Alle nye 2017 bil, mærke til mærke

Alle nye 2017 bil, mærke til mærke

Assist markedet i resten af ​​året og i hele 2017 en veritabel lavine af nyheder: Qashqai, Ibiza, Polo, Insignia, Duster … Alle er fornyet salg.

Alle biler og SUV'er, der kommer til slutningen af ​​året 2017

Alle biler og SUV'er, der kommer til slutningen af ​​året 2017

Alle biler og SUV'er, der kommer til slutningen af ​​året 2017

Alle biler og SUV'er, der kommer til slutningen af ​​året 2017

ALFA ROMEO

Veloce Alfa Giulia. december 2016. Denne version, med en specifik sport personlighed, vil være mellem området og konventionelle Giulia Quadrifoglio version. Du kunne have et ekstra batteri til at give nogle ekstra hestekræfter ved en benzinmotor støtte, for at opnå en ydelse på 350 hk.

Alfa Romeo Stelvioalfa Stelvio. maj 2017. Den første italienske mærke SUV vil blive baseret på platformen af ​​Giulia og den vil dele med motorer og teknologi, herunder versioner tilbage og fulde fremdrift. Alfa Stelvio vil blive kaldt, og vil blive præsenteret til november i Hall of Los Angeles, men Europa vil ikke ankommer indtil foråret 2017.

AUDI

Audi A5 Sportback. november 2016. Den A5 rækkevidde vil blive suppleret med Sportback 5-dørs version. helt ny model, og også baseret på MLB-platformen iscenesat først A4. Den nye A5 Sportback silhuet er længere, men også lavere. Det har fået plads og reduceret vægt.

Audi Q5. november 2016. Også fra avanceret modulær MLB-platform, vil Audi forme den anden generation af Q5. Den nye platform er en længere akselafstand og kroppen vil vokse til 4,67 meter (4,63 i dag). Også det sænker sin vægt til mindre end 70 kilo ikke.

Audi RS3 Sedan. november 2016. RS sport akronym nå sedan version af A3, hidtil kun til stede i varianten 5-dørs Sportback. Den ikoniske 2.5 motor 5-cylindret Audi RS3 vil være sjælen i Sedan og måske se en seneste udvikling med hensyn til RS3 Sportback sidste 367 CV og røre barrieren på 400 hk.

BMW

BMW 5-serie december 2016. På HPLC (Cluster Architecture) modulær platform, der frigives af store 7er vil udvikle fremtidige Series 5, hvor højstyrkestål kombineres med aluminium og kulfiber. I denne forstand er en monohull forventes lettere end de nuværende 80 kilo.

BMW X2. 2017. Den nye BMW X2 vil følge sporet af æstetiske coupe nogle SUV mærke. Forreste X1, X2 give ny mere sportslighed og eksklusivitet. I øjeblikket, hvad vi har set i Paris Motor Show som en prototype.

CITROËN

Citroen C3. november 2016. Den næste generation af Citroen C3 vil gå på salg i november med en helt ny, moderne og afslappet look. Med 3,99 meter lang og 300 liter bagageplads, vil det være yderst urban tilgang og ikke være kort af høje doser af tilpasning.

Citroen C3DACIA

Dacia Sandero. november 2016. den bedst sælgende Dacia for hans forestående restyling er forberedt, når det stadig er fordøje det aktuelle område udseende robotstyret Easy-R for dCi og TCE-versioner af 90 hk. Ud over en krop anderledes i design, forventes også bemærkelsesværdige ændringer i præsentationen af ​​dens indre. Selv nogle forbedringer i ergonomi.

Dacia Logan. november 2016. små ændringer, men opdatere billedet mod den anden del af sin kommercielle liv. Nye kofangere, gitter og kørelys. Sidstnævnte brug LED-teknologi. Indvendigt Dacia annoncerer ændringer i chintz, nogle aspekter af ergonomi og mere plads til at gemme småting.

Dacia Duster. sommeren 2017. Den nye Dacia Duster vil være helt anderledes på ydersiden og indeni, men fortsætte væddemål på et produkt filosofi tættere på en all-terrain ren end en SUV. Åh, og til overkommelige priser, selvfølgelig.

HONDA

Honda Civic. marts 2017. Den tiende generation af Honda Civic 5-dørs vil indeholde de turbo benzinmotorer, en 1,0 trecylinders 129 hk sammen med en 1,5-liters fire-cylindret og 182 hk. De Diesel i-DTEC 1.6 120 CV vil blive tilføjet. Hele bilen er ny, og vokser 13 centimeter.

