Ford Transit Custom Sport Van, pakettiautolla todiste "racing"

Ford Transit Custom Sport Van, pakettiautolla todiste “racing”

Ford Transit Custom Van Sport esittelee esteettinen “racing” sisältää tehokkaan moottorin ja laitteet korkeimmalle sen segmentin.

Ford Transit Custom Van Sport kuvina

Ford Transit Custom Van Sport kuvina

Ford Transit Custom Van Sport kuvina

Ford Transit Custom Van Sport kuvina

Joitakin vuosia sitten, että Fordin valmis toinen silmiinpistävä Sport-versio, tässä tapauksessa pakettiautoon transit matala katto. Tämä malli, kuten tässä tapauksessa, ilman lisää se tulee silmiinpistävää ajoneuvoa ei jäänyt huomaamatta, varsinkin joukossa “furgoneteros”.

Tällöin kahlaamo versioit tekniset Sport Van Transit Custom malli, johon se on sisällytetty pohjimmiltaan metallinen väri raidat pystysuoraan huppu, spoileri alle etupuskuri ja nauhan, joka kulkee pitkin tilaan, joka erottaa kaksi akselia, elementtiä edelleen vahvistaa tunne, että Se on laskenut ajoneuvon jousituksen.

Korkki silmiinpistävää ne on asennettu kevytmetallivanteet 16 tuumaa jolle ei vähemmän houkutteleva sovi matalan profiilin renkaat jotka parantavat tunne kilpailun mallin.

Nämä esteettiset ominaisuudet on lisätty Transit Custom versio 4972 mm ja korkeus 2056 mm rungon, kun taas sisätilat mahtuu lähes 6 kuutiometriä tavarat paino tässä tapauksessa 885 kg, joka voi olla korkeus 1972 mm, ja sen pituus voi olla jopa 2550 mm väliseinään, joka erottaa hytti.

Tässä versiossa on järjestetty vastaavien liukuovet kummallakin puolella, kun taas takana kahden perinteisen saranoitu aukko 180 astetta on asennettu.

Ford Transit Custom Van SportFord Transit Custom Van Sport: paras, ei ole

No, tämä on mitä näet, koska konepellin alle voimakas moottori vaanii EcoBlue kahden litran, jonka teho on 170 hv, mikä se on väite, jonka mukaan antaa merkityksen itse valuuttalajiin urheiluvaliokuntaa hänen tilansa Van suurin valtatie nopeus säilyy enintään 100 km / h.

Oikeudelliset kysymykset sivuun tämän Custom Sport Van Se on suurin paino suhde ja erittäin edullinen teho, koska se on 17 hp siirtää 2900 kg MMA. Mutta vauhti ei ole vain kysymys käytettävissä ratsuväen, koska jos meillä ei ole riittävää kehitystä oikein yhdistävät ponnistus kunkin marsseja, meidän on käytettävä muuttuvat ajan tilin.

Mikä tässä tapauksessa on hyvin ratkaistu, sillä on ensimmäinen melko lyhyt käytännössä ei monia haittoja alkaa käyttää toista suhdetta. Se on käsivalintainen vaihteisto kuusi suhteet Vaikka hallinnoinnista rytmit venyttämättä laskurin edellä 2000 rpm linkin seuraavaan takaratas ei liity vaivaa moottoriin.

Ford Transit Custom Van Urheilu: voima on kanssasi

Tämä penkki on ahdettu jonka VGT sähkö aktivointi ja injektio yhteisiä 2000 barin paine ja pietsosuuttimilla kahdeksan reikää. Oppivainen kun mitä haluat on säästää eniten muutoksia juuri ennen 1500 rpm, nopeudella jonka yläpuolella vaste on erityisen voimakasta 3000 rpm, mutta yli 2000 kierrosta asema on jo huomattava.

Saavuttamisen jälkeen vakionopeuden tulee ratsastaa 100 km / h noin 1400 kierrosta järjestelmää, kanssa tarkoittaa polttoaineen kulutus hieman yli 6 l / 100 km.

Ford Transit Custom Van SportVuonna ohjaa johdin Se on määräävässä asemassa korkea ja melko pystyssä, melkein kuin istuu aurinkotuolissa, mutta täällä hän asettuu osaksi nahka verhoilu on säädettävä sähköinen asetukset ja monitoimiohjauspyörä kahdessa suunnassa.

dynaaminen käyttäytyminen Custom Transit Sport Van on mukavaa, vaikka matalan profiilin renkaat ja melko yksinkertainen suuntaan vasteena antaa touch “kilpa” mallin mukaisesti.

van keskikokoisia akseliväli 2933 mm joka tarjoaa joitakin sobriety vasteen välillä etuakselin McPherson jousitus ja lievä taarattuun ja taka-akselin säde, kun valoa vastaanottava painolastin ylläpitää poisia vähintään polku epäröimättä.

Lisäksi etuveto Se on jo tae hyvien tapojen jonka avulla jouduttaa kierrosta voimalla purkausta renkaiden kanssa ote vahvistaa turvallisuutta ohjaimissa.

järjestelmän levyjarrut kaikissa neljässä pyörässä, Erittäin tuuletettu tässä tapauksessa suunnittelemalla 16-tuuman pyörät, itsepintaisesti tukea käsitellä osoittamatta väsymisen merkkejä ja pyörtyminen.

Edessämme version “päähänpisto” Ford vain tarjoukset viimeistely van ja niin olemme nähneet näyttää hyvältä hyväksyntää koreineen lasia Tourneo matkustajien kuljettamiseksi, joka myös oikeuttaa mekaniikka tällä valtaa, koska ainakin voi pyöriä nopeudella 120 km / h moottoritiellä on hyväksyntää matkailua.

Saatat myös olla kiinnostunut

– Ford Transit, niiden hybridi versioita 2020

– Juoksin kisan Ford Transit pakettiautot Trophy!

– Uutiset paketti-, kuorma- ja linja

Adblock
detector