Ny Alfa Romeo Giulietta, inspireret af Giulia

Ny Alfa Romeo Giulietta, inspireret af Giulia

Alfa Romeo Giulietta fornyes. Ny turbodiesel motor, større konnektivitet ombord og en forenklet vifte skiller sig ud i den italienske kompakt opdateret.

Alfa Romeo Giulietta 2016 er den italienske kompakt opdateret

Alfa Romeo Giulietta 2016 er den italienske kompakt opdateret

Alfa Romeo Giulietta 2016 er den italienske kompakt opdateret

Alfa Romeo Giulietta 2016 er den italienske kompakt opdateret

Med inspiration Alfa Romeo Giulia, den nye sedan italienske mærke Giulietta modtager en dyb opdatering. Vi taler ikke om et generationsskifte, men en ‘Restyling’, i tilfælde af transalpine bil modtager ny æstetik, udstyr, teknologi og indeholder en helt ny motor.

Den renoverede Alfa Romeo Giulietta premierer turbodiesel 120 hk 1,6 JTDM magt og 32,6 mkg af drejningsmoment. Denne nye mekanisme, med common rail indsprøjtningssystem af tredje generation, kan være forbundet med den automatisk gearkasse Alfa TCT twin kobling. I denne version, hedder 3,8 liter brændstof pr 100 kilometer i den kombinerede cyklus, et niveau af CO2-emissioner 99 g / km og en acceleration fra 0 til 100 km / t i 10,2 sekunder.

Teknisk set Alfa Romeo har samarbejde med Magneti Marelli, Italienske partner mærke tuning undervogn, suspensioner, udstødningssystem eller lygter. For sin del, der allerede er kendt i andre modeller af mærket ‘Alfa DNA’ kan vælge fra tre køremåder, virker direkte på motorens drejningsmoment, det automatiske svar (i tilfælde af montering af TCT), trækkraft kontrol og stabilitet, bremser, elektronisk differentialespærre og gas respons.

Rækken af ​​motorer i den nye Alfa Romeo Giulietta er afsluttet med fire benzinmotorer varianter: 1.4 Turbo 120 hk 1.4 MultiAir Turbo 150 hk og 170 hk TCT og 1,7 Turbo 240 hk TCT. Diesel, ud over den 120 hk versionen (manuel eller automatisk), er også tilgængelig 2,0 JTDM 150 HK og 175 HK TCT. Derudover er det også tilbudt en alternativ version af LPG og benzin, 1,4 TB 120 hk, færdiggøre en række ni mekaniske varianter til rådighed.

Alfa Romeo Giulietta 2016

Alfa Romeo Giulietta 2016 sporty design og teknologi

Blandt nyhederne præsenterede den nye Alfa Giulietta, det italienske mærke Det var inspireret af Giulia at kopiere visse æstetiske elementer i den kompakte model: honeycomb gitter og den forreste kofanger kys på den italienske sedan; forlygter, skær i kofangere, udstødning udgange skrå, aluminiumsfælge, logo, … er ændringer i Giulietta.

i sporty finish ‘Veloce’, en kulstof effekt i forlygterne, lyse Detaliler antracit i spejlhuse og dørhåndtag i en bestemt sport kofangere og andre udviklinger i kabinen add. her interiør ny sportsvogn fra italiensk læder og Alcantara sæder med integrerede nakkestøtter og læderrat anatomisk i ‘Veloce’ slut, nye sorte skær på midten tunnel og dørhåndtag er præsenteret, …

En af de store nye funktioner, der indgår i den nye Alfa Romeo Giulietta findes i afsnittet teknologi. For første gang i den italienske kompakte de er tilgængelige tjenesteydelser ‘uconnect LIVE’, tillader fuldt ud at integrere smartphone med multimedia-system eksklusiv bil gennem en app til mobile funktionaliteter. Det er også igen ‘Alfa Performance’, en tjeneste, der forbedrer køreoplevelsen, som styrer de vigtigste parametre for bilen og vise statistik, journaler og andre bil på mobil.

touchscreens 5 eller 6,5 tommer, Bluetooth-forbindelser, USB, hjælpeansatte og audio-streaming, DAB, SMS-læser, navigationssystem med voice destination indgang ved hjælp af en enkelt kommando, digital radio … er nogle af de teknologiske funktioner indgår i den nye Giulietta.

Ny Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta, række forenklede

den nye Alfa Romeo Giulietta Det er nu kun tilgængelig på tre finish: en grundlæggende, fås i tre versioner af benzin, diesel og tre bi-brændstof og herunder 5 tommer tjenesteydelser ‘UConnect live’ eller ‘Alfa DNA’ deequipamiento vælgeren mellem dens elementer. den Giulietta ‘Super’ Det er det næste niveau af udstyr, tilføjer dual zone klimaanlæg, fartpilot eller muligheden for at tilføje den (smartere) pakker ‘Veloce’ (med mere sporty præg) og ‘Lusso’. I den øverste ende er det Alfa Giulietta ‘Veloce’, og med Brembo bremsesystem, aluminiumsfælge 17 inches og andre elementer diskuteret tidligere. Kun tilgængelig med turbo benzinmotor 240 hk.

I alt er den italienske bil tilbydes med 11 organ farver, 12 forskellige alufælge og to ekstra trim pakker, ‘Komfort’ og ‘synlighed’, for at øge sin begavelse.

Ny Alfa Romeo Giulietta

Du kan også være interesseret

Sammenligning: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDM vs Volkswagen Golf 2.0 TDI

Alfa Romeo Giulietta: Grunde til at købe

Alfa Romeo faktiske forbrug, reelle forbrug af biler

Adblock
detector