FIAT

Restyling Fiat 500L. 2017. Den seneste opdatering indarbejdet i intervallerne 500 og 500C gælder for denne mest praktiske og alsidige variant af Fiat, med ændringer æstetisk og udstyr opgraderinger. Trekking og også for Living modeller.

Fiat sedan LPG. 2017. Hvordan kunne det være anderledes i Fiat rækkevidde, vil den nye type også inkorporere sit tilbud varianter med flydende gas. Det er sat til at ramme Fiat sedan kropstype motor 120 hk 1.4 LPG 2017.

Test Bedste SUVFORD

Ford Kuga restyling. oktober 2016. Ansigtsløftning, der vil påvirke æstetik, niveauet af udstyr og motorer. Den inkorporerer den nye 1,5 TDCi diesel 120 hk motor, som erstatter 2,0 TDCi identisk strøm med løfter lavere emissioner og brændstofforbrug uden at reducere ydeevnen. Forbedring inde med vedtagelsen af ​​tre Sync multimediesystem.

Ford Ka +. oktober 2016. Ka koncept giver en lille twist at blive større, også skifter navn til Ford KA +. Det er fortsat en utilitaristisk, men nu forbedrer livability. Den fremmes af benzinmotor Ti-VCT 1,2 liter, 70 og 85 heste. Marketing er øjeblikkelig.

Ford GT. november 2016. Den forventede Ford GT begyndte at markedsføre i Spanien i november, selv om du allerede kan oprette på hjemmesiden for brandet. Denne tilbagevenden til superbiler i den blå oval understøttes af sejr i de sidste 24 timer af Le Mans.

Ford Kuga Vignale. december 2016. Den restyling af Kuga forventes i oktober. Kort tid derefter, i slutningen af ​​december i år, modtager den elegante Vignale finish i stedet for en opsigelse kan betragtes som en anden model med høj differentiering vil have med normal Kuga.

Ford kant Vignale. januar 2017. Ford festlig påklædning til kant, hvilket bringer familien Vignale stigning i antallet og variationen. Vil interiøret udstyret med al den luksus og teknologi, som Ford har i dag, og at vi har set i Mondeo.

Ford FiestaFord Fiesta. medio 2017. Efter fyrre år på markedet uden at ændre sit navn, vil den elskede Ford Fiesta blive præsenteret for en effektiv vifte af motorer, uden at glemme sport slutter ST. I princippet er det planlagt at lancere i fem-dørs krop, stadig ukendt, om det vil have tre.

HYUNDAI

Hyundai i30. januar 2017. Hyundai i30 vil ankomme først fem-dørs krop til at vokse ind i en familie med familien version, og også muligt varianter coupe eller skyde bremse senere. Motoren rækkevidde vil i første omgang bestå af tre benzin varianter og så mange Diesel.

Hyundai Genesis CRDi 200 hk. april 2017. Den luksus sedan Hyundai landede på det europæiske marked med tre motor muligheder, alle benzin: En 3-liters V6 og 257 hk; V8 5.0 af 425 hk og en V6, i dette tilfælde 3,8 liter og 315 hk (sidstnævnte er den eneste, så langt vi har i Spanien). I april debut en 200 hk diesel mekanik.

Hyundai Ioniq plug-in hybrid. juni 2017. Valgt af Hyundai sedan med Ioniq af 4,47 meter formel er startet fra en enkelt platform for udviklingen af ​​tre versioner. Vi har allerede haft hybrid og elektriske, vises den tredje variant plug-in på scenen.

Hyundai i30 CW. juli 2017. Smukke æstetik og bedre kapacitet til familie krop. Hvis du er på udkig efter en kompakt bil, der bevæger sig behændigt gennem byen, men som samtidig har en meget nyttig støvle og kan rejse komfortabelt, her vil du have et meget godt valg.

Hyundai SUV segment B. september 2017. Mærket forlader ikke i baggrunden SUV segmentet siden sensommeren har udarbejdet iscenesættelsen af ​​en ny B-segment model, det vil kæmpe med folk som Mazda CX-3, Toyota HR -V eller Fiat 500X.

Hyundai i30 2,0 N. november 2017. sports variant underskrevet af N division, som vil kappes i markedet med VW Golf Clubsport. Der er stadig ingen officiel data i30 N, men dens 2-liters motor kunne være omkring 260 hk.

