Volvo XC40 ny SUV vil debut i april

Produktionen version af Volvo XC40 vil være første gang i Hall of Shanghai (Kina), ifølge oplysninger fra forskellige medier i landet.

Volvo XC40: debut i april 2017

Volvo XC40: debut i april 2017

Volvo XC40: debut i april 2017

Volvo XC40: debut i april 2017

Ifølge oplysninger i flere kinesiske medier nyheder, endelige version ny Volvo XC40 Det vil være en ny stjerne i den næste Auto Shanghai, skal afholdes i april. I denne vigtige automotive ansættelse ville forventes første kompakte SUV Volvo, der allerede officielt debut i Europa på det kommende Frankfurt Motor Show efter sommerferien, at sætte på salg et par måneder senere.

Lang år vi har givet nye Volvo XC40 oplysninger, vil den første model af den svenske virksomhed montere nye kompakte modulære arkitektur (CMA), en skalerbar platform, der understøtter kompakte biler, men også deler nogle komponenter med chassiset SPA større og assimilater af denne teknologi på informationssystemer, underholdning, tilslutningsmuligheder og sikkerhed. Denne kombination af moduler og dele til alle fremtidige Volvo-sortiment betyder, at mærket Du behøver ikke at investere så meget i skabelsen og udviklingen af ​​nye produkter.

Volvo XC40den Koncept 40.1 Det har været en temmelig pålidelig eksempel på, hvad der kunne være den produktionsmodel nye XC40, med linjer, der ville huske nok til dem af sin storebror Volvo XC90 og en front med indbygget familie lighed med de nyeste modeller, der fremhæver den brede kølergrill og karakteristisk forlygter med LED, der trækker på "Hammer of Thor". Under alle omstændigheder ser det ud til, at den nye kompakte SUV har nogle design funktioner, der fremhæver en noget sporty stil mod Volvo SUV største.

Ifølge de oplysninger, der er kommet frem kinesisk medier, Volvo XC40 endelig debut på Auto Shanghai og det vil blive præsenteret i plug-in hybrid version, udstyret med en turboladet benzin 1,5 liter tre-cylinder, med en elektromotor og en automatisk transmission Dobbelt kobling syv-trins, dermed formning baserede Power Drive T5 Twin Drive vinder indeholdt i konceptet. Naturligvis den endelige mekaniske tilbud på den nye kompakte SUV vil også omfatte varmemaskiner tre og fire cylindre.

Der er ingen tvivl om, at Kina er et vigtigt marked til Volvo XC40, dermed brandet har planlagt sin debut i den Shanghai Motor Show, mere, når denne model vil blive bygget på en fabrik, der ligger i den asiatiske gigant, samt en anden facilitet Belgien. Ifølge Peter Mertens, chef for forskning og udvikling af Volvo, at selskabet forventer at sælge omkring 100.000 enheder om året den nye XC40, som helt sikkert ville være et stort spring for den svenske producent. Se om i 2018 disse forventninger bekræftes.

Du kan også være interesseret i:

- Nyt i 2017 til Volvo S90, V90 og XC90

- Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60: Hvad SUV vil blive bedre i 2017?

- Lynk & Co: den nye bilmærke Geely og Volvo

Adblock
detector