De øverste 15 biler i 2016: SUV, sport, saloner ...

De øverste 15 biler i 2016: SUV, sport, saloner …

Mange biler ankommer eller annonceres i de kommende måneder. Autopista.es valgte de 15 bedste biler i denne 2016. Og der er noget for enhver smag!

De bedste biler af året

De bedste biler af året

De bedste biler af året

De bedste biler af året

En forskelligartet gruppe af organer og segmenter. Sport biler, SUV’er, sedans … Bilerne vil blive indført i år vil have os alle. Autopista.es har lavet et udvalg af de 16 biler, der vil blænde i år. Iscenesættelsen af Renault Megane tidligere på året har ikke været der siden det også er planlagt markedsføring sensommeren familie variant, den Renault Megane Sport Tourer. Lige rundt om hjørnet, kommer den tiende generation Mercedes Class E, som går på salg fra 48.200 euro, eller forventes Volkswagen Tiguan den vokser i størrelse og er moderniseret i teknologi og sikkerhed. Og i flere måneder “varm” om sommeren, som vi ser i de forhandlere nye SUV Ateca Seat og slående Fiat 124 Spider, en to-sæders cabriolet, der er sikker på, vi vil nyde. Disse er vores 15 udvalgte.

Kia Sportage: nu til salg

Hvis Hyundai Tucson i 2015 rejst bar for kompakte SUV’er, og drej til 4. generation af Kia Sportage der deler med ham arkitektur, motorer og komponenter, men endnu mere nikke til at designe og sportsånd. Lavet på en ny platform, annoncerer 40% mere torsionsstivhed, overlegen isolering, nye geometri suspension og kørekomfort. deres 4,48 m lang og 3 cm i løbet kamp sikre også mere plads og en 500-liters bagagerum, komplet med mere udstyr og nye sport GT-Line versioner. Det vil kombinere front-eller firehjulstræk, to benzinmotorer (1,6 132 177 hk), tre diesel (1,7 CRDi 117 hk og 2,0 med 136 og 184 hk) og nye transmissioner, såsom automatisk dobbelt kobling 7-hastighed. On Sale Nu til 19,889 euro.

Kia Sportage 2.0 CRDi / 184: første indtryk

Kia Sportage 2016 video

BMW M2 Coupe: ankommer i april

bærer en motor 3 liters seks cylinder inline lavet af aluminium og dobbelt turbo. dette udvikler 370 hk ved 6.500 rpm, meget tæt på snittet (7.000 rpm), og 47,4 mkg drejningsmoment, vokser til 51 mkg i overboost. den magt til baghjulene kommer gennem en manuel serie med seks gear eller ved valgfri automatisk dobbelt kobling gearkasse M DKG. Går fra 0 til 100 km / t på 4,3 sekunder med denne gearkasse (4,5 med manualen). Og selvom den maksimale hastighed er de sædvanlige 250 km / t af tyske producenter, med M Førerens Package Det kan øges til 270 km / t. At stoppe tager bremser fremstillet i forbindelser, boret, 380 mm og mm diameter forreste 370 og bageste materialer. Monta Michelin Pilot Super Sport dæk i 19-tommer hjul.

BMW M2 Coupe

BMW M2 CoupeJaguar F-Pace ankommer i april

segmentet SUV eller SUV Det har aldrig været det naturlige habitat for et brand som Jaguar, altid orienteret sportslige luksus. Men dens effektivitet er garanteret, fordi al sin teknologi arvet fra sin søster mærke Land Rover. Anvendelse af den samme base, det bringer sit eget AWD-system frigivet i Jaguar F-Type og bringer i et legeme segment med en høj procentdel af aluminium.

med sin 4,73 m lang Det kommer til rival de mest luksuriøse finish modeller som BMW X3 og Audi Q5. Det vil være til rådighed fra starten med Diesel 180 hk i 4×2 eller 4×4-version, og V6 diesel og V6 benzin 300 hk eller 380 hk 340 AWD og ZF automatisk 8-hastighed. Fem udstyrsniveauer: Pure, Prestige, R-Sport, portefølje og S, og salgspris på 45.000 €.

