Citroën Ami-6 auto 1961

1961 kulkee ja Citroën alkaa tuotannon
Lokakuuta klo ranskalaisen tehtaan Rennes La Janais
Ami-6, jossa on erikoinen C-pilarin muotoinen Z.
Samalla Vigo on myös valmis
kokoonpano muutamaa vuotta myöhemmin. Joten olemme seuranneet
auton ja tilanne laitoksella Galician
aikaa.Citroën Ami-6 auto 1961

"THE Ami-6, tasapainoinen auto, jossa täydellistä tekniikkaa ja yhdistää suurta lohtua. Se on kestävä ja käytännöllinen. Dynaaminen ja tyylikäs linja, on määrätty maailmanmarkkinoilla on auto- neljä laajaa toreja, jotka on tutkittu yksityiskohtaisesti muodossa sopeutuminen mukavin asentoihin. "

"THE Vigon satamassa, päin Latinalainen Amerikka, Hän näyttää halukkaita aina valmis aloittamaan niiden aluksia. Tämä on tärkeää, ja olemme iloisia siitä, että teollisuutemme valmistus kaikenlaisissa ajoneuvoissa alkaa olla läsnä kansainvälisellä areenalla vakavia kilpailevat merkit jo vanha tarina, koska Tämä osoittaa meille, että hänen menetelmä on ollut tasolla parhaiden".

"Citroën Espanjan Vigon syntyi suuri eurooppalainen yhtiö tavoitteita ajoneuvojen valmistajat, ja vaikka aikaa sen olemassaolosta ei ole saanut tavata kaikkia tavoitteitaan, ei ole epäilystäkään, että ne täytetään sisällä luultavasti odotettua vähemmän määräajat. "

"Ei ole mitään syytä ajatella, että" kuinka kauan se Fiais minua "ja ajatella, kuitenkin, että Ami-6 Ennen pitkää vie Espanjan kansalaisuutta, tulevat markkinoille kauan ennen näitä muita enemmän tai vähemmän mainostamalla on väitetty, että ne ottaisivat kirjeessä Espanjan kansalaisten enemmän tai vähemmän epävarma tulevaisuus".


1958. noin Tulli antiikkikauppoja, joka sijaitsee kadun toisella puolella Montero Rios Ne toimi väliaikaisena työpaja ensimmäisten kuukausien aikana. Samana päivänä se koottiin ensimmäisen Citroën Espanjassa tuotettu 10. huhtikuuta 1958, ensimmäisen kiven, mikä olisi lopullinen Keskuksen sijainti asetettiin Vigon: kasvi BALAIDOS.

Muutto uuteen Sijainti tapahtui elokuussa 1959. Tässä toisessa vuonna tuotanto kasvoi 1700 yksikköä. Valmistus van AZU legendaarinen 2CV: lisää toinen malli. Vuonna 1960 lähtö saavuttaa 3600 ajoneuvojen ja yli 500 työntekijää työntekijää. Kolme vuotta myöhemmin, yhteinen tuotanto malleja AZU, 2CV ja H ylittää 19000 ajoneuvoja.

Koska laitos aloitti toimintansa, on ollut 26 eri malleja. Citroën 2CV pitää kirjaa säilyttämistä, 25, seuraa tarkasti Citroen C15, joka oli linjojen 22 vuotta.

moottori2 sylinterit. 74 70 mm.
siirtymä, 602 kuutiosenttimetriä.
teho22 HP 5000 rpm
jäähdytys ilmaa.
tärkein jarru: Hydraulivetoien kaikkiin neljään pyörään.
käsijarru: Kun mekaaninen voimansiirto on kaksi etupyörää.
säiliön tilavuus25 litraa.
Tank Engine2 litraa.
talletus vaihteisto: 1 litra.
kulutus: Noin 6 litraa lasketaan 100km kuljettaa neljä ihmistä ja matkatavaroiden".

Adblock
detector