Officer! Seat Arona: vi bordede SUV ankommer i november

Officer! Seat Arona: vi bordede SUV ankommer i november

Vi ved officielt hvad Seat Arona. Og, før den ankommer i november, vi sad på en ny SUV, der ikke vil forlade dig ligeglade. Dette er den lille bror til Ateca.

Sæde Arona: det er den nye SUV i billeder

Sæde Arona: det er den nye SUV i billeder

Sæde Arona: det er den nye SUV i billeder

Sæde Arona: det er den nye SUV i billeder

En kommune i provinsen Zaragoza, Ateca, ene tilhører provinsen Santa Cruz de Tenerife, Arona. Den spanske geografi vi bevæger hånd Seat, som netop er præsenteret for et nyt familiemedlem SUV, efter Ateca Seat. Seat Arona den anden model er foretaget på MQB-platformen A0, efter for nylig fremlagt Seat Ibiza, og markerer indgangen af ​​brandet i segmentet for små SUV’er, der konkurrerer med, blandt andre, med modeller som Renault Captur eller Peugeot 2008, eller med stadig Llagar Hyundai Kona eller Kia Stonic. Det vil blive bygget på fabrikken i Martorell Seat for alle og vil spille en central rolle for den spanske mærke.

Indtil videre i 2017, den Seat Arona repræsenterer allerede den tredje udgivelse mærke efter det nye design af Seat León og ankomsten af ​​den femte generation af Ibiza. den repræsenterer den anden SUV mærke indtil ankomsten af ​​en ny model 5 til 7 sæder, der vil blive frigivet i 2018, hvilket vil Skoda fætter Kodiaq, selvom sandsynligvis Sædet er noget mindre i størrelse.

Arona i hans billede bærer præg af Seat rækkevidde, med forlygter og baglygter med trekantede former og LED-teknologi. inde ud bicolor LED omgivende lys i rød og hvid. Ved rattet, alle chauffør-orienterede. den sæder er kuvertering og komfortable. Meget kan tilpasses, kan vi lege med tekstiler, nuancer og farver i den nye Arona. der op til 68 mulige kombinationer af farver. For eksempel er konsollen malet i harmoni med instrumentbrættet og tag kan være grå, sort, orange eller samme farve som kroppen. FR finish i en adaptiv affjedring leveres med to indstillinger og Seat Drive Profile, som lader dig vælge fra fire drivende tilstande: Normal, Sport, Eco og individuel. Afslutter rådighed for Seat Arona være den samme som i Leon, Ateca og Ibiza: reference, stil, Xcellence og FR.

Seat AronaSeat Arona: større end Ibiza

Den nye Seat Arona tager sin base den nye Ibiza, selv om deres handlinger er mere generøs: foranstaltninger 4,13 meter lang, 70 mere end Ibiza mm og 99 mm høje, op til den 1,54 meter (Sammenlignet med en af ​​hans rivaler, den nye Renault Captur har en højde på 1,56 meter, mere). Seat Arona og giver større frihøjde for din terrænkørsel (den suspension løfter legemet 15 mm mere end Ibiza) Og større headroom og bag. også har en større kuffert, der når op på 400 liter kapacitet (355 liter i Ibiza).

Seat Arona, indlæst sikkerhed

Det kompakte design og den høje kørestilling gør Seat Arona perfekt til dag til dag i byen bilen, men også for vores mere eventyrlystne getaways. udstyrer systemer kørsel bistand kendt i den helt: assistent automatisk nødbremsning, adaptive cruise control, assistent autonom kørsel i trafikpropper, bakke starte assistent, træthed detektor, bremsning multicolisión, bakkamera … Heller kører kort i form af tilslutning med Full Link System Smartphone forbinder med bilen ved bil Play Apple, Android Auto Mirror Link.

Seat Arona 2017Range og motorer

Lidt Seat Arona komme med tre benzinmotorer, aluminiumblok: en 3 cylinder 1.0 TSI, to magter, 95 CV med manuel gearkasse fem relationer og 115 hk, som allerede har en seks-trins manuel gearkasse eller DSG dobbelt kobling syv relationer. Og en ny fire-cylindret 1,5 TSI med 150 hk, der udelukkende er forbeholdt den sporty FR-version, fæstnet til 6-trins manuel gearkasse.

I afsnit Diesel, Seat 1,6 TDI Arona udstyre 95 og 115 CV. 95 versionen kan vælges med femtrins manuel gearkasse eller DSG syv og 115 hk med manuel seks. til forventes medio 2018 ankomst i intervallet 1,0 TSI-motor 90 hk drevet af komprimeret naturgas (CNG).

Du kan også være interesseret i:

Alle fremtidige planer Seat

Seat Ibiza og den nye SUV Arona, naturgas versioner

Seat alle modeller med priser

Adblock
detector