Opel Meriva 2014 lidt mere effektiv minivan

Opel Meriva 2014 lidt mere effektiv minivan

Opel Meriva fornyes, for at blive mere effektiv lille stationcar markedet. Og det gør, takket være sine nye diesel mekanik, med en samlet forbrug på kun 3,8 l / 100 km annonceret. Også bliver det første af sin art til at miste 100 gram CO2 per kilometer.

Ny Opel Meriva 2014

Ny Opel Meriva 2014

Ny Opel Meriva 2014

Ny Opel Meriva 2014

den Opel Meriva modtager en dyb opdatering i sin anden generation, lanceret for fire år siden. Made in General Motors fabrik i Figueruelas (Zaragoza), er det blevet fremlagt i Hall of Bruxelles, der finder sted i denne uge. Som i den nuværende model, Opel meddelt, at de funktioner forbliver intakt ‘Ergonomi og fleksibilitet’ i den nye Meriva, er det nu ‘Mere sofistikeret, effektiv og funktionel’. Omend med en tung belastning effektivitet søger at være den ubestridte leder i sin kategori.

Den vigtigste nyskabelse er fundet i sin vifte af dieselmotorer. Nu er det ny 1,6 CDTI -Fuldstændig aluminium, med common rail direkte indsprøjtning og turbolader med variabel geometri, udgivet i den nye Zafira Tourer- som tager rollen i denne sektion, erstatter den tidligere 1,3 og 1,7 CDTI. I første omgang vil den nye Meriva lancere med en version af 136 HK og 32,6 mkg af drejningsmoment, de repræsenterer en stigning på 6 hk og 2 mkg forhold til tidligere 130 hk 1.7. Senere i 2014 vil flere varianter på den nye 1,6 CDTI.

Opel Meriva 2014

Opel annoncerer en 10 procent forbedring i forbruget og emissioner optegnelser CO2: 4,4 liter 100 km, og 116 g / km for variant 136 hk og 3,8 l / 100 km og 99 g / km for den grundlæggende 110 hk. Ingen minivan markedet tilbyder disse data kombineret godkendt forbrug, og er den første af sin art til at falde til under 100 g / km CO2. den acceleration fra 0 til 100 km / t også det forbedret: de tidligere 9,9 sekunder sænkes til 9.1 sekunder.

For sin del, benzin, Vi vil fortsætte med 1.4 motor i sin atmosfæriske version med 100 hk og versioner turbo 120 hk og 140 hk. Alle motorer, herunder 1,6 CDTI dieselmotor, overholder standarder Euro 6 emissionskrav. Også debuterede den GLP variant (autogas), også med 1,4 Turbo 120 hk, annoncerer CO2-udslip 121 g / km.

Opel har gennemgået alle sine transmissioner i den nye Meriva. De seks-trins automatisk kun for turbo benzin versioner nu har mindre friktion og ‘ActiveSelect’ funktion, som gør det muligt sekventiel gearkasse med gearstangen. Manuelle transmissioner fem og seks hastigheder er også blevet optimeret, bliver jævn og præcis, ifølge den tyske producent.

Opel Meriva 2014

andre forbedringer

Ændringerne kommer også til den image udadtil Opel kompakt MPV: ny front, inspireret af den sidste insignier, med antydninger krom grill og LED-teknologi indarbejdet optisk forreste og bageste grupper (design ‘eagle eyes’). På den side, fremhæver tynd krom bar taljen linje under vinduerne. Nye designs hjul 17 og 18 inches og nogensinde nyttige systemet åbning bagdørenes FlexDoors ‘, at åbne i modsatte retninger.

i interiør, Det er indarbejdet i den nye Meriva Infotainment ‘IntelliLink’ næste generation, som vil forbinde din smartphone, så og styre sine funktioner gennem HD-skærm syv inches. Desuden er andre elementer, såsom bakkamera, Bluetooth og ‘Navi 950’ standard browser med europæiske vejkort tilføjet.

Det er vores opfattelse

Den nye Opel Meriva bliver sin egen ret på den mest effektive MPV markedet. Den nye motor Opel 1.6 CDTI har hele skylden for dette, hvilket også annonceret en ægte ‘lydløs’ operation i Meriva. Vi venter på dig at afsløre detaljeret prissætning af den nye serie af små tyske minivan.

Adblock
detector