Hyundai Genesis sedan segment D. december 2017. For at lukke året, vil Hyundai overraske os med ankomsten af ​​en ny Genesis sedan et led model, der vil være under den nuværende Genesis sedan.

KIA

Kia Rio. Ultimo marts 2017. Ny generation, en lille Kia Rio nu mere ungdommeligt og sporty design. Øger Størrelse: vokser til 4,06 meter (1,5 cm mere end den nuværende model). Det er også lidt bredere og lidt lavere.

Kia RioKia Picanto. I slutningen af ​​marts 2017. Ny generation Picanto utilitaristisk, lille model af den koreanske mærke, der lover bedre finish og motorer. Det er planen at udstyre den nye tre-cylindrede 1,0-liters T-GDI også når den nye Rio.

Optima plug-in hybrid. Andet kvartal 2017. Den plug-in hybrid variant Optimal sedan ramte markedet siden marts. Den nye plug-in Optima udstyre benzinmotor 2 liters 156 hk og 68 hk elektrisk. Systemets maksimale effektniveau vil være 205 hk. Kia taler om et gennemsnitligt forbrug på 1,6 l / 100 km.

Kia Niro plugin. Anden halvdel 2017. Som det er tilfældet med Ioniq model Hyundai, Kia crossover, der allerede er på salg hybrid variant vil midyear med plug-in hybrid version. Hidtil har det koreanske mærke ikke udelukkes ved ankomsten eller ingen elektrisk Niro.

Kia Deportivo. endelig 2017. Det ville være det første køretøj med rent sportslig karakter af den koreanske mærke. Fortsæt, annoncerer Kia, GT linje koncept præsenteret på Frankfurt Motor Show 2011. Større end Best. Power niveauer, der vil flytte mellem 200 og 300 hk.

INFINITI

Infiniti QX30. september 2016. Version SUV Q30, som adskiller sig fra det ved at inkorporere beskyttelse i den nederste del af karosseriet og hjulet, en afstand til forbedret for kørsel på asfalteret veje gulv og en tagbagagebærer og legering specifik. Det markedsføres under 2.2d 170 hk motor, automatgear og AWD (All Wheel Drive). Det har en kuffert med en kapacitet på 430 liter og dens pris starter ved 39.990 euro.

Infinit Q60. december 2016. Infiniti Q60 Coupé, baseret på Q50, tegner til at blive en ægte sportsvogn. Med nogle foranstaltninger 4,68 meter lang og slående æstetik, udstyre højtydende motor V6 biturbo 3,0-liters. Det vil være til rådighed med baghjulstræk og den eksklusive fremdriftssystem ‘VR’ familie.

JAGUAR

Jaguar XE og XF GTDI. december 2016. Endelig motorprogram "lille" benzin disse to modeller overveje vejen til Ingenium familien. Modular motorer, såsom Diesel 2.0D, som er omdøbt GTDI har 1999 cm3, er lettere end før, betaler 25 procent og forbruge 10 procent mindre. En anden mekaniske nyskabelser i brand er en ny transmission med dobbelt kobling teknologi og 8-trins ændring kaldes af Transcend mærke.

LAND ROVER

Land Rover DiscoveryLand Rover Discovery. Tidlig 2017. Den ældre bror Discovery Sport vil være den anden variant af Sport rækkevidde, men nok ikke sidste. Sport tage navnet antyder også en mere ambitiøs, mere i stil autentiske opfattelse af Discovery, og dermed mere luksuriøse eller flere Range Rover saga. Hold syv sæder i hans yngre bror, med den særegenhed, at den nye Land Rover Discovery "til tørre" Den indeholder en automatisk klapsæder gennem Smartphone.

Range Rover Sport 2.0D / 240. december 2016. Fra Ingenium familien, med 2,0 liter og anvendes allerede i Evoque eller Discovery Sport med beføjelser 150 og 180 hk, er mærket lancerer en uredigeret version af denne turbodiesel med 240 hk, der vil også motor mindre end den serie nogensinde har monteret.

Range Rover Evoque 2.0 GTDi. december 2016. Grunde på den helt nye benzinmotorer 4-cylindret, der tilhører Ingenium familien, der erstatter den nuværende I4 motor, der også begynde at bruge Jaguar i sin XE og XF, fyldt med teknologiske innovationer og to niveauer af magt, 200 240 hk, men det er i første omgang forventes at fremkalde brug den mest magtfulde af de to versioner, bebuder et forbrug på 7,8 l / 100 km.

