Audi A3 2018 yderligere teknologisk og lys

Audi A3 2018 yderligere teknologisk og lys

Den fjerde generation af Audi A3 vil være klar i 2018. ankommer med talrige mekaniske tekniske forbedringer, og, selvfølgelig, med det nyeste inden for tilslutningsmuligheder.

Audi A3 2018: første fotos

Audi A3 2018: første fotos

Audi A3 2018: første fotos

Audi A3 2018: første fotos

Den 2016 Audi A3 rækkevidde tager kun et par uger til salg. I denne fornyelse, ændringer i kompakt C-segment underskrivelsen af ​​de fire ringe har tjent til at forynge og frem for alt, for at forberede alle spærreild af nyheder kommer i de næste par år i dette segment af bilen så vigtigt at bilmærker.

Af denne grund, Audi ikke sænke deres arme og arbejder intensivt på at udviklingen af ​​den fjerde generation af Audi A3, som vil være klar i 2018. For at forberede mod hård konkurrence -Blandt de mest berygtede rivaler en "indre fjende" Bemærk venligst, den nye Volkswagen Golf og forventede fremtidige VIII Audi A3 2018 mange sektioner forbliver uændrede.

Hvordan kan du forbedre Audi A3? I det tyske firma, ønsker at gøre en bil endnu mere effektiv, rummelig, udstyret og, selvfølgelig, bedre forbundet. Teknisk set er det vigtigste aspekt er en reduktion af kg i forhold til den gennemsnitlige-af skalaen, omkring 50 kg mindre-, ud over at indarbejde den stadig mere udbredte tre-cylindrede motorer som vil tjene til at placere Audi A3 2018 mellem en af ​​de mest effektive biler i sin kategori.

online brugt værdiansættelse bilAudi A3 2018: En "ultra" forbrug

De fleste motorer Ny Audi A3 2018 vil være en del af ny familie af effektive motorer Ultra. I tilfælde af diesel, alle versioner giver reducerede niveauer af forbrug og emissioner begge forurenende stoffer CO2 som NOx (Derfor næsten alle fremtidige Audi A3 Diesel har en depositum AdBlue).

I udbud benzin, den Audi Cylinder on Demand teknologi med cylinder deaktivering systemet flere motorer vil udvide Audi A3 2018. Vi kan også bekræfte, at den nye motor vil nå 2,0 Miller cyklus premiere i Audi A4. Hvad påvirker Automatisk dobbelt kobling S Tronic, Der vil også være forbedringer i denne henseende. For sin del, den AWD som kan vælges i nogle versioner af A3 2018 du vil mere effektiv og avanceret.

Med hensyn til sikkerhed, tilslutningsmuligheder og underholdning, ny Audi A3 2018 vil have en gestus anerkendelse system endnu mere avanceret, hyperconnection til Internet med informationsudveksling og flere udad systemer kørsel semiautonome, såsom en drivende assistent for udvidet marmelade med en hastighed på 60 km / t.

Adblock
detector