Vi testede Jaguar F-Pace

Mercedes Class E: ankommer i april

Strategiske model Mercedes og dermed en af ​​de bedste saloner tavse. Med dette er de allerede ti generationer af Mercedes Class E, som nu ser det ud til lysere 100 kilo, fyldt med nye teknologier og med kompetencefordelingen mellem 150 og 600 hk AMG V8, og en Prisen starter ved 48,220 euro. Tilbage med ham en ny generation af motorer inline seks-cylindret, udskiftning af V6, både benzin og diesel. For de fire-cylindret Diesel OM651 også er der tilvejebragt en efterfølger. En plug-in hybrid version en Mercedes E350E (Navnet “e” og havde premiere med Mercedes C350e) med en elektriske rækkevidde på 50 km (Sammenlignet til 30 km tilsvarende klasse C). En ny luftaffjedring forventer tre kameraer giver kørekomfort endnu bedre end i dag. Fjernbetjening parkering fra Mobile, assistent undvigelser virker på styre- og bremseevne … vil være et skridt væk fra autonom kørsel.

Vi har testet den nye Mercedes E-klasse

Mercedes Class EVolkswagen Tiguan: ankommer maj

Anden generation Volkswagen Tiguan som ankommer i forhandlere i foråret. I øjeblikket vil den være tilgængelig med en dieselmotor 2.0 TDI 150 hk (fra € 29.560) Og en benzin 2,0 TSI 180 hk (fra 42.200 €). Den nye Volkswagen Tiguan vil komme med to krop længder at vælge: En af fem sæder (tilgængelig i maj) og en større chauffør plus seks passagerer (i September). Som i de aktuelle versioner har foran Terrængående med større angrebsvinkel og 20 cm frihøjde, manuelle gearkasser eller automatisk dobbelt kobling, varianter af for- eller firehjulstræk med den nye 4Motion Active Control. Dette giver dig mulighed for at vælge fire forskellige former for bevægelse, afhængigt af typen af ​​terræn. Prikken over i’et vil lægge en plug-in hybrid upubliceret VW Tiguan GTE 218 hk med ekstra fragtkapacitet af solpaneler på taget.

Vi har testet den nye Volkswagen Tiguan

Toyota Prius: ankommer maj

Ny generation Toyota Prius som opnår en væsentlig forbedring i effektivitet, med reduceret gennemsnitligt forbrug ikke mindre end 18%. Det handler om at optimere den hybride sæt, hvilket har reduceret størrelsen og vægten af ​​dens komponenter og samtidig forbedre ydeevnen. Det er meget bemærkelsesværdigt termiske effektivitet benzinmotor, som har nået rekordhøjder (40% versus 33% normal) og en Cx 0,24.

Til gengæld er den teknologiske byrde opdateret med sikkerhedssystemer såsom blind plet overvågning, automatisk bremsning med fodgænger genkendelse, bag Cross Traffic vågen og aktiv fartpilot radar cruise. Et andet element er dens fortrop klimaanlæg med beboer afsløring, som tilpasser luftstrømmen afhængigt af behov. Omtrentlig pris Udgivelsesdato: 29.900 euro.

Vi har testet den nye Toyota Prius

Toyota PriusAlfa Giulia ankommer i juni

Alfa begynder stor, fordi den første version der vil sælge er den Quadrifoglio Verde. Du ved, et navn, der skjuler den ekspertise af brandet. En del af en ny fremdrift platform med mulighed for montering firehjulstræk også i QV, drevet af en imponerende udgave 2,9 V6 biturbo 510 hk, 61 mkg drejningsmoment, 510 hk og Ferrari teknologi i deres indvolde. Du kan kombinere med en manuel og automatisk cut og ydeevne hikke: et højdepunkt, for eksempel en 0-100 km / t på 3,9 sekunder. Bilen foranstaltninger 4.64 meter, mindre end den kategori gennemsnittet, og dens indre layout og præsentation, hvordan kunne det være anderledes, er meget “fører”. En måned senere nå området for resten af ​​os, med motorer mellem 150 og 280 hk.