LEXUS

Lexus IS 300h. januar 2017. Dette er en opdatering til Lexus sportssedan, som tager nogle æstetiske elementer set i RC coupe at opdatere sit image. Det har en mere aggressiv gitter og luftkanaler til hjulkasserne, der forbedrer aerodynamikken samt nogle subtile ændringer inde og en større skærm centrum.

Lexus LC 500. maj 2017. Denne luksus coupe markerer en ny æra i Lexus ikke kun af design, men også af de nye udviklingsplatform debuterer. Det vil være vejen frem for den japanske virksomhed i deres fremtidige modeller. Det vil have 477 hk V8-motor og 10-trins automatgear, mens LC 500h hybrid version, V6, 354 hk udbytte.

MAZDA

Mazda MX-5 RF. februar 2017. Version motoriseret overdækning MX-5. Hvis taget hen over hovedet på deres beboere ligner en coupe, uden ham -podrá-fly descapotarse i hans stil er fuld targa, fordi den side sektioner er du prikkes at forstærke følelsen af ​​beskyttelse. Stammen vil være 130 liter som er roadster; og motorerne vil være to-version med et lærred tag: den 131 hk 1,5 og 160 hk 2.0.

MERCEDES

Mercedes E All TerrainMercedes E Clae All Terrain. marts 2017. Underskrivelsen af ​​stjernen ønsker at konkurrere med Audi A6 All Road med et udviklet fra E-Klasse stationcar og Mercedes har døbt All Terrain versionen. Blandt andet vil det have en variabel affjedring højde luft og beskyttelse veje for lav.

Mercedes-AMG GT R. april 2017. Afsløret på Goodwood sidste hal, R GT er en sports ende udviklet sig fra GT. V8 motoren udvikler ikke mindre end 585 hk, 74 hk mere end den version S. Vægten er også blevet reduceret med 90 kg et nyt udstødningssystem og carbon tag, blandt andre.

MITSUBISHI

Mitsubishi GT-PHEV. Første kvartal 2017. Næste generation af midler og plug-in hybrid tilgang SUV med 120 km elektriske rækkevidde termisk sammenføjning tre elektriske drivmotor drivmidler. En at bistå forbrændingsmotoren og de to andre til at oprette den firehjulstræk.

Mitsubishi Outlander. januar 2017. Opdater centrale æstetiske forbedringer og udstyr, især i aktive sikkerhedsproblemer. Hybrid version vil også omfatte et nyt program -EV Priority Mode-, der maksimerer brugen af ​​den elektriske motor under kørsel for at forbedre brændstofforbruget og gaspedalen reaktion.

Mitsubishi ASX. januar 2017. ASX renoveret, et køretøj, der netop overskredet selv ud over detaljerne ændre på forsiden, med en mere aggressiv og en meget moderne grill forlygterne, selvom formentlig indførelsen af ​​nye elementer af tilslutningsmuligheder.

NISSAN

Nissan Micra. Første halvdel 2017. Den fjerde generation af Nissan Micra bliver centrum for de branding indsats for næste år. Overvinder barrieren på 4 meter, hvilket placerer ham lige mulighed for at kæmpe i byerne. Derfor en forbedring af interiør rummelighed og øget kapaciteten af ​​sin kuffert, to af hans svagheder hidtil vente. Det deler også teknisk grundlag med Clio.

Nissan MicraNissan Qashqai. endelig 2017. Ved udgangen af ​​næste år skal nå 2017 opdatering Nissan Qashqai i centrale æstetiske, med en kølergrill domineret af den store centrale V, Micra og amerikanske stil modeller. Jeg var forventet med et system af semi-autonome kørsel allerede på salg i Japan og fremkomsten af ​​en plug-in hybrid version et år senere, i 2018, vil også nå Renult køretøjer.

OPEL

Opel Zafira. oktober 2016. renoveret til det punkt for at miste sit efternavn Tourer tilbyder en fantastisk interiør med en lasteevne på 710 liter i fem-sæde konfiguration. Plads og ergonomi er dens stærke sider, med en anden række af enkelte pladser, der foldes efter behag ved at tilføje optioner modularitet. Dens motor går gennem en 1,4 benzin 120 og 140 hk og a priori mest populære Disel 1.6 120 og 2,0 136 hk foruden 170, den øverste ende.

