Autoja muiston Audi Quattro

Autoja muiston Audi Quattro

2 Parempi kuin 1. Jörg Bensinger ajatteli kun testauksen aikana VW Iltis vakuuttunut Ferdinand Piech luoda urheilullinen, jokapyöräveto auton. Tämä on tarina myytti: Audi Quattro.

Audi Quattro: tarina myytti

Audi Quattro: tarina myytti

Audi Quattro: tarina myytti

Audi Quattro: tarina myytti

nero ja Audacity nimiä kuten Bensinger, Piech ja Walter Treser, Lopussa toimeksiantajana oli, heille annettiin kierre mitä tähän asti ymmärtää sportiness ajo. Tänään olemme tottuneet ajoneuvoihin World Rally Championship on neliveto, mutta ei niin kauan sitten, valmistajat olivat nämä mallit testejä vain moottorin akselin (pitkään hallinnut kuljettamiselle ja sitten valtasivat alaa veto) ja kukaan ei ajatellut, jopa luminen raidat Ruotsin tai liukkaalla kentällä tuhansien järvien, joka neliveto voisit mennä paljon nopeammin. Jopa silloin, kun ensimmäinen Audi Quattro kilpailu Se esitettiin suljetussa puistossa Montecarlo 1981, Hän ei menetä mitään holhoavaa hymyillen.

Audi QuattroOn pyritty vuoden 1969 Formula 1 rodun neliveto autoja, jotka olivat alkunsa Cisitalia T360 vuonna 1946, eivät olleet kovin rohkaisevia. Ja että lisäpaino elementtiä yhdistettynä mekaanisen monimutkaisuuden voimansiirto ja suurempi määrä elementtejä vikaantumisaltis johdolla joukkueet, jotka olivat yrittäneet (McLaren, Costworth Matra ja Lotus) palaa kahden neliveto.

Mutta meidän pelaajille se oli täysin selvää, että kaksinkertainen määrä pyörien joka kykenee lähettämään tehon maahan Se oli kiistaton etu. Lisäksi meidän on otettava huomioon kaksi tekijää: Lelektroniikkaan hän ei ollut vielä tehnyt paljon ja että tasauspyörästön (mekaaninen) He olivat lähes ainoa tekijä auttaa saavuttamaan tarvittavan vetovoiman. Tällaiset olosuhteet sai enemmän huomiota, jos Moottori oli ahdettu, turboahtimet koska aikaa oli merkittäviä vasteaika ja toimitus brutaalin suurella marginaalilla hyvin lyhyt kierrosta.

Näillä oletuksilla alusta tekninen joukkue oli hyvin selvää, että malli olisi kehittää urheilu. niin on Alusta kuitata Audi 80, kuka hän sitä varten on kaksiovinen coupe elin ja moottorin Viisisylinteristä turbo suorituskyvyn 200 hv. syntynyt Audi Quattro.

Audi Quattro ralliMeidän päähenkilö: Audi Quattro 1983

Yksikkö on Audi Quattro, nyt jo 33 vuotta kun hänen peilien erinomaisessa kunnossa ja sen omistaja, Alberto Pérez käyttää jollakin taajuudella. Toisin kuin muut mallit, tämä on täysin käyttökelpoinen Autojen, kaiken mitä tarvitsee tehdä mukavia käyttää lähes missä tahansa maastossa.

Mikään muu huomattu istua ratissa kuuluvaksi kyseiselle auton luokka, jossa laatu, hienous ja laitteet olivat painopisteiden sen luojat. Istuimet ovat istuimet ja aito ulkonäkö ajan mittaan vaikuttaa tulleen lommo niiden ääniä liikaa. Antelias verhous pettää ensiluokkaista mukavuutta, high-end-auto, ja sivuttaistuella, melko kiinteä rakenne, oletetaan, heti tarkistaa, hyvä sivutuki. salpicadero kuitenkaan ole erityisesti muodostetun tai sen mukaisesti, mitä voisi odottaa. Anyway, maltillisuus Saksan autoja ei ollut pelkkä myytti. Tietenkin, vastineeksi he osoittivat erinomainen laatu materiaalien, osoituksena puuttuminen halkeamia auringonoton osia.

nahka ohjauspyörä, erinomaisessa kunnossa, Se on varustettu neljä painiketta sarvi vastakohdan nykyisen lentolehtisiä lukemattomia nupit ja valintanäppäimet. silmiinpistävää digitaalinen instrumentointi, yksityiskohta hyvin pitkälle sen ajan ja sen tarjoamasta ajo futuristinen ulkonäkö. Lisäksi se on erittäin laaja, ja lisäksi tavanomaisia ​​merkintöjä, kuten takometrin, nopeusmittari, polttoaineen lämpötilan ja sisältää lisätietoja, kuten paineindikaattorin Turbo Boost eikä vähempää kuin kuluttajan tietokone.

