10 nye biler og SUV ventetiden værd

10 nye biler og SUV ventetiden værd

De nye generationer af Peugeot 508, Ford Focus og VW Golf, den nye 7-sæders SUV Sæde og BMW X7 upubliceret er nogle nye biler og SUV ventetiden værd. Men der er mere, meget mere …

10 nye biler og SUV ventetiden værd

10 nye biler og SUV ventetiden værd

10 nye biler og SUV ventetiden værd

10 nye biler og SUV ventetiden værd

Autentiske bataljonen nyheder for de kommende måneder i den automotive marked med udgivelsen af nye generationer af at sælge biler som VW Golf og Ford Focus og, selvfølgelig, af nye og ikke-offentliggjorte SUV, som forventet Sæde 7 sæder og BMW X7. Tag pen og papir og noterer alle nye til at komme.

Peugeot 508 2018

Ændring tredje i ny generation modeltype Peugeot sedan, den 508. I sin nye generation, den "traditionelle" æstetiske former af disse køretøjer vil blive mere aerodynamisk coupe type og linjer "fastback". Ifølge kilder hørt af Autopista.es, vil dens udvendige design har visse farvestoffer ligner prototypen instinct Concept, mens konfigurationen af ​​interiøret også har lignende funktioner med cockpits SUV 3008 og 5008, med sidstnævnte model det vil dele en stor del af tekniske struktur.

En medio 2018 Det forventes at kende de endelige detaljer i dette forventede Peugeot 508. Og motorerne? Ifølge vores kilder, i området benzin kan være en tre-cylindret turbo 1.2 PureTech 130 hk, mens forsyning Dieselmotorer der konfigureres med 130 hk BlueHDi 1,5 og 2,0 på 150 og 180 hk.

– mere information: så vil den nye Peugeot 508 2018.

Ny kompakt CitroënNy kompakt Citroën i 2018

den Cactus Citroën C4 Det er en af ​​de mest revolutionerende modeller Citroën i den seneste tid. Nå, sammen 2018 fornyes fuldstændigt igen kan føre til en ny bil kompakt segment C. Derfor tyder alt på, at den nuværende C4 vi kender med denne form for krop vil forsvinde og blive født en ny model, hvis navn endnu ikke er blevet bekræftet (C4 kunne kaldes perfekt, men baseret og filosofi ligner den nye C4 Cactus).

Ny C4 Cactus, Vi kan forudse, at efter al sandsynlighed, at opgive en af ​​sine tegn på nuværende identitet: den airbumps eller polstret side luft skjolde til at beskytte kroppen mod stød.

-mere information: så vil den nye kompakte Citroen.

Ford Focus 2018

den fjerde generation Ford Focus Det er en af ​​de mest ventede udvikling i 2018. Den kompakte segment fornyes stærkt 2017 med ankomsten af nye generationer den Honda Civic og Hyundai i30, ud over at opdatere VW Golf. Før denne campus, til Ford et træk rører nye Focus, en model, der vil arve det nye design sprog allerede afspejlet i fest 2017.

At konkurrere effektivt på dette meget hård segment, Ford Focus 2018 vil debut ny teknisk platform, i første omgang vil sikre større lethed -omkring omkring 50 kg mindre– og derfor større effektivitet. Den nye udgående model vil være større, selv om dens samlede længde ikke bør overstige 4,50 m. Hvad vil også øge sin bredde, sporvidden og akselafstand, så det forventes, at den nye Focus er en af ​​de kompakte med bedre niveauer af beboelighed.

– mere information: så vil den nye Ford Focus 2018.

VW Golf 2019Volkswagen Golf 2019

den ottende generation af Volkswagen Golf Det er en anden bil, der tager allerede taler lang tid. Premiere er planlagt til 2019, ikke har en revolutionerende design (vil forblive klart genkendelig som en Golf) og indarbejde en mere typisk for højere køretøjer segment teknologiske bidrag, især hvad angår sikkerhed og chauffør bistand. Indstillinger interiør også det ændrer bemærkelsesværdigt, med den bemærkelsesværdige tilstedeværelse af en store multifunktions berøringsskærm du kan huske de oplysninger, der allerede i Tesla.

den Volkswagen Golf 2019 Det vil være en Bil forbundet på alle måder. Ud over enhver mobil enhed, der forbinder passagerer, der rejser ind i Golf vil have en effektiv teknologi, der vil give dele data din rejse og hændelser heraf med andre køretøjer, der kører på samme vej eller andre nærliggende veje. Og også under visse omstændigheder, kan den nye VW Golf rejse alene uden menneskelig indgriben, dvs. står vi over for den Først Golf med autonome drivende funktioner.

