VW Tiguan Allspace: første priserne på den nye 7-sæders SUV

VW Tiguan Allspace: første priserne på den nye 7-sæders SUV

Volkswagen har allerede annonceret de første nye Tiguan Allspace priser, den 7-sæders version af den tyske SUV. Vi fortæller dig alle detaljerne.

Volkswagen Tiguan Allspace: de bedste billeder af den nye SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: de bedste billeder af den nye SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: de bedste billeder af den nye SUV

Volkswagen Tiguan Allspace: de bedste billeder af den nye SUV

den Volkswagen Tiguan Allspace, den nye 7-sæders SUV Tysk firma, der deler mange tekniske og strukturelle elementer med Tiguan, er allerede begyndt business karriere i Europa.

Tyskland Det var det første marked, hvor de har annonceret Ny VW Tiguan priser Allspace. Germaner i landet, området starter ved 29.975 euro, en hastighed, der svarer til den benzin version 1.4 TSI 150 hk i Trendline trim plan. Når vi sammenlignet med samme motor og adgang version af intervallet Tiguan i Spanien, det koster 29,920 euro. Det skal erindres, at priserne i Tyskland sammenlignet med eksisterende i vores land, i vores marked er normalt mindst 1.000 euro dyrere, så i Spanien den nye Tiguan Allspace Du bør starte en pris der spænder mellem 30.000 og 31.000 euro.

VW Tiguan AllspaceVW Tiguan Allspace: dets vigtigste detaljer

den VW Tiguan Allspace er en SUV større end Tiguan, med en længde 4,70 m (21,5 cm mere end Tiguan), mens akselafstand også det vokser 11 cmmed hensyn til Tiguan at stå ved 2,78 m. Med denne forøgelse af dimensionerne, det indre rum, ifølge det tyske firma, forbedrer i høj grad, således at Du kan eventuelt tilføje en tredje sæderække.

Størrelse og karakteristika, SUV mere som VW Tiguan Allspace i Volkswagen Group er Skoda Kodiaq. den Mekanisk række Tiguan Allspace Den består af følgende alternativer: i benzinmotor 150 hk 1.4 TSI, 2,0 TSI 180 hk og 220 hk 2.0 TSI mens Diesel, versioner 2,0 TDI 150 hk 190 hk 2.0 TDI og 2,0 TDI 240 hk.

VW Tiguan Allspacemed hensyn til typer af trækkraft og ifølge de første rapporter Diesel versioner af benzin og 150 hk i VW Tiguan Allspace skal forhjulstræk, mens resten af ​​området vil blive tilbudt med 4Motion permanent firehjulstræk.

Et niveau af udstyr, VW Tiguan Allspace du kan tage komfort funktioner og lignende sikkerhed der udgivet den næste generation Tiguan. Blandt dem er det digitale display bag rattet, Head-up Display System projiceringsoplysninger forrude og detektion nødsituation fodgænger automatisk bremseindretning, blandt andre.

Du kan også være interesseret

– Vi testede VW Tiguan Allspace: den nye 7-sæders SUV

– RS Audi Q8, den nye super sport SUV. Tremble, BMW X6M!

– Er den bedste SUV? Alle mod alle Ateca, Tiguan, 3008, X1, Tucson …

Adblock
detector