5 syytä ostaa automaattivaihteisto

5 syytä ostaa automaattivaihteisto

Ne harvat valmistajat, joilla ei ole niiden alueella yhdistelmiä joidenkin moottoreiden ja automaattivaihteistolla: Tietenkin päivän päätteeksi, jossa näitä laatikoita lähes kaikki edut. Ehkä ainoa haittapuoli painon hylätä mitä se maksaa noin manuaalivaihteisto …

Syitä Osta automaattivuorottelu

Syitä Osta automaattivuorottelu

Syitä Osta automaattivuorottelu

Syitä Osta automaattivuorottelu

1. Tärkein syy, että monet kuljettajat valitsevat automaattivaihteistolla on mukavuus. Mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, tällainen muutos vähentää fyysisen rasituksen koska kumpikaan väliintuloa vasen jalka irtoaa ei tarvita, eikä käsi valita vaihdetta paitsi haluamme muuttaa “käsin”, joka useimmissa tapauksissa on yleensä possible-.

Tämä vähennys työtä arvostetaan erityisesti kaupunki, vaikka “vapautuksen” joitakin vinkkejä voi myös suosia muita olosuhteita, kuten siirto käyriä, samoin on mahdollista jatkuvasti pitää molemmat kädet ohjauspyörällä. Recall huonomuistinen että siellä pitäisi olla mahdollisimman pitkä, eikä sylissä tai tarttumalla vaihdekepin nuppi …

2. Automaattinen siirto on helppo käsitellä kuin manuaalinen: Se edellyttää synkronoidaan ajokytkintä ja liikkeen vaihdevipu, ja manuaalinen Yksi painajaiset noveles- kuljettajien koskaan pysähtyy ja sen taito kuljettaja ei vaikuta liikkeitä, joissa yksi Muutos ohittaminen, esimerkiksi vaatimalla käyttää useampia vaihteita tai yksinkertaisesti käynnistää osan jyrkällä Cuesta- voit saavuttaa samat tulokset saadaan kokeneen kuljettajan. Eli, turvallisuuden lisäämisen.

automaattivaihteetTämä koskee liikkeitä, kuten äärimmäinen kiihtyvyys, tilanne, joka sopisi esimerkiksi sisällyttämällä muilla keinoin, joko lähtö saannolla merkki tai lopettaa.

Manuaalisessa auton oikea ratkaisemaan tätä tilannetta ja saavuttaa nopeuden, joka on yhdenmukainen muiden ajoneuvojen se riippuu siitä, kuinka nopeasti kuljettaja on muuttumassa; kun automaattinen, kuka kuljettaja on tarpeeksi kaasua saada suurin kiihtyvyys tätä autoa: muutoksen hallinta käyttää pienemmälle vaihteelle, joka tukee moottorin pyörimisen ja kun tämä saavuttaa maksiminopeus, etsi seuraava.

3. Hyvin käsiteltiin kytkin voi olla sileä kuin automaattivaihteiston, mutta luultavasti on tämän kaltainen vaihteisto aina maksimi voidaan saada aikaan tasaisuus siirryttäessä yhdestä toista vaihdetta. Momentinmuunnin liukastumisen, joka tapahtuu, kunnes kaksi puoliskoa, jotka sen on sama, se on pehmeämpää kuin kytkimen. Mutta hyvin pehmeä annetaan automaattisia muutoksia kuten käyttämällä kaksinkertainen kytkin. Vaikka myös automaattinen ajaa, ei väliä kuinka tämä siirto on liitetty moottoriin. Ja pehmeys riippuu suuruudesta valtatyhjiöstä jatkuvan koko faasimuutosparafiinia -desacople moottorin ja vaihteiston, poistamalla marssi, valitse toinen ja palaa acomplar ja Muutos- moottori. Niin hidas laatikot, sillä voi olla pilotoi yksittäinen levykytkinpinnoissa voi tuntea takerrellessa valinnassa alemman vaihdetta.

Volkswagenin DSG automaattivaihteistoPortaattomissa lähetykset tämä ero ei tapahdu, koska ei ole vaihteen valinta sellaisenaan: vain liikkeen asemat, kuten mopon, mikä käytännössä tarkoittaa, jossa on muutos “monomarcha.”

Muutoksiin -kaksoiskytkin tämä puute esiintyy myös siksi, kun monilevykyt- irrotetaan, toinen on jo lähettämässä moottorin tehon pyöriin-siksi poika, joka näytteli mainoksen VW Golf DSG tukehtui: keuhkoihinsa ei voivat hyödyntää kertaa, kun hänen ystävänsä simuloi vaihteenvaihtomekanismin ilmaa, yksinkertaisesti siksi lähetys ei ole notan-. Tällaiset muutokset moottori aina työntää pyörää.

