror Link, replikerende telefon applikationer godkendt i bil skærm.

Seat har allerede udviklet programmer, som de kan kontrol fra mobiltelefon Car status, og ConnectApp, med stemmegenkendelse eller gestural handler på skærmen.

Seat Leon STFlere deltagere til Seat Leon

“Vi tager de sikkerhedsfunktioner, der tilbydes af MQB-platform der kan interessere kunden Seat”, forklarer lederen af ​​førerassistancesystemer. Udtrykket betyder, at du ikke kan finde alt, hvad vi kan se i den forestående restyling af VW Golf, men de elementer, der bringer særlig værdi for pengene, at andet argument for succes i den aktuelle Seat Leon. Hvis radarer alarmer døde vinkel vil ikke være til stede, i stedet for bedre foran kameraet genkender trafikskilte. systemet Emergency Assist, Bestilt til automatisk bremse bilen er i stand til at opdage ikke kun køretøjer, men også fodgængere og cyklister nu, forbedre sikkerheden både på vejen, og byen. Selv hvis føreren ikke handler, og systemet registrerer en overhængende sammenstød eller kollision kan Lion starte bremsning ved en intensitet på ca. 1,5 g, for at mindske risikoen for, at en chauffør ikke reagerer. I versioner med automatisk DSG, den kørsel assistent marmelade -Traffic Jam kombinerer ASSIST vognbaneassistent og sikkerhedsafstand kontrol radar til at tillade nogle automatiseret kørsel op til 60 km / t, “Inden for rammerne af det system,” kvalificerer pressemeddelelsen Seat.

Subtile ændringer for Seat Leon vi håber at mødes snart i større dybde.

Du kan også være interesseret i:

Ateca Seat test

Så vil Seat Arona

Kvalitet Seat

Adblock
detector