Volkswagen Golf 2019: flere data Nye billeder!

Volkswagen Golf 2019: flere data Nye billeder!

Den ottende generation af VW Golf vil begynde at sælge i 2019 og her er en første smag af hvordan en bil vil blive kaldet til at være en hel-salg.

VW Golf 2019: første fotos

VW Golf 2019: første fotos

VW Golf 2019: første fotos

VW Golf 2019: første fotos

den bedst sælgende bil i Europa i de seneste år, VW Golf, er altid nyheder. nu, Autopista.es du kan videresende Hvordan vil den nye generation -oktav, som premiere er planlagt til 2019.

den nuværende generation VW Golf -den syvende-, har netop åbnet en dyb opdatering (Se test VW Golf 2017). Mindre designændringer, mere effektive motorer og frem for alt, større teknologiske bidrag med hensyn til sikkerhed og systemer kørsel hjælpemidler skelne den seneste opdatering af den syvende generation Golf. men hvadhvordan vil Golf VIII? Læs videre …

VW Golf 2019: interiør og teknologiske revolution

den officiel premiere på den ottende generation VW Golf vil finde sted, mest sandsynligt i efteråret 2018, markedsføring starter sent i år eller allerede tidligt af 2019. Som sædvanlig i hver ny generation af Volkswagen Golf, forventer ikke en revolutionerende ændring i det udvendige design. Ja der vil være mindre æstetiske udvikling i udseendet af forlygterne, kølergrill, baglygter og nye designs af alufælge. hvor Ja flere væsentlige ændringer vil opleve inde og teknologi.

VW Golf 2019Ifølge de foreliggende oplysninger Autopista.es, stor hjørnesten i det indre af Volkswagen Golf VIII Det vil være hans store rektangulære skærm placeret i midten af ​​instrumentbrættet (billede og lighed for Tesla eller nye Volkswagen Arteon). Fra den store skærm kan håndtere stort set alle funktioner nyt informationssystem, navigation og underholdning. På den anden side og lettere tilgængelig for førerens øjne, vil komme til live én ny meget større digitalt display, der havde premiere på "restyling" 2017. den gestural kontrol af førerens, alarmanordningen træthed og træthed, det automatiske bremsesystem, den advarsel umotiveret vognbaneskift, kontrollen døde vinkel og talrige assistenter kendte kørsel vil stadig være til rådighed i VW Golf ny leverance.

VW Golf 2019: semi-autonome og forbindes til andre biler

den Ottende generation Volkswagen Golf bil vil blive forbundet på alle måder. Ud over enhver mobil enhed, der forbinder passagerer, der rejser inden for Golf vil have en effektiv teknologi, der vil tillade deling af data tur og hændelser heraf med andre køretøjer rejser på samme vej eller andre nærliggende veje.

Og også under visse omstændigheder Ny VW Golf kan rejse alene uden menneskelig indgriben, det vil sige, vi står over for den Først Golf med autonome drivende funktioner.

VW Golf 2019VW Golf 2019: MQB-platform, elektricitet …

den Elektrisk bet Volkswagen Group står over for de kommende år er mere end tydelig. For et par uger siden annoncerede han sin offensiv lancere mere end 30 elbiler frem til 2025. Men den forbrændingsmotorer hvad enten af benzin eller diesel dem er stadig lang vej at gå.

Således nyligt udgivet ny 1,5 TSI benzinmotor med cylinder nedlukning Det vil være en af ​​de de fleste populære motorer, samt eksisterende version af 150 hk, Der kunne også være en mindre kraftig 130 hk. Diesel VW Golf styreraketter forblive også versioner flere krav, alle på trods af de restriktioner over for denne type brændstof de fleste europæiske lande (Frankrig og Storbritannien, to af de nyeste eksempler for at forbyde salg af biler er at pålægge diesel og benzin i et par år).

VW Golf 2019: tre og fem døre, velkendte Variant …

Ud over flere versioner af benzin, diesel, hundrede procent elektrisk (e-Golf vil forblive sit navn), og plug-in hybrid (Golf GTE), den 2019 VW Golf Range skal artikuleres primært tre karrosseriformer: tre døre, fem døre og familie Variant (Se billeder af dem alle i billedgalleriet).

den versioner mere "krydret" og sportslige VW Golf 2019 vil fortsat være den GTI og R, sidstnævnte med en betydelig stigning i strømmen på grund af den mulige tilstedeværelse i de tekniske gener af en elmotor, der vil have en rolle mere fremtrædende, samt el-generator som Ekstra strømforsyning i den endelige udførelse af din hybrid-system.

Adblock
detector