70 elbiler og SUV'er, der ankommer til 2025: Kalender

70 elbiler og SUV’er, der ankommer til 2025: Kalender

Fremtiden er her allerede. Mellem 2018 og 2025 er der allerede bekræftes mere end 70 nye biler og elektriske SUV at ramme markedet. Her er det fulde program med alle nyhederne.

Alle biler og el-SUV, der vil ankomme til 2025

Alle biler og el-SUV, der vil ankomme til 2025

Alle biler og el-SUV, der vil ankomme til 2025

Alle biler og el-SUV, der vil ankomme til 2025

På trods af alle de mangler, der stadig i dag findes i infrastruktur og forsyning, enden er uundgåelig: den elektricitet vil blive i et par år fremdrift af vores mobilitet. Vi ser det i hvert ny udgivelse, vi lyttede til at tale med hver ingeniør fra førende producenter, lider vi med de nye miljøstandarder, som regeringerne begynder at gennemføre (eller bebudet) og Vi bekræfter med hver ny plan vi opdage i de store bilmærker.

BMW i5

Ja, for hvis vi rekapitulere alle nye biler i dag ved vi, at vil lægge på markedet hvert mærke,vi forlader mere end 70 nye funktioner, der vil ankomme i de næste 7 år! Figur der vil helt sikkert oversvømme bilmarkedet rent elektriske, batteridrevne… eller endda hydrogen batterier, såsom Hyundai annoncerer en ny SUV vil ankomme i 2018 og bør være på størrelse med Tucson. I dette link kan du finde mere information.

Hvilke mærker lede markedet for elbiler?

Et af de store spørgsmål vil opdage hvilke mærker vil føre i de kommende år rent elmarked. Nissan Det har placeret sig godt i området, og 2018 angreb meget stærkere med en Ny generation Leaf det har intet at gøre med den nuværende. Forbedret aerodynamik, mere teknologi, mere aerodynamisk … lovende. BMW også kommer tackler den nye æra, og med en BMW i3 2018 bebuder store forbedringer for næste år, mere magt …og til en sports-version S! I denne vigtige modelvarianter tilføje ny magt X1, X3, en ny i5, en stor SUV Elektrisk … Ja: SUV monopolisere for meget fremtrædende plads i denne nye fremdriftssystem. Den tredje veletableret brand kan sige det er Renault, der i Zoe tilsat, og en lille elektrisk SUV i 2019 Captur størrelse.

dog Det synes stærkere nu ind scene to store mærker: Mercedes og Volkswagen. Faktisk er to annoncerede og lancering af egne sub-brands der vil præsentere en helt ny offensive elbiler og SUV’er i 2025. Daimler at begynde annoncerer investeringer på mindst 11.000 millioner til produktionskapacitet biler, motorer og batterier til elektrisk fremdrift. hans submarca Det vil blive kaldt EQ, og dens første model vil være EQC: En SUV vil ankomme i 2019, størrelsen af ​​GLC (Ca. 4,65 meter), stand til at give 400 hk med to elektromotorer. den autonomi tænkt som ikke mindre end 500 km. I de følgende år, og de vil nå en sedan, en coupe, en kompakt SUV … og forskellige størrelser.

Mercedes EQCVolkswagen, i mellemtiden, han ønsker at begrave Dieselgate med sin nye serie (eller sub) ID. Den planlægger at lancere en ny model om året, allerede begyndt 2019 med Golf kompakt størrelse (ID EV): Skal tilbyde også 500 km elektriske rækkevidde og være i stand til at oplade 80 procent batteri i blot en halv time. Denne bil vil tilføje volumen derefter ID Crozz, en SUV med 300 hk Tiguan størrelse Allspace og bebuder en stor praktisk og rum. Og senere kommer de familier og varianter … som reinkarnationen af ​​begge håber Bulli.

Alle mod Tesla

Nysgerrig hvad Tesla. I dag praktisk med en eller to biler i sit sortiment, uden implementering i de fleste lande … men med alle producenter annoncerer svar mod mærket. Allerede har navn, og vil snart have “bil”: den Tesla Model 3 Det reklameres for sen 2018 eller begyndelsen af ​​2019 til en mere overkommelig pris: under 35.000-40.000 euro og 350 km elektriske rækkevidde. Det er ringe til popularisere og revolutionere dette marked. Vi vil se.

Tesla Model 3Foran hende Porsche vil udvikle en mission E og en elektrisk SUV, plads vil markedsføre et kompakt stil Leon, Opel opretholde sin Ampera-e villige til at vinde terræn, Peugeot Det vil dykke ned i teknologien også kompakt SUV, ligesom Citroën, Honda, Mazda, DS, Skoda, Volvo, Alfa Romeo … Du vil ikke gå glip af nogen. Vi forlader jer nu med planen for lanceringer om året frem til 2025. Der er over 70 nye funktioner.

Nyheder fra 2018

MARK MODEL
Audi Q8 e-tron
BMW i3 og I3S
Hyundai elektrisk Kona
Hyundai SUV brændselscelle
slangebøsse Klarhed EV
Nissan blad 2018
Opel Amperea-e
Tesla Model 3

Nyheder fra 2019

MARK MODEL
Audi Q2 EV
BMW X1 EV
DS 7 Crossback EV
Mercedes EQC Crossover
Mazda EV Compact Crossover
mini EV
Mitusbishi EV
Peugeot Kompakt EV
Porsche Mission-E
Renault kwid EV
plads mini EV
Tesla Roadster
Volkswagen ID EV

Brand nye 2020

MARK MODEL
Bentley Hastighed EXP12 e6
BMW X3 225E
Citroën EV Aircross
DS kompakt EV
slangebøsse Indsigt EV
Maserati Alfieri
Mercedes EQ Sedan
Porsche EV SUV
plads Cupra EV
Skoda Vision E
Suzuki mini EV
Tesla Model Y
Toyota C-HR EV
Volkswagen ID Crozz

Nyheder fra 2021

MARK MODEL
BMW i-NEXT
Citroën Kompakt EV
DS EV Sedan
Genesis EV Sedan
Mercedes Kompakt EQ
Peugeot Crossover EV
Porsche EV Sedan Coupe
Skoda mini EV
Tesla Model P (pickup)
Volkswagen ID lounge

Nyheder fra 2022

MARK MODEL
alfa Romeo Kompakt EV
BMW i5
Citroën EV SUV
slangebøsse kompakt EV
Ford Kompakt Delefiltre EV
Mercedes EQ SUV
Tesla Type II MPV

Nyheder fra 2023

MARK MODEL
alfa Romeo Crossover EV
BMW i8 EV
Fiat Kompakt EV
Maserati Crossover EV
Mercedes EQ Sedan Coupe
Toyota mini EV
Volkswagen ID Aero E

Nyheder fra 2024

MARK MODEL
Audi R8 e-tron
Citroën Familie EV
DS "livsstil" EV
Fiat EV Sedan
slangebøsse Delefiltre EV
Lamborghini Vitola EV
Mercedes EQ MPV
Mitsubishi Crssover EV
Opel Delefiltre EV
Suzuki Delefiltre EV
volvo Delefiltre EV

Nyheder fra 2025

MARK MODEL
alfa Romeo EV Sedan
BMW Stor SUV EV
Fiat EV SUV
Volkswagen ID Buzz

Adblock
detector