Det vil være Alfa Romeo Giulia

Fiat 124 Spider: ankommer i juni

Meget forventet, så længe annoncerede og endelig virkelighed. Fiat 124 Spider henter navn for en ny roadster førende sportslighed brændt ind i alle gener. Og ikke bare for i dag fremkalde en legendarisk roadster, der blev markedsført mellem 1966 og 1985, men frem for alt til deling struktur nu den fjerde generation af en sand klassiker af vores dag, Mazda MX-5. Også selvfølgelig baghjulstræk og manuel lærred hætte, Fiat ja fjerne markeringen japansk sportsvogn med chassis tuning og ejer en eksklusiv motor. I stedet mekanisk atmosfæriske, dette 124 Spider montere en 1.4 Multiair, turbo og 140 hk. Noget senere vil komme et forstærket af Abarth fortolkning, Abarth 124 Spider, og hvem ved, om også en anden variant under Alfa Romeo. Selvfølgelig ville jeg ikke gå dårligt. To versioner udmærker sig ved antallet af apparater, der bærer serie 124 og 124 Spider Lusso Spider (for 25,990 euro og 27,990 euro, henholdsvis).

Fiat 124 Spider priser

Fiat 124 SpiderVolvo S90 / V90: ankommer i juni

design, sikkerhed og teknologi er de søjler, som er baseret på den Volvo S80 erstatning. Påfører eksterne dimensioner, 4.96 meter lang, 1,89 m bred og 1,44 m høj med slag 2,94 m. At udvikle en meget stærk part basen har, XC 90. I første omgang modellen vil starte med fire motorer: den hybrid plug T8, 407 hk, 320 hk T6 benzin og diesel D4 og D5 med 190 hk og 235 hhv. Det vil have manuel 6-trins automatgear og 8, front-eller firehjulstræk. Det vil give en halvstyrende drivsystem, under 130 km / t, gennem lane grænse handler selvstændigt. Det er en global model, som vil være tilgængelig i store markeder fra næste sommer. Den V90 stationcar bør ikke nå markedet indtil begyndelsen af ​​2017.

Så vil Volvo V90

Volvo S90

Ateca Sæde: ankommer i juli

Det vil være den Sæde større udgivelse fra 2016. I øjeblikket kun blive tilbudt med fem sæder Han sammen med SUV fremstillet af Skoda, den syv-sæders, som vil blive præsenteret i Paris i oktober-. Stil og udvikling hundrede procent fabrikken i Martorell Seat. foranstaltninger 4.36 meter, noget kortere end 4,49 m fra VW Tiguan Hans kamp er også omkring otte Menor- centimeter, som vil gøre dig miste nogle bagerste beboelighed og ikke at have stammen af ​​VW praler -den største category-. annoncerer 510 liter bagagerum til forhjulstræk varianter, og 485 liter i 4Drive Ateca Seat AWD.

Den nye Seat Ateca oprindeligt byde med fem motorer, tre diesel- og to benzin, med udgange på mellem 115 og 190 hk. på diesel, opstart rækkevidde bliver forbundet med motoren 1.6 TDi 115 hk med et gennemsnitligt forbrug på 4,3 l / 100 km (112 g / km CO2). Ovenfor vil der være en Ateca Sæde 2,0 TDi med 150 og 190 hk, sidstnævnte med 5 liter forbrug godkendte mellemstore og CO2-emissioner på 131 g / km. Det vil blive tilbudt med 4×2 og 4×4 varianter.

Vi forsøgte Seat Ateca

Den Ateca og dens rivaler Seat SUV

Ateca SeatRenault Scénic: ankommer i september

Alt vil ændre sig med den næste generation af franske folk luftfartsselskab begyndende med den ny platform CMF C / D delt med Kadjar Renault Espace og Talisman, og den nye Mégane. Den nye model kommer læsset med teknologi og sikkerhed. Det vil tilbyde for første gang i at kontrollere adaptive cruise model. den R-Link multimediesystem 2 også det er til stede gennem sit lodret skærm. Som for motorer, vil fortsætte downsizing tendens. Han vil sige farvel til den store 2,0 dCi. Det vil i punkt 1.5 Diesel dCi 90 og 110 hk og 1,6 dCi 130 og 160 hk. 1.2 TCE vil være tilgængelige med to effektniveauer på 100 og 130 hk. Og i starten vil der ikke være nogen 3 liter.

