Tesla Insane Mode hulluutta

Hullu, hullu, hullu vai tyhmä joitakin merkityksiä sana "mielenvikainen"Juuri nimen olet valinnut Tesla nimetä yksi sen ajotilaa. Aktivoimalla Insane Mode Tesla Model S kiihtyy 0-100 km / h 3,2 sekunnissa, voima on yli 1,2 g.

Tesla Insane Mode hulluutta

Tesla Insane Mode hulluutta

Tesla Insane Mode hulluutta

Tesla Insane Mode hulluutta

Tällä hetkellä se on saatavilla vain Tesla Model S P85D, tehokkain versio tästä sähköinen sedan. Löydät toiminnon ajo on välttämätöntä sukeltaa valikot keskikonsoli tyyppi tabletti, lisäksi selaintiedot, Infotainment uudelleenlastaus jne Voit muunnella loputtomasti parametreja. Jotkut heistä ovat niin mielenkiintoisia ja harvinaisia ​​kuin auto käynnistyy automaattisesti vai ei jarrun. Tavanomaisempia, jotka vaikuttavat mukavuus ominaisuuksia siten, että peilit on taitettu sulkemalla ovet, intensiteetti ympäristön valon tai hoitoaine toimintaa. myös Voit määrittää liittyviä näkökohtia ajo, tyyppi kovuus suspension, aste Sarkaohjausjärjestelmän, intensiteetti hyötyjarrutus, luistonesto ...

Tesla Insane tila

Ja niiden joukossa, utelias "Insane tila" että muuttaa tehoelektroniikan maksimoida akkujen ja sähkömoottorit tuottavat täydellä teholla vahvin mahdollisella tavalla. "temppu" joka lumoavat monet niiden omistajat, ja muuten, ovat täyttö Internet osoitus videoita "kyvykkyys" joka voidaan saavuttaa lähes 1,2 g kiihtyvyys saat kokea heidän hytissä kiihdytettäessä 0-100 km / h, suorittamalla mittaus 3.2 sekuntia.

Muistuttaa, että Tesla Model S P85D Se on muunnelma tämän prestacional ylellisyyttä sähköinen malli että tässä tapauksessa, Siinä on kaksi moottoria, yksi kutakin akselia, toimittamaan AWD ja lisäämällä huomattavan luku 700 hv teho. Edessä sähkömoottori tuottaa 224 hv, ja takana saavuttaa 474 hv. Kiitos 85 kWh kapasiteetin akkujaan, autonomia yli 400 km. Suurin nopeus on rajoitettu 250 km / h.

Adblock
detector