Audi Q3 vs Jaguar E-Pace: en ny SUV duel 2018

Audi Q3 vs Jaguar E-Pace: en ny SUV duel 2018

Den næste Audi Q3 er klar til at flytte sig tilbage mod BMW X1 og Mercedes GLA, men en ny rival, en hidtil uset Jaguar E-Pace, der lover et stort slag SUV vil blive inkluderet.

Fremtidige Audi Q3 og Jaguar E-Pace, hovedpersoner SUV til 2018

Fremtidige Audi Q3 og Jaguar E-Pace, hovedpersoner SUV til 2018

Fremtidige Audi Q3 og Jaguar E-Pace, hovedpersoner SUV til 2018

Fremtidige Audi Q3 og Jaguar E-Pace, hovedpersoner SUV til 2018

Hvis ansigter nye Audi Q5 vil være i 2017 og BMW X3, et år efter offensiven SUV Audi vil fortsætte med en ny generation af 3. kvartal Jaguar og banke på døren med sin anden SUV i sin historie. Den ikoniske britiske mærke Jaguar har ikke henvendt sig til SUV-segmentet at prøve lykken, men har køreplan 2020 for at konsolidere et tilbud for nu lover tre nye modeller. efter Jaguar F-Pace, E-Pace Det synes at være den endelige navn for nye kompakte SUV, bil rundt 4.4 meter i længden afskrive den industrielle udvikling af deres brand "land", Land Rover.

2018 Jaguar E-Pace Schulte

Jaguar E-Pace 2018: en kat Evoque

den Jaguar E-Pace Det vil ikke være en F-Pace skalaen. Hans krop vil ikke blive gjort 85 procent aluminium, ej heller vil en model med langsgående motor baghjulstræk med forbindes foraksel. Men omvendt. Der dukker den talisman Range Rover Evoque at flytte sit struktur, motorer og erfaring i systemer AWD hans søster sport. Faktisk har to mulige trækkraft systemer, den mest komplekse og sport Aktiv Driveline og drivlinie Effektiv, en 4×4-system Variabel i stand til at frakoble hele bagaksel Fra 35 km / t. Det svarer med den faste parameter Intelligent Dynamic Driveline -den Terrain Respons Jaguar– med fire mulige indstillinger i antal, plus en ekstra hvis monteret spjæld med justerbar variabel hårdhed.

Udvikling jaguar E-Pace og løber parallelt med udviklingen af arkitektur D8 hvorpå en næsten ny generation vil bosætte fremkalde fremtid. På det endelig vil rumme elektriske motorer og batterier til start hybridiserende alle den spektrum, teknologi indtil nu kun tilgængelig Range Rover. selv jaguar også den fokuserer på modeller fuldt elektrisk, som vi har lært allerede viser sin I-Pace koncept. Faktisk er det mere end sandsynligt, at den Fremtiden Jaguar E-Pace Vær den første model mærke udelukkende drevet af el.

Elektrisk udenfor, jaguar det går hele hans mekanisk interval Ingenium, med 2,0 liter 4-cylinder for hver brændstoftype: 150, 180 og 240 -version biturbo- i tilfælde af diesel, og 240 hk på benzin.

Audi Q3 2018 Schulte

Audi Q3 2018: MQB platform skridt

-eller helt nyt revisada- at nævnte arkitektur D8 den Fremkalde / E-Pace, som også den nye Audi Q3, projiceret på den seneste udvikling MQB-platform som sikrer en version hybrid e-tron og formentlig også en elektrisk tilbagegang, men karrosseri Audi Q4. Større lethed, industriel fleksibilitet og bredde vil være de vigtigste fordele, selv alene, Audi Q3 Bedste vil være vært for de ombordværende ved at øge størrelse op mere eller mindre, 4,45 m. Ligesom sin lillebror, med 2. kvartal, som også deler mange komponenter-fremtiden Audi Q3 tage standard variabel retning. Og da den E-Pace, vil spænde versioner baseret på forhjulstræk og tværgående motorer. versioner Quattro vil forbedre effektiviteten i alle indstillinger muliggør systemet Audi Drive Profile, tilføje en måde, der off-road specifikke for området.

Audi styrke versioner adgang Q3 baseret på tre-cylindrede motorer, med 1,0 TFSI 115 hk som udgangspunkt. Derfor sandsynligvis springe Ny 1.5 TFSI VW Golf- premieres’m erstatte den nuværende 1.4 TFSI, meget høj kompression motor og indsprøjtning pres, også med to effektniveauer, 130 og 150 hk, den mest magtfulde af dem med systemet cylinder nedlukning. den 1.8 TFSI og 2.0 TDI -180 -150 hk og 190 hk Iran færdiggøre en del af intervallet, mens alt peger på den grundlæggende Diesel bæres af 1.6 TDi 115 hk. Prikken over denne gang to gange: RS Q3 er udstyret med den seneste udvikling og en upubliceret S Q3 TDi, sandsynligvis med motoren 2,0 TDi biturbo som base.

Adblock
detector