Stinger Kia, den nye luksus bil med almindelig pris?

Stinger Kia, den nye luksus bil med almindelig pris?

Stine er en af ​​Kia biler, som mest omtalte de seneste dage. Indrammet i luksus-segmentet, det meddeler, at vil have en meget konkurrencedygtig pris …

Kia Stinger, hatchback coupe mode

Kia Stinger, hatchback coupe mode

Kia Stinger, hatchback coupe mode

Kia Stinger, hatchback coupe mode

den hoppe teknologiske og æstetiske kvalitet af Kia i de seneste år i Europa er det ubestrideligt. Den sydkoreanske firma har en attraktiv og komplet sortiment af modeller, et tilbud, der vil blive styrket snart med imponerende Stinger, dens nye og fast forpligtelse segment den luksus.

Præsenteret med stor fanfare i 2017 Detroit Motor Show, de første anmeldelser af den nye Kia Stinger De er ved at blive meget positiv. Sidste nyt på denne sedan med coupé er mærket med hensyn til deres priser, med meget konkurrencedygtige og overkommelige priser i forhold til sine direkte konkurrenter, blandt som omfatter Audi A5 Sportback og BMW 4-serie Gran Coupe.

Autopista.es ekkoer af en opgørelse over interview Artur Martins, Vice President for Marketing for Kia Motors Europe, der sagde disse interessante ord til vores kollega NyhederPressemeddelelserPressekontakt Spanien. “Kia gør dem tilgængelige biler, og vi ønsker at lancere bilen kvalitet, finish materialer og førsteklasses udstyr, men altid med en rimelig pris, er vores mål også at popularisere dette segment, og ingen har til at gå ned til en lavere kategori kan få adgang til en KIA, så vi vil være, hvor folk kan være. Vi vil være i pris (i tilfælde af Stinger), under en Audi A5 afhængig af motor, der bruges. Anyway, KIA identitet er, at en generalist mærke ikke en præmie “mærke.

Kia indre StingerKia Stinger: Mulig start pris

På denne måde og i overensstemmelse med disse udtalelser, den starter prisen på Kia Stinger Det kunne være omkring 40.000 euro. En motor lighed, kan vi tage som en reference for 2017 Audi A5 Sportback 2.0 TDI 190 hk (Stinger Kia vil også byde på en 2,2 Diesel 200 hk), at prisen i Spanien af ​​de 43,300 euro.

I tilfælde af benzinmotorer, det oprindelige tilbud af propeller Kia Stinger Det vil bestå af to mekaniske: en 2,0-turbo fire-cylindret 256 hk og 3,6 V6 biturbo 375 hk. Igen kan vi henvise til de tilsvarende versioner af Audi A5 Sportback, med benzinmotor 2.0 TFSI 252 hk (fra 51,630 euro) og S5 Sportback 3,0 TFSI V6 354 hk (med pris startende fra 77,900 euro).

Kia StingerKia Stinger, udstyr højdepunkter

den Kia Stinger vil have en komplet og moderne udstyr. Med hensyn til sikkerhed og enheder af Kørsel bistand, omfatte systemer som advarsel om førerens træthed, den hjælp, hvis integreret med bremsning autonome nødsituation (herunder fodgænger afsløring) frontalkollision, den adaptive fartpilot, assisterende vedligeholdelse på jernbanetrafikken alarm krydse bagrude Head-up display farve og flere oplysninger og kontrol køretøj i den blinde vinkel.

For de mest tilsluttet, vil ikke mangle i Kia Stinger en avanceret trådløst system til smartphones opladning og ved siden af ​​navigationssystemet med syv-tommer touch screen stereoanlæg flere høj kvalitet vil blive tilbudt, herunder en præmie Harman / Kardon med en effekt på op til 720 W.

Adblock
detector