Opel Ampera-e. 2017. Lidt eller intet at gøre med den nye Ampera-e med at revolutionerende elektrisk Ampera udvidet rækkevidde 2011. I dette tilfælde markerer starten på et produkt offensiv frem til 2020. Vi står over for en kompakt 100% elektrisk fem-sæders lover ikke bare slå de fleste rivaler for autonomi, der anslås til mere end 300 km, men også præget af at være en mere overkommelig bil næste pris Renault Zoe på BMW i3.

PEUGEOT

Peugeot 3008. oktober 2016. Der platform forandring, nu EMP2, og derfor vægt parabienes -100 dårligst kilo, -mere beboelighed knæ plads og 520 liter maletero- eller elektronisk arkitektur. De nye Peugeot 3008 BlueHDi udstyre motorer 100, 120, 150 og 180 hk, 130 hk PureTech 1,2 og 1,6 THP 165 hk. Denne generation har ikke nået ham firehjulstræk, men vil tilbyde en forbedret Grip Kontrol med 5 driftstilstande.

Peugeot 3008Peugeot 5008 marts 2017. Peugeot omgiver denne nye generation MPV 5008 i en SUV, men hvad det skjuler ikke kun er en autentisk måde alle, men en af ​​de mest alsidige og rummelige marked. Det vil måle 11 cm mere i alt 4,64 m. Sæderne i tredje række er ikke kun optrækkelige, men også kan fjernes for at forlænge startdiskenheden fra 702 liter -i sæders konfiguration 5 til 780 liter.

Restyling Peugeot 308. marts 2017. Og siddende på det nye grundlag af varemærket (mere moderne platform, i-cockpit og den nuværende række af motorer), lille rejse tilbage til Peugeot 308 for at fange: det vil være en opdatering af image udadtil og interiør, fifle med chassis og forbedret udstyr.

Peugeot 508. Final 2017. også artikuleret på EMP2 arkitektur, 508 stigninger på vognen af ​​autonome kørsel som den vigtigste tekniske krav. slående design, anden generation i-cockpit og det bedste udvalg af husets movers vil være ansvarlig for at dreje 508 i en højtflyvende sedan.

PORSCHE

Porsche 911 GT3. januar 2017. Esthetically aggressiv, med kraftigere luftindtag i den forreste kofanger og en enorm aero arbejde med et nymodens frontspoiler, en hækspoiler, der forbedrer støtten til høj hastighed og en ny lavere aerodynamisk emhætte.

RENAULT

Renault Scenic og Grand Scenic. november 2016. Med en “kort” version af 4,40 meter og fem sæder og en anden 24 flere cm, forudsigeligt altid med syv sæder til markeder som spansk, Renault Scénic og Grand Scénic vil have dCi 110 motorer, 130 og 160 hk, foruden TCE 115 og 130 hk.

Renault ScénicRenault Zoe. december 2016. Den udvidede-range-version (Range Extender taler Renault) denne magt vil komme inden årets udgang. Dette er ikke en version, der er tilgængelig en benzinmotor “reserve”, men bruger mere stand batterier, nyeste generation, og optimeret elektriske system. Så ville det harmonisere 400 km i forhold til 240 i dag, med den hensigt at nå 300 km i faktiske brug.

Renault Koleos. marts 2017. Du vil have en længde på næsten 4,70 meter, hvilket er betydeligt større forgængeren. Denne vækst kan gå op til syv sæder, som med X-Trail Nissan med denne model deler platform C / D Alliance.

SEAT

Seat Leon. Første kvartal 2017. Små kosmetiske ændringer i dens forreste og bageste og mekaniske udvikling vil blive indarbejde en ny Seat Leon, som har flere nyheder snart.

Seat Ibiza. februar 2017. MQB-platform også for den femte generation af denne bestseller. Dens dimensioner vil ikke afvige meget fra den nuværende model, selv om det vil have mere interiør rummelighed både i de forreste sæder og bag, og en større kuffert. Det bliver lettere og ikke-hybrid-versioner kasseres.

Seat Alhambra. juni 2017. Ansigtsløftning til mærket minivan. I slutningen af ​​året vil have en jakke version, og vil blive omtalt som X-perience Alhambra, at gevindet på León X-Perience kunne ændre suspensioner og indarbejde plastik skjolde og nogle specifikke detaljer om transportøren.

