Etsitkö hyvä auto Diesel 150 hv. ¿Mazda 6 ja Audi A4?

Etsitkö hyvä auto Diesel 150 hv. ¿Mazda 6 ja Audi A4?

Olen ajatellut ostaa dieselauton 150 hv ja kuulun uusi Mazda 6 tyylillä + viimeistely selain ja Audi A4 S line painos (yllä nykyinen malli) ilman selainta ja manuaalivaihteisto.Etsitkö hyvä auto Diesel 150 hv. ¿Mazda 6 ja Audi A4?

Ensimmäistä Minulla hinta of 25600 euroa ja toinen minulla on lähes identtinen budjetin, 25685 euroa. Halusin tietää neuvoja siitä, mikä olisi paras ostaa sinulle ja jos tämä hinta ehdotan toiseen malliin. Paljon kiitoksia vastauksesta. Jorge

Response Tekninen johtaja Miguel Garcia Highway Bridge

Jos on "Best Buy"Feel että tuottajat niin analysoidaan ja julkaisi vastaehdotuksen: että he tekevät yhä uudelleen ja uudelleen. Ja jos tuote on jäämässä, jäljellä etu, oikaistu hinta ja siellä olet, olet ajatellut A4, yleensä kalliimpia, hinta Mazda 6. Syöttäminen itse tuote, jos tarvitset runko valtava, mahdollisimman suureksi ja siten valita sedan, pitää Mazda. audi Et voi olettaa tässä luvussa, on pienempi kuin keskimäärin sen kilpailijat runko, kun taas Mazda On yllättävää ja yli kanssa suurempi rasitus suu nopeuttaa täyttöä. Tietenkin, ehkä sinun antelias takana. Sitten sanoisit viisi paikkaa He eivät koskaan lakkaa tehdä hyvin tähän segmenttiin; keskusaukio on yleensä melko aquilatada ja Keski kardaanitunneli päätyy hyvin tungettelevia, ei tiedä minne laittaa jalkansa pitkälle matkalle. Sanokaamme tasapeliin.

ennen ei väri, Mazda 6’re rauhassa, sinulla on enemmän tilaa, mutta mitä kokoa olet tarvitse olla mukava missään puoli sedan? Sitten poistat silmäsi tuulilasista, lopetat katsomaan materiaaleja, säädöt, esittely, ja jos olet kuten useimmat valitsevat asetuksesi Audi. Tämä on yksi näkökohdassa "Syötä silmään"joka Audi huolehtii erityisesti.

jossa Mazdmainitulle hän kaipaisi loput oli tehdä autoon, jossa on pienempi paino ja moottoreiden ja vaihteistojen uuden aikakauden. Mutta sinun täytyy katsoa sekä laajuuden ja sekuntikello ymmärtää, mitä tapahtui. virallisesti molemmat Audi A4 koska Mazda 6 samanpainoisia, mutta meidän mittakaavassa Mazda 6 on kevyempi. Sitten tämä emme ole huomanneet kulutuksen, joka on sidottu kymmenes meidän koeajot. Ei niin hyvä sitten Mazda 6, koska he lupasivat? Tietenkin, Mazda 6 Se näkyy nopeammin, paljon nopeammin. Niin että Mazda ollut nopea käynnistää lähetyksen kehitystä enää kyennyt hieman vähentää kulutusta muuttaa menettää joitakin sen suorituskykyä etu. Se löysivät vain heikko kohta Mazda 6 analysoitiin mittaus-, jotka ovat jarrut. Ainakin, renkaita, joiden kanssa voisimme kokeilla Audi A4 Se näkyy paljon tehokkaampaa jarrutus kuin Mazda 6.

kun audi vastaa hinta teidän A4 että Mazda 6 ja rikastaa sen lahjoitusvarat, kaikki yksityiskohdat paketin S-Line, se helpottaa kysymyksiä kuin sinun. Minulle lisäksi tarvitset autoa (konkreettisia kysymyksiä, kuten avaruus, tekee …), on tärkeää, kuinka kauan haluat olla auto. Hänen mielestään tällä hetkellä on jo uusi malli (tosin Uuden Audi A4 tuntuu paljon parempi kuin edellinen Audi A4, ja marginaali levenee enemmän varustettu auto menee), entinen poiston huomattavasti. Jos et aio myydä pian, mutta venyttää kaiken voit, tämä ei voi olla tärkeää. Jos ei, luulet noin kaksi tuhatta euroa voi menettää vain muutos malli, jos aiot vaihtaa pian.

Adblock
detector