VW Golf GTI TKR 2017: tämä on uusi kilpa Golf

Vuonna 2016 VW Golf GTI loisti korkealla TCR sarjan. Nyt tulee Golf GTI TKR 2017 jatkamaan tiellä menestystä kilpa maailmassa.

VW Golf GTI TKR 2017 kuvina

VW Golf GTI TKR 2017 kuvina

VW Golf GTI TKR 2017 kuvina

VW Golf GTI TKR 2017 kuvina

Volkswagen GTI TCR vastaanottaa joitakin parannuksia. Niille, jotka haluavat osallistua jännittävä maailma kilpailun, sinulla on 30 yksikköä hintaan € 90.000. Mutta ennen kaikkea,Mitkä ovat TCR Series?

TCR sarja on tullut suosituin kilparadalla vanhalle mantereelle. kansainvälinen mestaruuden ja useita kansallisia kiistänyt, kuten Iberian tällä kaudella on käynnistetty maassamme.

VW Golf GTI TKR 2017Viime vuonna Golf GTI TCR oli yksi suurista viihdyttäjiä tässä lajissa. Emme saa unohtaa, että on olemassa useita merkkejä osallistuu tavalla tai toisella kilpailuun suunniteltu erityisesti yksityisen lentäjien tietyn tason. Viime vuonna kaksikymmentä yksikköä rakennettiin Golf GTI TCR ja vastata vahva kysyntä monet lentäjät, Tänä vuonna on saattanut myyntiin kolmekymmentä lisää, He saavat hieman parannuksia niin aerodynaamista näkökulmasta osalta moottori.

2017 VW GTI TCR saa täyttä aerodynaaminen kit laipoittamiseksi runko 15 senttimetriä, ja näkyvä ilme siivekkeitä. itsekantava runko Se on huomattavasti parantunut ja saa myös täydellistä turvallisuutta rakenne, mutta se on onnistunut pitämään paino sisään 1200 kg tavaramerkkinä asetuksia.

2.0 TSI moottori VW GTI TKR 2017, Samalla se on kätevästi korjailla saavuttaa 350 hv. sisältää kilpailu vaihteisto peräkkäinen lähellä ohjauksella ja mekaaninen tasauspyörästön. Suspensiot ovat täysin uudelleen, kun taas kilpailun jarrut vastaanottaa 362 mm edessä levyjä ja 310 mm taakse.

Adblock
detector