2017 BMW X3: så vil den nye generation af SUV

2017 BMW X3: så vil den nye generation af SUV

Hvis den aktuelle BMW X3 er allerede en reference i sin klasse, den nye generation i dag lover mere komfort, stivhed, lethed, dynamik og effektivitet. Vil det være den bedste SUV markedet?

BMW X3: den nye generation vil ankomme i 2017

BMW X3: den nye generation vil ankomme i 2017

BMW X3: den nye generation vil ankomme i 2017

BMW X3: den nye generation vil ankomme i 2017

den tredje generation BMW X3 er allerede adressere din færdigudvikling, lige nok til, at den endelige version af SUV midler Tysk er klar til at tidligt 2017. Det er, hvad der allerede markerer køreplanen producent, som uden tvivl vil fortsætte med at lægge stor indsats i sin fulde sortiment SUV, hvor X3 fylder midten af ​​forsyningen og repræsenterer utvivlsomt sin model af større kommerciel succes.

BMW X3 2017den Ny BMW X3 vil allerede har en (næsten identiske) ligner meget det, vi rykke i dag med en Autopista.es Computer genererede billeder. Det vil sige, det giver et design, der er halvvejs mellem den nuværende BMW X1 og BMW X5. Også det vil blive indrammet af størrelse igen mellem de to, men denne gang er det rigtigt, at vil vokse en smule for at få rummelighed og bagage kapacitet, med en længere akselafstand, større bagdøre og nye modulære løsninger. Det vil sprede sig så mere af den mindste BMW X1: Det forventes, at BMW X5 gøre det samme, også vokser op til at komme lidt tættere på Audi Q7 og Mercedes GLE.

2017 BMW X3: Ny platform

den BMW X3 2017 Det vil også bruge den nye modulær arkitektur CLAR (Klynge Architecture) BMW, for nylig udgivet i ny 7-serie. Denne platform giver mulighed for en bred industriel fleksibilitet teknologi deling mellem forskellige køretøjer, da den er baseret på uafhængige moduler eller "klynger". Derfor vil helt sikkert denne nye X3 en langt mere sofistikeret SUV at det nuværende niveau model udstyr, med mulighed for at indarbejde og Nytilkomne automatiseret kørsel flere og flere funktioner. For eksempel kunne den næste SUV gøre brug af Aktiv fartpilot 7-serie, stand til at tilpasse hastigheden afhængigt af trafiksignaler, at bo i vognbane og følge bilen foran, hvis du ikke kan læse linjerne på vejen, alle kombineret med aktiv blinde vinkel overvågning, der også virker på retningen.

2017 BMW X3: Lighter

Den mest markante Ny BMW X3 2017 Det vil imidlertid brug af højstyrkestål meget, sammen med Mest aluminium og magnesium i visse strukturelle områder: i princippet polymerer forstærket med kulfiber typen CFRP 7 Series de er forbeholdt de dyreste modeller. Dette vil resultere en stivere og lettere bil, så alt tyder på at det vil være en SUV endnu mere effektive, bedre dynamisk adfærd, højere komfort gear og livability som vi allerede har sagt det vil udvide. Alle disse fordele er i princippet under BMW, nødvendigt, hvis brandet ønsker at fortsætte kontrollere referencer og forbrugernes reaktion på vejen. Rivaler har også væsentligt forbedret.

Bedøm din bil gratisFace og stadig opnå større effektivitet, i Ny BMW X3 2017 vil gøre sin genfærd en nye plug-in hybrid version navngivet xDrive35e, med en meget lig den nuværende BMW X5 xDrive40e ordning, men mindre magtfulde forbrændingsmotor: 184 hk, mere end 88 elektriske CV. Will, ja, tilsvarende ydelse som sin storebror, dvs muligt at køre i elektrisk tilstand op til 125 km / t, med en maksimal rækkevidde på ca 40 km totaler. Også det tegner til at blive mere agile sving takket være dens større lethed.

Men BMW aldrig glemme sportsånd og er også planlagt M nye version X3 2017, som ville bygge og den magtfulde biturbo V6 motor i BMW M3 og M4. Dens firehjulstræk og vil bruge op den sidste af hans 431 hk, eventuelt kombineret med en efterfølgende er i stand til at opdele drejningsmoment både baghjul, både acceleration og differential retention aktiv. Der vil også være BMW X3-version M40i svinger omkring 360 hk. Tilbage er kun at vente et par måneder til at opfylde den nye BMW X3 mere i dybden.

Du kan også være interesseret i:

SUV guide: de bedste biler til at købe i 2016 og 2017

Så vil den nye BMW X2

BMW offensiv: Alle nye 2020

Adblock
detector