Toyota Yaris 2013 parannuksia laitteiden

Toyota Yaris 2013 parannuksia laitteiden

Toyota Yaris uudistuu valikoimassa 2013 innovaatioiden laitteisiin ja pieniä muutoksia sisällä.Toyota Yaris 2013 parannuksia laitteiden

Toyota uudistaa hieman myydyin malli Euroopassa Yaris. Yksi apuohjelma segmentti B suosittuja sekä Euroopan markkinoilla ja Espanjan sattuu saamaan useita parannuksia sen laitteet jotka vahvistavat heidän houkutteleva.

Toyota Yaris 2013 tarjoaa standardin moottoreita 1,33 VVT-i 99 hv 1,4 D-4D järjestelmän vakionopeussäädin. Toisaalta, versio laitteiden kaupunki tarjoaa nyt handsfree- Bluetooth Matkapuhelin asiantuntija Parrot. Välituotteessa vaihtelu aktiivinen, viisiovinen kehon nyt myös takaovien sähkötoimiset ikkunat, vaikka taso viimeistely urheilu Voit valita lisävarusteena älykäs osuusjärjestelmään ja avaimeton käynnistys.

Sisällä Toyota Yaris 2013 suhteellisen vähän muutoksia. Itse asiassa se on ainoa taso aktiivinen viimeistely jossa se osoittaa erot tarjoamalla uusi ohjauspyörä, nuppi Vaihdepolkimen ja seisontajarru nahkaa ommeltu harmaa ja hopea lisätään uusi keskus pino ja siirtää nuppia. Toisaalta, Aktiivinen Yaris 2013 Se on saatavana myös uudentyyppinen verhoilu istuinten, nyt kaksisävyiset koristeluun tummanharmaa ja hopeanharmaa.

että mekaaninen osio, Toyota Yaris 2013 ei ole mitään uutta. Niille, jotka haluavat bensiinimoottorit ovat saatavilla seuraavat: 1,0 VVT-i 69 CV ja 1,33 VVT-i 99 CV. tarjonnan dieseli, voit valita 1,4 D-4D 90 hv, vaikka ystäville tehokkaimpien teknologioiden Yaris Hybrid 100 hv on kiinnostava vaihtoehto. Kuten tunnusmerkki, The Yaris ja Honda Jazz ovat ainoat mallit B-segmentin apuohjelma tarjota hybridi-versio.

Käynnistäminen hinta uudistetun Toyota Yaris 2013 se on 9990 euroa, maksu tukien sisältyy jo suunnitelman PIVE2.

Adblock
detector