Ruoka kuorma: määräykset, hinnat ja kaikki tiedot

Ruoka kuorma: määräykset, hinnat ja kaikki tiedot

Ruoka-autot ovat tunkeutuneet meidän kaduillamme noutoruokapaikkoja valmistetaan kokit ratissa täysin sopeutunut liesi ajoneuvoja. Ne ovat muodissa.

Ruoka-autot

Ruoka-autot

Ruoka-autot

Ruoka-autot

Ne kestää vuosikymmeniä ruokkia ihmisiä, jotka tarvitsevat täyttämään tätä elintärkeää ilman investointeja liikaa aikaa ja rahaa. Erittäin suosittu Yhdysvalloissa, ruoka autot Ne on laajennettu muualle maailmaan He ovat tulleet Espanjaan jäämään.

“Kokit al Volante” ruokaa kuorma tuli kulttiesine: jopa kaikkein syrjäisimmillä kylän niemimaalla puhui näiden ‘rarunas’ pakettiautojen, varustettu keittiö, joilla on vain vähän tilaa ja hyvää ruokaa, he pystyivät tyydyttämään nälkää, jotka lähestyivät pöydät ansiosta kyky sen kokit.

Miten on ruokarekka

Jos olet ajatellut kulinaarisia kierre elämääsi, se voi olla hyvä idea tehdä ruokarekka. Onko joitakin kokemus maailman vieraanvaraisuuden tehdä markkinatutkimus selvittää, mitä juhlistaa ja on, jos mahdollista, “oikea” perustaminen jossa olet aiemmin testattu reseptit, Se on suositeltavin.

Webissä www.foodtruckya.com löydät kaikki tarvittavat tiedot, molemmat sopeutua ajoneuvon vuokrata. Ne tarjoavat myös kalenterin päivämäärät tulevista messujen kaikkialla Espanjassa.

Mutta jos mitä unelma on kuin sopeutuminen, Voit vapaasti vierailla Ruokarekka Systems (Www.foodtrucksystems.com), start-up erikoistunut alan tehdä täysin räätälöityjä työpaikkoja; Se on myös ruokaa oikeudellista neuvontaa ja ovat asiantuntijoita kulinaarisia suunnittelussa.

Mikä standardien on ruoka kuorma

Autosta riippuen, vaikka jos menet foof -on rekkakuski kuljetetaan grúa- on oltava ajokortti B (Jos alle 3.500kg) tai C (Jos ylittää 3500 kg) ja liikenteen lipun. muutoksia teet täytyy olla hyväksytty, joten sinun täytyy tehdä se ammattikorjaamon tai ei läpäise ITV, johon on osallistuttava vuosittain kunnes ruokarekka on kymmenen vuotta ja kuusi kuukautta täyttyessä.

Lisäksi sinun täytyy sovittaa sinut Yleinen terveys määräyksiä, neuvoston asetuksella 2004/852 / EY, ja säätelevät itsehallintoalueella minne haluat kokki ja myydä tuotteita. Tietenkin, sinun täytyy olla haltijalle ruokaa handler kortti ja on eläinlääkärintodistuksista ruokarekka.

Kuinka paljon ruokarekka

pakettiautoon -tyyppinen Renault Master tai Fiat Ducato – käytettyjä, varustettu ja valmis toimimaan ruokarekka voi maksaa välillä 30000 ja 35000 euroa. Vintage tyyli -a Citroen HY, esimerkiksi-on hinta, että osa 4000 euroa ja pääsee 18000 euroa, jos se on palautettu. Nämä hinnat tarjoamat ruokarekka Ya ovat ohjeellisia, koska ne riippuvat valtion ajoneuvon ja muutokset haluat saavuttaa.

Missä voit tuoda ruokarekka

Ei kaikissa maissa elintarvikkeiden myynti ajoneuvoissa sallitaan. Espanjassa, se on mahdollista vain ahtaissa tiloissa: liiketiloja, näyttelyihin tai yksityisiin juhliin. Et voi sijoittaa mihin tahansa: sinun täytyy kunnioittaa Annetun lain kunkin paikan.

Huolimatta siitä sellainen kapea ikkuna, muoti ruoka kuorma on saamassa yhä suosittu ja on tapahtumia, joissa suurin pintonas säädöt ja huippuluokan herkkuja on. MadrEat pääkaupungissa, ja Van van ja Eat Street Market Barcelonassa, kolme hyvää esimerkkiä.

Saatat myös olla kiinnostunut

Peugeot ruokarekka, ei auton MasterChef?

Adblock
detector