Audi Q6, ensimmäinen valokuva ja datan

Audi Q6, ensimmäinen valokuva ja datan

Audi Q6 on uusi SUV Q perheen saksalaisen, joka tarjoaa paljon ylellisyyttä ja teknologiaa. Se on sataprosenttisen sähköinen K6 version e-tron.Audi Q6, ensimmäinen valokuva ja datan

lopullisen Audi Q6 tuotanto esitellään 2017 aloittaa markkinointi 2018, vaikka aiemmin 2015 painoksessa Frankfurtin autonäyttelyssä pidetään 15-27 syyskuuta näemme ensimmäinen etukäteen prototyyppi (Alkuperäinen nimi tälle sekoitus käsite On C-BEV).

Koko ja filosofia, uusi Audi Q6 miehittää luonnollinen kuuluvan paikan välillä saksalaisen välillä Q5 ja Q7. uuden Q6 Se perustuu toisen sukupolven MLB Ryhmä alustan (jäljempänä nykyinen Q7 Se on suuri kulmakivi teknologia). Sen suunnittelu, Q6 hyväksyä tyyli "aerodynaaminen pää"Jota ei ole ennen nähty missään Audin ja kosmeettiset väriaineet jo nähnyt prototyyppejä Prologue Prologue Allroad käsite tai konsepti. Sillä on erilaisia ​​mekaanisia vaihtoehtoja, mukaan lukien 100 sähköinen versio 100Q6 e-tron-, jonka ensimmäinen arvioidut voisi ylittää 300 km ja plug-in hybridi variantti.

Audi Q6 Se rakennetaan uuden tehtaan saksalaisen sijaitsevat läheisyydessä Meksikon kaupunki of San Jose Chiapa valtion-alueella Puebla, paikka, joka nähdään myös syntymän uusi Q5.

Viime kädessä tavoitteena Audi kanssa uusien Q6 Näyttää selvältä: tarjota markkinoiden auton takuu ja kova vastustaja vastustajiin kaliiperi BMW X6 ja Mercedes GLE Coupe.

Adblock
detector