2017 Lexus RC F GT3, uusi kilpa Gazoo Racing

Lexus RC F GT3 2017 saapuu tänä vuonna kilpa-auton Gazoo Racing ehdottaa Kestävyysajo ja ajattelun Japanissa ja Yhdysvalloissa

Lexus RC F GT3 2017

Lexus RC F GT3 2017

Lexus RC F GT3 2017

Lexus RC F GT3 2017 on uusi kilpa-auto kanssa Toyota virallista preparer, Gazoo Racing, Hän haluaa asiakkaidensa despunten kilpa ja kestävyyttä mestaruutta Japanissa ja Yhdysvalloissa.

Perustuu Lexus RC F Street, tämä uusi kilpa debyytti 2017 Daytona 24 tuntia, joka pidetään 26. ja 29. tammikuuta tänä vuonna.

Mihin luokkaan se kilpailee olla sopiva tyyppi ja GT3 autoja toistaiseksi, neljä ajoneuvoa tulee olemaan radalla. Kaksi tiimille 3gt Racing WeatherTech urheiluauto varten IMSA USA (luokassa GTD) mestaruuden ja kaksi joukkueen LMcorsa, kilpailemaan Super GT Japan (GT300 luokka).

Vaikka mitään yksityiskohtia suorituskykyyn Lexus RC F GT3 2017 rotu, mitä voimme nähdä on radikaali esteettinen, kuten voimme löytää muita autoja tähän luokkaan. Puhumme kehon osia, jotka on valmistettu pääasiassa hiilikuidusta, kuten edessä jakaja, helmat ja taka hajotin ja takaspoileri ja aggressiivinen hallitseva.

Vuonna sisustus, pumpusta tarpeettomia kohteita keventää painoa ja voittaa kaikki tarvittava valvonta kilpailla tämän auton ja turvakaaret ja asiaa retentiojärjestelmät.

Mekaniikka-sarja, varmasti säilyttää bensiinimoottorin 5.0 ilmakehän V8, Sarjan mallissa tuottaa 477 hv ja joutuu odottamaan virallisia tietoja, joiden on viimeistellyt puhelinvaihteen rinnalle.

Saatat myös olla kiinnostunut

Toyota FR-S Concept Racing

2017 Toyota Yaris on urheilullista versio

Toyota: hinnat ja uusien autojen

Nissan GT-R GT3 Nismo

Mercedes-AMG GT GT3

Adblock
detector