Ny Renault Scénic

Renault Megane Sport Tourer: ankommer i september

En af de hovedpersoner i slutningen af ​​sommeren vil være den velkendte version af Renault Mégane, en model, der åbnede året med lanceringen af ​​den 5-dørs krop, hvis start pris (version Life Energy TCE 100) starter ved 16.600 €. Forhåbentlig de bemærkelsesværdige rester vækst i længden i forhold til familien hatchback Lad os huske, 4,36 meter lang i generation på nuværende tidspunkt, denne tonic, der tillader “Sport Tourer” tilbud ikke kun mere kapacitet i sin kuffert, men også en mærkbar stigning langsgående rum. Mere end sandsynligt også være inkluderet GT færdig som i saloon.

Så vil Renault Mégane Sport Tourer

Renault Megane Sport TourerFord Kuga: ankommer i oktober

den fornyede Ford Escape præsenteret i november på Hall of Los Angeles vi kan give en meget præcis idé om det billede, der får premiere “vores” Kuga. Begge er den samme bil, men døbt-og matizados- efter kontinent. Som noterer sig Escape, ser vi, at den forreste koncentrerer de vigtigste æstetiske nyskabelser. Dybest set har det taget en ny trapezformet kølergrill der identificerer den aktuelle Ford. De baglygter er også nye. Højdepunkter i udstyr har været den moderne 3 SYNC multimediesystem. Los Angeles havde den mekaniske rolle undslippe en ny benzinmotor 180 hk 1.5 Ecobost kunne ses i Kuga. Men det skal være den ny 1.5 TDCi 120 hk set i Mondeo, Focus og C-Max mest interessante nyhed for vores marked.

Ny Ford Kuga

Opel Insignia: ankommer i december

De vil ændre proportionerne, og selv om konturerne af din profil vil svare til det nuværende logo, for og bag de vil sporten en langt mere forstyrrende og futuristisk billede. Denne Opel Insignia, Samlet i de forskellige markeder, hvor GM opererer, Det vil være en Buick i Nordamerika, så det er ikke overraskende, at tale om øget længde vil finde Insignia, dimensionelt i en højere kategori, og over 4,9 meter. den Epsilon II platform udvikler til det punkt, der skal overvejes næsten nye, kodede E2XX. I det, og i bilen sammen, det arbejder især i vægt. Benzinmotorer 1,4-liters afgår mens 1,6 konfigurere en bred gaffel beføjelser. Den vil fortsætte 4×4 versioner og Land Tourer.

Så vil fremtiden Opel Insignia

Opel InsigniaBMW 5-serie: ankommer i december

Forvent ikke store kosmetiske ændringer, fordi hop stil BMW vil ikke ankommer indtil en fremtidig 3-serie. 5-serie vil blive præsenteret inden udgangen af ​​året, og selv om leverancer vil ikke begynde indtil 2017, Det vil blive taget i betragtning som en rival i den nye Mercedes E-klasse også Halvårsrapport senere kommer familien, andet kvartal for GT. Det vil tynde i gennemsnit omkring 100 kilo mere end den nuværende. Det vil kombinere materialer (aluminium, stål, magnesium), men ingen kulfiber som 7-serien til for dyre. Sidstnævnte vil tage din ordrige elektronisk udstyr af komfort, sikkerhed og underholdning systemer, der tilgang til autonom kørsel: nødbremsning fra 70 km / t eller fartpilot med stop-and-go op til 130 km / t. I rækken af ​​motorer forventes området fra 184 hk til 450 hk benzin, mens Diesel dække et effektområde 150-313 hk.

Dette vil være den BMW 5-serie

Adblock
detector