Ford S-max 2015 sedan kjernelegeme varebil

Ford S-max 2015 sedan kjernelegeme varebil

Den nye S-Max holder de dynamiske egenskaper og familie av den første generasjonen av effektivisering av sine motorer og legge et batteri av kjøring hjelpemidler som gjør deg unik.

Ford S-Max 2015

Ford S-Max 2015

Ford S-Max 2015

Ford S-Max 2015

Gjør ingen feil. den S-Max det vil være for salg i juli Vi anser det som en ny generasjon for alle formål ved utseende, rekke motorer, implementert teknologiske løsninger og evnen til å utstyre en firehjulsdrift du kan gjøre glede de fans utendørs sport i sine vinterturer.

Under opprettholdelse av 2,85 m akselavstand, er skinnene blitt utvidet i 3 og 1 cm henholdsvis mens karosseriet er 3 cm lengre og bredere. Likevel har den et massivt utseende. Helt motsatt. Søylen har blitt forsinket og gjort mer en tendens til å gi et inntrykk av dynamikk og samtidig opprettholde en svært stiliserte utseende på siden og baksiden, hvor porten er nå litt mindre.

Inne de har omplassert de bakre luftventiler, som passerer fra B-stolpene til taket, noe som gir en mer jevn fordeling av luften mellom passasjerer og innføres eventuelt kontrollere temperaturen i de etterfølgende rader. Også nytt system, inspirert av Mondeo med hvem han deler både teknisk base, som produksjonsanlegg. Ikke overraskende både monteres på fabrikk i Almussafes, Valencia.

Ford S-Max 2015Praktisk og funksjonell

midtkonsoll og instrumentering er også ny, med en sentral touch-skjerm 8 “i sentrum fra hvilken informasjon kontrollerer underholdning og komfort om bord håndteres.

har ikke endret seg, men plasseringen av 2. og 3. seterad, som tillater opp til 32 forskjellige kombinasjoner, eller hvordan du kan få tilgang til dem, selv om inrcoporan muligheten til å låse på målet eksternt med spesifikke taster i bagasjerommet. Dette er mer enn respektabel, med 285 l i modus 7 seter og ikke mindre enn 700 ladning før gardin annonsert i de fem-seters versjoner, med en maksimal kapasitet på 2200 to-seter lasting til taket. Differensiering er gitt fordi Mens serien vil bli tilbudt med syv seter, som jeg ønsker 5 kan bare bestille det godt, drar nytte av en rabatt på 750 euro i en av sine to utførelser.

I tillegg kan Titanium versjoner monteres system Handsfree åpning trunk hadde premiere på Kuga hvorfor, selv med den aktiverte sentrallås, vil døren åpnes automatisk hvis deslizáramos en fot under de to sensorer plassert i nedre del av støtfangeren legge ekstra komfort i hverdagen med S- maks.

Ford S-Max 2015mekanisk variasjon

Motoren rekkevidde er bred, alltid med turbo og alternativer som strekker seg 120 til 240 hk, med gjennomsnittlig forbruk 5 til 8,9 l / 100 km direkte injeksjon. Av disse vil turbodiesel motorer ta nesten 90% av salget, alltid med en 2-liters blokk (Klikk her for å se mer informasjon om motorer) tilgjengelig i tre forskjellige varianter av 120, 150 og 180 hk, og en kraftfull dobbelt turbo 210 hk i alle tilfeller være koblet til en dobbel Power skift clutch robotisert. Denne samme skift hastigheter vil være tilgjengelig i mono-turbo-variantene 180 og 150 hk, men ikke i det minste, du vil alltid ha manuell og også kan utstyre firehjulstrekk.

I tillegg er varianter av midlere ytelse fremste først i S-Max ett firehjulsdrift som vil glede fans av vinteraktiviteter. Under normale omstendigheter virker som en forhjulsdrevet bil, men uten at føreren har til å gripe eller berøre en hvilken som helst knapp, vil systemet bli fordele motorkraften mellom de to aksler ved hjelp av en multi-lamellkobling. I ekstreme tilfeller kan det bli baksiden som spør en S-Max hvis fronten ble skøyter på, for eksempel når du starter på en issvull hjul.

Under disse forhold vil også ha innflytelse på kjøreprofil valgt i S-Max utstyrt med variabel demping kontroll, og dess fasthet vil bli justert tilsvarende gassrespons og hardhet retning. I dette tilfellet snakker vi om tre standardiserte profiler Normal, Sport og komfort uten mulighet for å kombinere mellom dem.

I tillegg til dette, er en den andre store nyheten som chassiset på S-Max ny aktiv styring variabel styreutveksling -Valgfri, 500 euro, men ikke tilgjengelig i launch- i stand til å endre snu i mer enn 30%, avhengig av hastigheten som det sirkulerer. Dermed manøvrer eller lav hastighet, vil ha mindre enn 2 omdreininger lås til å låse, mens vi vant hastighet vil bli mindre og mindre direkte og fastere, nå ekvivalens til en retning med tre svinger, for å minimere effekten av uønsket bevegelse av driveren på rattet. Differensiell faktum er at dens mekanisme er innsiden av hjulet -under airbag- posen i stedet for på rattstammen selv. Denne innovasjonen gjør det enkelt å innlemme det er så lett å andre biler som Focus eller Kuga.

Ford S-Max 2015rimelig teknologi

Utstyr sikkerhet og kjøre hjelpemidler skinner, og viser viktigheten av at Ford gir popular en teknologi som ikke bare forbedrer sikkerheten, men også reduserer mental trøtthet kjøring (klikk her for å lære mer om teknologier). Ett av disse elementene er den Intelligent fartsbegrenser, standard hele serien, som ville unngå å måtte gå ventende radarer. Etter at systemet “lese” trafikkskilt, ville bilen kunne bremse eller vise en indikasjon til sjåføren om det var koblet fra. For å unngå risikosituasjoner, for eksempel forbikjøring, vil systemet bli frakoblet hvis du gulvet gasspedalen, selv om noen få tideler av et sekund er forsinket inntil systemet kan få fart.

Seriene er også andre anordninger som automatisk strålestyring eller Ford MyKey slik at tidligere begrenser noen av de driftsmodi for bilen som maksimal hastighet sperre motta samtaler under kjøring eller aktiverer maksimalt volum på audioutstyr, f.eks.

I tillegg versjoner av titan ikke bare har mer avansert utstyr, med nettleseren og SYNC2 kontroll, regn og lyssensor, systemvedlikehold jernbane og våken sjåfør inkludert som standard, men gjennom ulike pakker du kan ha adaptiv cruise control med bremsefunksjon, pre-kollisjon bremseassistent og selvstendig by eller kryss trafikkontroll, alle problemer som kan bidra til å redusere mindre ulykker.

Prisene Ford S-Max

S Max 2.0 TDCI 120 CV Trend: 31,900 euro

S-Max 1,5 EcoBoost- 160 hk Trend: 31,900 euro

S-Max 2,0 TDCI 150 hk Trend: 33,900 euro

S-Max 1,5 EcoBoost- Titan 160 hp: 34.900 euro

S-Max 2.0 TDCi Titanium 150 hk: 36.000 euro

S-Max 2.0 TDCi 150 Titanium AWD: 39.000 euro

S-Max 2.0 TDCi Titan 180 hp: 38000 Euro

S-Max 2.0 TDCi Bi-Turbo (Powershift): 42.000 euro

Adblock
detector