4. Yksi sambenitos automaattisten muutosten on, että eivät salli olla niin paljon valvontaa lennossa Lisätään manuaalinen vaihteisto; mutta se ei ole täysin totta: Muutokset vipu kulkee pitkin käytävää, paina salpa ja vipu käyttöön joko asentoon helpompaa suhde. Muissa muuttuu, jos päätämme haluamme tavalla tai toisella, siirrä nokka, painaa nappia tai vipua haluamaasi suuntaan. Katse manuaalista käsittelyä pahimmassa tapauksessa valitsemme suurin vaihde, jota haluamme seuraavasti: jos valitset viidennellä, käyttää tätä marssia ja neljä alhaisempi, ei koskaan kuudes.

automaattivaihteetOvat yleisempiä peräkkäisiä muutoksia, jotka valitsemme marssin haluamme se asetetaan. Sähköiseen hallintaan näitä laatikoita voi saada meidät suuremmalle vaihteelle, kun pääsimme hetki muutoksen, jos kuljettaja on ollut “Clueless”. On kuitenkin olemassa tällaiset muutokset, jotka toimivat manuaalisesti: valitulle vaihteelle on asetettu paikalleen ja jos leikkaus koronlaskut.

kuitenkin mitä teemme vivulla kytkimillä tai kamerat, valinta marssi aina edellyttää sitä, ovatko sähköisen hallinnan.

Monille kuljettajille, jopa enemmän kuin mikään edellä hyödyt ovat suuremmat kuin mekaniikka ja huolto. Automaattivaihteisto, toisin kuin jotkut uskovat, ylläpitokustannukset ovat vielä edullisempia kuin manuaaliset muutokset. Usein yksi ja toinen Kestovoideltu, mutta ero on se, että automaattinen elektroninen valvonta estää tiettyjen toimintahäiriöitä. Esimerkiksi vähennykset tapahtuvat, että moottori ei pysty sulattamaan väärään-vähennys toiseen, kun pyrimme neljänneksi ja esimerkiksi manuaalinen vaihteisto sinänsä mahdollista. Käytä “käsin” automaattinen muuttuu yhdellä käytävällä (perinteinen valinta) On totta, että voit purkaa epäonnistumisen riski ( “hyväksytty” D kääntää ylös vain mekaanisesti, ainakin tragedia), mutta muutoksia peräkkäinen tilanne ei enää ole sitä.

BMW automátivo nokkapyörä muutosKotelot ja asioita. Mutta kun laatikko on automaattinen?

Kanssa ristitulessa erilaisten automaattisia muutoksia ja monissa tapauksissa heidän pikku kuvaavat nimet (eniten jälkiliitteellä ‘Tronic’) On vaikea erottaa ominaisuuksia toistensa lähetyksiä. Ja se on tärkeää, koska kaikki ei ole toiminnallisesti sama.

automaattinen määritelty melkein oppositio: se on muutos, joka ei ole manuaalista siinä mielessä, että vaadi kuljettajan toimenpiteitä vaihtamaan yhdestä vaihde toiseen, koska se omasta.

Tämä ei tarkoita, että automaattivaihteiston että kuljettaja voi puuttua (lähes kaikki automaattivaihteistoissa tarjousta) käyttäen eri kaavoja. Jos yleensä löytää manuaalista muutoksia siirtyminen yhdellä vaihteella toiseen tapahtuu vivulla, joka sopii reitit H; Mitä automaattinen on paljon enemmän vaihtelua. On ollut automaattista, jossa kuljettaja voi, jos niin päätetään, siirtämällä vipua muuttaa reittiä H (alfa Hänellä oli yksi Q-System), Mutta se on normaalia, että valtaosa modernin saatavuuden juokseva valvontaa, jossa vauhtia vipuun, painikkeen tai vivun siirtyä yhdeltä toiselle vaihteelle.

Yhteinen piirre kaikille käsikirjan muutokset on aina yhteys moottorin ja vaihteiston tekee kytkin. Automaattisessa kytkimet voivat myös olla ne, jotka vastaavat tämän tehtävän (hyvä esimerkki on Selespeed of Alfa Romeo), Jopa monilevylle (kuten DSG, käyttämällä kahta kytkimet tämän tyyppinen, yksi jopa hammaspyörien akselin ja yksi pariton); mutta yleisin resurssi on momentinmuunnin. Mikä tekee tästä elementti yhdistää moottorin ja vaihteiston siten, että toinen puoli on muuntimen on kiinnitetty jokaiseen osaan. Välillä pyörii öljyä, joka kun on ohjattu liitetty osa moottorin saavuttaa aiheuttaa virtaus, joka pyyhkäisee vastakkaisella puolella, juuttunut muuttaa niin, että tekee niistä kiinteä ja saavuttaa lähettämällä moottorin teho pyydykseen päättäjät tehdä välityssuhteet.

Adblock
detector