Shaman Avtoros 8x8 ATV: den mest brutale amfibiekøretøj

Shaman Avtoros 8×8 ATV: den mest brutale amfibiekøretøj

Den Avtoros Shaman 8×8 ATV er en SUV på mere end 6 m længde og drivhjul 8 og amfibie kapaciteter, som det også kan navigere.

Shaman Avtoros 8x8 ATV, billeder af all-terræn

Shaman Avtoros 8x8 ATV, billeder af all-terræn

Shaman Avtoros 8x8 ATV, billeder af all-terræn

Shaman Avtoros 8x8 ATV, billeder af all-terræn

Producenten af ​​terrængående køretøjer Avtoros Det har en brutal model ved navn Shaman 8×8 ATV, et køretøj med et væld af egenskaber og attributter, at hvis de ønskede de bedste hære øjeblikket.

den Shaman Avtoros design 8×8 ATV Det er svært, ru, robust … som en gal tyr stolt af sin muskel. Udadtil er det uundgåeligt ikke at lægge mærke til deres 8 gigantiske specielle hjul, løbet halv meter brede og 1,2 m høje tillade aggressiv Kropsløftet 45 cm over gulvet. De eksterne dimensioner af dens krop er ikke konventionelle, med 6,4 m lang, af 2,5 m bred og 2,7 m høj.

den drivhjul 8 Avtoros Shaman 8×8 ATV, differentialespærre i alle akser og omfattende system af rat gør det muligt at rulle med alle tænkelige terræn. Sne, marsk, is, og selv sandklitter sejle over vand, eftersom dette køretøj har også amfibie kapaciteter, som det kan navigere til en hastighed 7 km / t.

den omfattende sæt hjul retningslinjer Shaman Avtoros 8×8 ATV Den er opdelt i to dele: en første akse med de 4 forreste hjul og en anden aksel med baghjul 4. Afhængigt af hvordan du tænder, kan vi finde tre situationer: for det første den forreste aksel roterer i én retning, mens den anden ikke roterer; på den anden side kan begge akser rotere i samme retning; og for det tredje forakslen roterer i én retning og bagakslen roterer i den modsatte retning.

For at skubbe Shaman Avtoros 8×8 ATV bruger en turbodiesel 3,0 kilde Iveco 168 hk motor, der gør det muligt at nå 70 km / t maksimal hastighed. Således Shaman Avtoros 8×8 ATV dette er hurtigere og mere adræt andre køretøjer med lignende kapaciteter, i dette tilfælde, skal du skrive larve. Denne motor til at opnå maksimal holdbarhed og pålidelighed, er beskyttet af flere beskyttende og vandtæt stand.

den egenvægt Avtoros Shaman 8×8 ATV er næsten 4.8 tons og at selv om dens konstruktion er tyet til aluminium og plast for at lysne maksimum.

Kort sagt, med den Shaman Avtoros 8×8 ATV Du kan nå enhver destination, som du foreslår, fra sumpområderne i det sydlige Florida til den frosne tundra af den sibiriske steppe.

Du kan også være interesseret

– Mercedes G63 AMG 6×6 2015

– Første test: Brabus 700 6×6, Brutus

Adblock
detector