Nissan Qashqai: halogeeni ajovalot Etuvalojen johtanut

Nissan Qashqai: halogeeni ajovalot Etuvalojen johtanut

Testasimme kaksi teknologiaa majakoiden Nissan Qashqai, kompakti SUV myynti: LED vs. halogeeni vertailla niitä. Olemme nähneet valoa.

LED-ajovalot halogeeni ajovalot Nissan Qashqai

LED-ajovalot halogeeni ajovalot Nissan Qashqai

LED-ajovalot halogeeni ajovalot Nissan Qashqai

LED-ajovalot halogeeni ajovalot Nissan Qashqai

Jokaisella on syntynyt meille epäilystäkään jos mielenkiintoisempaa LED-ajovalot verrattuna halogeeni klassikoita, ja jos se kannattaa lisäinvestointien edustavat yli perinteisten majakka. Tällöin investoinnin päästäkseen tällainen valaistus ei olisi vain hänen, vaan että Nissan Qashqai kuuluu paketin laitteet ja erityisesti täydellisin tähän malliin, Tekna Premium viimeistely.

Ensin on selvitettävä, että päätelmät Tämä vertailu LED ja halogeeni ajovalot ovat Vain edustaja tämän mallin ja tämän sukupolven Nissan Qashqai. Tekniikka LED-ajovalot on edelleen varsin tuore joten on kehittyy jatkuvasti ja eriasteista teknisen monimutkaisuuden jotka tekevät kukin ajovalaisinta on eri asia siten, että vaihtelut voivat olla valtava.

Vertailu LED-ajovalot (sininen auto) ja halogeenit (valkoinen auto) Nissan Qashqai

Suorittamaan testi olemme järjestetty kaksi yksikköä Qashqai, yksi halogeenilla ajovalot ja muut laitteet, joissa ajovalot LED Bi Nissan vaatii. Ensimmäisessä tapauksessa on kaksi Optisen halogeenilamppu, ulkoisen säteen ja sisäinen pitkään valoa. Samaa järjestelyä käytetään ajovalot LED Bi kanssa ulkomuodoltaan melko samanlainen, mutta eri linssit yksinoikeudella ledes. Alalla LED-ajovalot löydämme monimutkaisuuden eri tasot, mutta jos tämä majakka on melko yksinkertainen majakka, jossa ledes ovat kiinteitä ja ne eivät muutu nopeasti, tai muutos hämärässä pitkä.

Kukaan heistä on täydellinen, koska jokaisella on omat etunsa ja haittansa. Ja tapaus on, että alhainen palkit, Jos se ei radikaalille leikkaus, joka esiintyy reuna-alueen valaistu, jolloin tunne yllään pieni valot, ledes olisi selvästi paras. Joten, jos tarkastelemme vain selkeys, ja alalla valaistuksen lyhyt, sitä suurempi ledes ovat siis kevyt, sillä tarjoaa suuremman keilan leveys, ja bittilinjan päissä valaistun alueen. Mutta jos ajatellaan stressi joka tuottaa tunne, että sen jälkeen jossa valo päättyy, on absoluuttinen pimeys, jotain voisi muuttaa tätä arviointia.

Mielestämme se on tilanne, jota ei korvata, jos matkustaa usein yöllä, ja meidän on edettävä paljon aikaa lyhyet valot, Mutta käsitys menetetään, jos on täysikuu, tai jos autot ovat edessä, jotka vaimentavat valoa pimeässä kontrasti. Tämä tilanne voi nähdä hyvin videoiden me kirjataan testeistä, jotka ovat teimme autoja edessä, tai ei valoa huoneeseen, jossa kontrastin valkoista valoa laimennetaan musta asfaltti. Lisäksi tallennus valaistuksen maantiellä, kun ajoneuvo on pysähtynyt täysin pimeässä, radikaali sähkökatkoksen LED ajovalaisimen havaitaan. Tämä tilanne on se, että esimerkiksi voimme antaa maantiellä tai moottoritiellä kun otimme lähivalot välttää häikäisyn lähestyvä ajoneuvo päineen, ja odotamme siirtää ajoneuvon, nopeasti kääntää palkin ja mitä on edessä.

Vertailu LED-ajovalot ja halogeenit Qashqai

Toinen asia toisistaan ​​selvästi vakuuttava, ovat parhaat ominaisuudet ledes korkean valot. suurempaa, kirkkaus ja selkeys, yhdessä leveämmän keilan erityisesti alueella täydentää hämärässä, jolloin saatiin selkeä etu nähdä paremman katteen ja lähellä tien, ja paremmin tunnistaa merkit, ja heijastava pohjan palkin.

Tämän lisäksi Qashqai tarjoaa myös erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto viimeistely ‘360’, mikä se on automaattinen aktivointi palkki lyhyen tai päinvastoin. Se on vaihtoehto, joka on vakuuttanut meidät ja meidän suositeltavin varmasti ole, kuten aina, ilman meidän väliintuloa, tarjoamme ylärajat teiden valaistuksen. Mikä sääli, että Nissan ei yhdistä tätä vaihtoehtoa LED-ajovalot Bi.

Adblock
detector