I-Pace eTrophy Jaguar, British SUV välitetään kilpailuista

I-Pace eTrophy Jaguar, British SUV välitetään kilpailuista

Jälkeen F-Pace ja E-Pace, Jaguar käynnistää I-Pace, sähköinen maastoauto sataprosenttisesti. Alustalleen, brändin julkaisi vuonna 2018 mestaruus samansuuntainen Formula E rotuja, I-Pace eTrophy.

I-PACE eTrophy Jaguar kilpa sähköinen maastoauto

I-PACE eTrophy Jaguar kilpa sähköinen maastoauto

I-PACE eTrophy Jaguar kilpa sähköinen maastoauto

I-PACE eTrophy Jaguar kilpa sähköinen maastoauto

Viikolla Frankfurt autonäyttelyssä kerromme teille jaguaari paljastettiin yksi prototyyppi sähköinen maastoauto nimeltään I-Pace Concept ja hän teki tiettäväksi I-Pace eTrophy. Tämä on Ensimmäinen MM sähköautojen massatuotantoon: Jaguar SUV I-Pace, sataprosenttisesti sähkö, ja uran perustuu brittiläisen SUV saapuu lopussa ensi vuoden 2018.

Se on "Special Vehicles Operation" jako (SVO) Jaguar Land Rover, Warwickshire, joka vastaa tuning autojen tämän mestaruuden, joka 10 kilpailua kaupungeissa ympäri maailmaa, muun muassa Pariisissa, Roomassa, New Yorkissa tai Hongkongissa, ja tahtoa Rinnakkain kaavan E. FIA mestaruus sähköautojen tulee olemaan tukielin samassa linjassa: 20 yksikköä Jaguar I-Pace sähkö Ne tulee tähti tässä uudessa maailmassa monobrand mestaruudesta.

Jaguar I-Pace eTrophy

Jaguar I-Pace eTrophy: "Saavu ja Drive"

Osallistujat, jotka viittaavat tähän uuteen mestaruus kaikki tarvittava tuki "Opi ja Running", kuten iskulause sanoo Jaguar Racing I-Pace eTrophy. 20 Autoilijat Professional Support, auton valmistelu, teknisten tietojen, renkaat ja materiaalit tarvikkeet mukaan lukien, infrastruktuuri autotallit, kilpa vaatteita ja maailmanlaajuinen logistiikka-laitteet, auton varaosat ...

Vielä teknisistä ominaisuuksista autoja, ja rekisteröintimaksu, eikä ajoitus testit ovat tiedossa. Jaguar odottaa "High demand" tähän tapahtumaan, joka on ilmainen käytännössä täyttäviä ja rotu 30 minuuttia. Lisäksi siellä on VIP vieras kussakin kokeessa. Lentäjät kauden lisätään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

I-Pace Jaguar Concept

Valitsevat sähköistys

jaguaari oli tuolloin, The Ensimmäinen premium merkki, joka joutui maailmanmestaruuden Formula E, adepteja jotka nyt saavuttavat mantereen itse: Mercedes Audi, BMW ja Porsche Ne ovat jo ilmoittaneet saapumisen kiistää tulevina vuosina.

Lisäksi sitoutuminen Jaguar sähköistys menee paljon pidemmälle: äskettäin ilmoittanut aikomuksestaan, että vuodesta 2020, kaikki uudet autot Jaguar Land Rover sähköistetään. Kutsu Ison-Britannian hallitus että bensiinin myyntiä ja dieselautojen on kielletty 2040 Englanti maaperän näyttää aiheuttaneen Todellakin, tässä tapauksessa, Jaguar.

I-Pace Jaguar Concept

Saatat myös olla kiinnostunut

Jaguar E-Type Sähköisesti 300 hv A "klassinen" Moderni corkage hinta

I-Pace eTrophy Jaguar ja BMW M8 GTE: Electric vs. bensiini

Kaava E: Jaguar palaa kilpa

Mercedes: kyllä ​​Formula E vuodesta 2019, ei DTM

Adblock
detector