Opel Crossland X vs Renault Captur: den nye SUV duel

Opel Crossland X vs Renault Captur: den nye SUV duel

Utilitaristiske SUV’er har taget byen og ikke stoppe voksende. Den Renault Captur, leder og nu renoveret, skal du allerede står over for den nyankomne Opel Crossland X. Men der er bedre?

SUV duel næste: Opel Crossland X vs Renault Captur

SUV duel næste: Opel Crossland X vs Renault Captur

SUV duel næste: Opel Crossland X vs Renault Captur

SUV duel næste: Opel Crossland X vs Renault Captur

den SUV segment nytte, eller lille crossover er en, hurtigst voksende salg bliver optaget, og producenter og kærligt pleje deres tilbud ved at foreslå nye biler i stigende grad omfattende. Den Renualt Captur, som engang besatte plads tilbage af den lille minivan Modus, allerede foregrebet den tendens, der nu fulgt den nye Opel Crossland X, der genfortolker sin vej også en anden mangler minivan, den Meriva, vedtagelse af format mode Forhøjet krop og land udseende. Den succes, de havde i de sidste minibusser nu lever det og crossover SUV’er, respekt, så vidt muligt, at dets karakteristika af modularitet opnå stor interiør alsidighed.

Opel Crossland X vs Renault Captur: Ekstra praktisk

På trods af en indhold størrelse er tilpasset til at få en god bymæssig smidighed, og heller ikke den Opel Crossland X heller ikke Renault Captur afkald elementer såsom glidende bageste række på langs for at konfigurere kabinen afhængigt af behov, ruminddeling mellem stammen og bagsæder i henhold til de prioriterede områder i øjeblikket. under sidste Geneve Motor Show i marts får vi både modeller udsat nøje for at se alle detaljer, føler sine kvaliteter, justeringer fornemmelse af rum, multimediesystemer …

Renault Capturden nye Renault Captur, som stopper ikke tilbyde en restyling af indtil i dag salgs-leder og lancerer et frontalt minder overlegen Kadjar nu, blev eksponeret i en Initiale Paris-version top hvis finish er inspireret af den franske luksus, rig på design og materialer. Dens attraktive læderindtræk, nappa typen, er meget blød at røre ved og de bløde sæder meget vellykket. Denne top kvalitet hud er også dækker rattet, som er meget rart.

Detaljerne i denne specielle udgave af Renault Captur fortsætte med specifikke hud sconces inde i dørene på instrumentbordet så meget krom og aluminium pedaler og metallisk trim på dørtrin. Desuden denne indbydende Initiale Paris version indeholder andre elementer Captur vedtager den nye serie, nogle allerede set i det sidste Renault Clio. Knapperne ved siden af ​​den berøringsfølsomme skærm i form midterkonsollen forandring, ligesom nogle menuer, plus Bose lydsystem og tilslutningsmuligheder forbedringer med Android Auto er tilgængelig.

Den nye Renault Captur vil også tilbyde ikke praktisk muligt panorama glastag, som tilføjer til mange tilpasningsmuligheder model. Denne lille SUV måler 4,12 meter lang (Det er derfor noget mindre end Opel Crossland X) og tilbud kuffert med en kapacitet fra 377 til 455 liter maksimale.

Opel Crossland XOpel Crossland X vs Renault Captur: mange deltagere

Et sikkerhedsniveau, står i den nye Renault Captur blind plet overvågning, og vi kan tilføje i denne sektion kørelys, både for og bag, der er udstyret med LED-teknologi og et meget moderne look. Til gengæld kan forlygterne være fuld LED element også til stede i rivaliserende Opel Crossland X, hvor de er også retningsbestemt.

med en dimensioner ligner Mokka X (4,27 meter), det nye Opel Crossland X (4,21 meter) udvider tilbud i dette segment at forsyne et inspiration SUV og en passagerkabine kald også monovolumen. Vi ved, det vil være billigere end sin bror Opel Mokka X (snart giver endelige priser), lavere og forhjulstræk alene, uden mulighed for integreret. inde minder om den nye Opel Astra, samt dens generøse touchscreen op til 8 inches og designe menuerne.

Crossland X bordede Opel og føler et komfortabelt sæde med en vis fasthed og komplette indstillinger, herunder Extensible bænk, så det passer til alle størrelse med lethed, der tilbyder ergonomiske AGR certificering. Førerplads er høj og kabinen, rummelig. Det tilbyder en projektionsskærm (HUD), som kan skjules, OnStar teknologi support samt rat, sæder og opvarmet forrude.

Opel Crossland X vs Renault Capturden Opel Crossland X transmitterer også meget god følelse af rummelighed, understreges af den panoramatag, og selv om de afslutter er ikke så luksuriøse som den Captur Initiale Paris, er meget moderne, med slående gule syninger på rattet eksponeret i Genève-version. Dens krop er større end Renault Captur, bebuder en kapacitet fra 410 til 520 liter, afhængigt af hvor Situes skubbe bageste række.

Opel Crossland X vs Renault Captur: motorer

Vi endte med mekanisk interval, hvor både X og Opel Crossland Renault Captur De tilbyder meget lignende forslag. den Captur Diesel vil starte i med kendt motor og opløsningsmiddel 1.5 dCi 90 hk, der skal følges af en nyere version 110 hk. Mens der i benzin den 0,9 TCE 90 hk åbner den prisklasse og derover, tæt tilbud 1.2 TCE 120 hk.

I stedet for fire, vil fem være de mekaniske alternativer, Opel Crossland X placeret på toppen af ​​asfalten. i diesel, en 1.6 CDTI 99 CV vil eksistere side om side med den øverste 1.6 CDTI 120. For sin del, benzin der vil være en 1.2 atmosfærisk af 82 CV, åbning af en række, der også 1.2T version af 110 og 131 hk magt. Meget snart vil vi sammenligne til at beslutte, med vore data i hånden, hvoraf den ene er bedre.

Du kan også være interesseret i:

Renault Captur, Peugeot Dacia Sandero Stepway 2008 og, hvad der er bedre?

Opel Crossland X, billigere end Peugeot 2008

Alle nye lille SUV, der ramte markedet

Adblock
detector