Seat Arona. 2017. Sæde udgivet i 2017 en ny SUV kaldet Arona. Det vil ikke være en "mini" Ateca strengt taget, men den tekniske og mekaniske platform, der vil forlade vil være den samme, der vil bruge den nye Seat Ibiza, dvs MQB modulære platform.

SKODA

Skoda Superb Sportline. endelig 2016. Den tjekkiske mærke lancerer et nyt trim niveau for Superb sedan, som tilføjer vælge tilbehør til at give et personligt præg både ude og inde. Denne version helt sikkert vil stjæle salg som eksklusive modeller som BMW M eller Audi S-Line.

Skoda KodiaqSkoda Kodiaq. Første kvartal 2017. Det vil komme snart en af ​​de mest ventede modeller af året: Skoda Kodiaq. Oprindeligt kommer med versioner 1.4 TSI (125 og 150), 2,0 TSI (180 hk) og to 2.0 TDI (150 og 190 hk), hvortil den mest kraftfulde version af 2,0 TDI vil slutte sig til 240 hk, og med to turbos i stedet for kun én.

SMART

Smart fortwo og elektrisk ForFour. januar 2017. Smart bestemmes til at satse kraftigt på elbilen. Nye elektriske versioner af sine fortwo og Forfour modeller ramt markedet tidligere på året. flot udvalg og en tid med meget stramme genoplade løfter.

SUZUKI

Suzuki Ignis. januar 2017. Suzuki tager dette navn til at gøre denne gang en lille SUV lavet på platformen af ​​Baleno.

Suzuki Swift. fjeder 2017. Ny generation. Det bevarer en slående design, materialer forbedring, lysner en håndfuld kilo, og vil indføre to nye motorer turbogasolina huset: 1,0 tre-cylindrede 1.4 turbo for GTi lomme.

TOYOTA

Toyota GT86. oktober 2016. Lancerer optisk typen LED og mere aggressive kofangere og nye indtræk og sport rat. Mekanisk, ingen ændring, bortset fra fjedre, dæmpere og nye set-ups, der søger større smidighed og køreegenskaber på kanten.

Toyota C-HR. december 2016. Attraktiv crossover nye Toyota C-HR, med dens længde 4,35 meter, er omfattet af den kompakte segment. Den er baseret på platformen tnga har frigivet den nyeste Prius, og vil blive tilbudt med den samme mekaniske hybrid 122 hk. Ifølge markeder vil også være en 1,2 turbo benzinmotor 115 hk.

VOLVO

Volvo V90 Cross Country. marts 2017. Campera æstetiske, og støtte ordrer. Dens pris, fra 56.000 euro. Det er 60 højere end de nuværende V90 millimeter.

Volvo XC60. 2017. Volvo XC60 er en stor åbning i 2017. platform og vil frigive en række forskellige motorer, der er forsynet med propeller 4 cylinder, både benzin og diesel, og en forskydning på 2,0 liter.

VOLKSWAGEN

VW Golf 2017VW Golf. november 2016. For den sidste del af sin kommercielle liv vil Golf VII opleve en mindre redesign, med særlig vægt på at modernisere sit udstyr tilslutningsmuligheder og multimedier, nye fuldt digitale kontrolboks og forskellige poster udgivet i Tiguan. Det vil gøre sit udseende den nye 1,5 TSI-motor og effektiv i versioner af 130 og 150 hk. Den GTE hybrid går 204-218 hk.

VW Tiguan XL. februar 2017. Den lange akselafstand og 7 sæder vil stå over for nye store SUV Skoda også Kodiaq, lignende fremgangsmåde, med den samme akselafstand og mekanisk lignende (hvis ikke identiske). Forudsigeligt vil Tiguan har en højere pris.

VW Polo. marts 2017. Den sjette generation VW Polo vokse til cirka 4,17 meter tættere end nogensinde på Golf. Det vil bruge MQB-platform, så forventer at forbedre i dynamik, effektivitet og kørekomfort, med en vægtbesparelse på 70 kg for at være omkring.

VW Touareg. endelig 2017. Det vil vokse 20 cm for at nå 5,01 meter, genopfinde konnektivitet (to store skærme) og bringe en effektiv plug-in hybrid motor (en turbo på 252 hk mere magt en 100 kW motor), som du kan rejse op til 50 km i elektrisk tilstand.

Du kan også være interesseret i:

De bedste sedans og SUV’er, der kommer

De bedste kompakte biler ankommer

Paris Motor Show 2016: Alle nye bil

Adblock
detector