– mere information: så vil den nye VW Golf 2019.

BMW X7 (efterår 2017 og begyndelsen af ​​2018)

En af de stor ny SUV i de kommende måneder, er det Upubliceret BMW X7, en model større end den X5 og X6 (Det målte mere end 5 meter lange) og hvis premiere er planlagt i kommende Frankfurt Motor Show. Markedsføring vil starte lige efter den tyske begivenhed eller i begyndelsen af ​​2018, i henhold til markederne.

Ud over et teknologisk bidrag, der vil sætte BMW X7 næsten op til en luksus limousine, en anden funktion til at bemærke, er muligheden for at vælge en hytte med to siddepladser konfigurationer: 4 eller 7 sæder. BMW X7 oplysninger.

Sæde SUV 7 sæderStor SUV Sæde 7 sæder i 2018

ud over den Ateca og Arona, plads Den planlægger at sælge 2018 nye store SUV, der blev anvendt den samme MQB platform Ateca og andre modeller Volkswagen-koncernen og hvis karakteristiske tegn på identitet vil være at give luftfartsselskab med 7 sæder.

I øjeblikket ved vi ikke, hvad navnet på denne 7-sæders SUV Seat, selvom det endelige navn vil være en af ​​disse: Abrera, Alboran Arán, Aranda, Ávila, Donosti, Tarifa, Tarraco og Teide.

– mere information: så vil den nye 7-sæders SUV Seat.

2018 Audi Q8

en anden upubliceret SUV til at blive frigivet snart være den Audi Q8, en model, hvis endelige udformning vil have mange ligheder med prototypen Q8 Concept. Denne model vil dele en platform med Q7 og vil konkurrere med rivaler som Porsche Cayenne og BMX X6 (For at konkurrere med den X7, Audi også er ved at forberede en ny Q9). Inde i Q8 vil funktionen alle former for "gadgets" teknologier og systemer for at øge komforten og underholdning af besætterne. Mekanisk område vil være varieret og det vil være mindst en plug-in hybrid version e-tron med omkring 70 km autonomi i elektrisk tilstand hundrede procent.

– mere information: så vil Audi Q8 2018.

Land Rover DefenderLand Rover Defender 2019

fans til todoterrenos virkelig de er i lykke med premieren på den nye generation Land Rover, oprindeligt planlagt til 2019. Det nye design af denne legendariske 4×4 vil have lignende funktioner til prototypen DC100. ligesom nye Discovery og Discovery Sport, Den omfattende brug af aluminium i sin konstruktion vil være en af ​​de vigtigste tekniske karakteristika udover at vedtage forskellige drivsystemer, der sikrer en off-road udestående kapaciteter. Blandt moderne 4×4 systemer, for at fremhæve en ny fartpilot specielt designet til marken, ud over den nye intelligente drivsystem Terræn respons med flere driftsformer.

– mere information: så vil Land Rover 2019.

CX august 2018

For et par uger siden, Mazda afviste, at SUV CX-5 Jeg kunne have en 7-sæders version. Den nye model vil indeholde denne evne i sig selv inde vil blive kaldt CX-8, vil designe ligheder med CX-5 2017 og du kan også oprette din kahyt med en alternativ version 6 pladser. Dens ydre dimensioner ligner BMW X5, Range Rover Sport, og Volvo XC90 og dens tekniske karakteristika fremhæve motor Diesel SkyActiv-D 2.2 koblet til automatgear SKYACTIV-Drive seks gear.

– mere information: så vil den nye Mazda CX-8.

Nissan Leaf 2018

En af de elbiler mest populære af planeten, Nissan Leaf, også udgivet nye generation i 2018. Dens officielle debut vil finde sted i Frankfurt Motor Show og vi kan forudse dig nogle interessante data.

Cuidadosísima aerodynamisk og mærkbare forbedringer i energiledelse er to centrale teknikker Ny Nissan Leaf 2018. Takket være både teknologiske fremskridt, der er dem, der meddeler, at den nye elektriske Leaf du kan gå omkring 500 kilometer på en enkelt opladning.

– mere information: så vil Nissan Leaf 2018.

Adblock
detector