Sisätilojen Audi QuattroKontrasteja keskikonsolissa maalainen ampuja käyttää estämään keskustaa ja takatasauspyörästöt, enemmän kuin käynnistin nuppi istuimen 127, joka urheilu Audi. Nyt taajuusmuuttaja ei voi olla yksinkertainen ja intuitiivinen: vetämällä ensimmäisen pisteen todistajan lukitus keskus ero kytkeytyy päälle ja siten toisessa, tehdä molempia, joten et voi lukita takana ilman Itse edessä. Looginen sekvenssi, joka on tarkoitus säilyttää mekaanisen elinten vääntömomenttien ja rasitu liikaa. että kaksi takana kaksi aikuista voi matkustaa löysää, mutta ne eivät ole vapautettu Joissakin klaustrofobinen tunne koska se on pienempi kuin jalkakäytävällä, tinkimättä näkyvyys eteenpäin. Sitä käytetään olla melko yleinen vaikutus kaikkiin coupe ajasta, joka osoitti vähän kiinnostusta valmistajilta matkustusmukavuutta. Ainakin sivuikkunan on hyvä koko, mikä nostaa enemmän valoa sisätilaan.

Audi Quattro: käyttäytymistään

Nähtyäni, on löytää Tärkein tämän mallin: mitä ominaisuuksia ovat siirtymässä ja mitä välittää tuntemuksia kuljettajalle. Tässä valo, Audi Quattro ei petä kykyjä ja näyttää varsin edellä aikaansa. Ensimmäisestä kilometrin siinä korostetaan kiinteys jousien, joka tekee suspensio näyttää jonkin verran kuiva kun kiinteä aine on epäsäännöllinen. Paradoksaalisesti tämä ei estä, joka tukee, kehon tela Hän on varsin selvä. Miksi? On kaksi tekijöitä: ensinnäkin stabiloiva ei erityisesti suuren halkaisijan, mikä rajoittaa sen toimintaa, mahdollisesti jotta ei vaaranneta kykyä veto; Toisaalta, painon ja mitat auton, polut ovat jossakin määrin kapea (1421 mm edessä ja takana 1451), seikka, joka tekee tukialusta on paljon vähemmän kuin, esimerkiksi, Audi A4 tekniikassa, jossa kappaleet ovat 14 cm leveämpi edessä ja 10 cm takana. Lisäksi Audi Quattro, edessä on kapeampi kuin takana, joka nurkka merkintä, menee pitoon auttaa edessä on “avain”, mutta jos päinvastoin.

vaihteisto viisi suhteita Audi Quattro on onnistunut luokittelu ja kosketus on suoraan sanottuna hyvä, huolimatta vuotta. I viittoa pitkiä vivun, mikä nyt olisi moitittava normaalissa ja täysin mahdoton hyväksyä urheiluauton. Seurauksena, muutokset on tehtävä joitakin parsimonian ja merkintä reitit, joka ei auta nopeus. Ohjauspyörä avustaa, mutta hyvin vähän tai sitä tunnetta antoi meille ensin. Tottunut nykyisen servoa Audi Quattro vaatii tiettyä lujuutta käsissä käsittelyyn ohjauspyörästä. Yli kolme kierrosta ääriasennosta toiseen ei ole kovin nopea, mutta täydellisesti välittää mitä tapahtuu pyörien välinen ja tien.

Audi Quattro: moottori

Mitä tulee moottorin vaste, odotettua enemmän forcefulness. Saavuttamatta pehmeys nykyisen turboja, vääntömomentti toimitus on kohtuullisen progressiivinen ja vaikka selvästi nähdä, kun se alkaa puhaltaa, eikä väkivaltainen missään tapauksessa. Suuri osa “syyllisyys” on juuri neliveto, joka lähettää absoluuttinen tehokkuus alas kaasua komentoja.

Audi Quattro 1983Joten, on mutkaisilla teillä Sierra de Madrid, Audi Quattro näyttää hyvältä kosketus. Jos ajaa ikään kuin se olisi etuveto, voit hyödyntää. Aliohjautuminen alussa käyrä on ratkaistu syöttämällä säilyttäminen, etuakselin hyvin tuettu, vähitellen ja antaa kaasun puoli kierrosta. näin voit tahtiin itse hyvin, hyvin korkea. Olen edelleen yllättynyt kuitenkin kaltevuus ruumiin … Ja vaikka renkaat, joilla on vaatimaton 205, eivät rohkaise liialliseen sivuttaisvoimat.

Mutta missä se otetaan pois parhaiten hyödyntää Audi Quattro on, kun ote ehdot pannaan epävarma. Lumi ja sora ovat tekijöitä, joilla se toimii kuin kala vedessä. täällä kyllä tekee eron, jolloin talteen olennaisin on alusta, toisaalta, se osoittaa virheetön toteuttamiseen, jolla on itsenäinen suspensiot McPherson etu- ja lopulta käsitellä detrás.Una joka on lisäetu, koska auton kokoelma, sitä voidaan käyttää päivittäin ilman meidän tarvitse ottaa mitään korvausta. Se on kohtuullisen mukava, antaa meille hyvä annos hauskaa, sitä suurempi liukkaampi maaston ja olla kateellisia kohteista, jotka käyttävät enemmän tai vähemmän Fanit voi ottaa silmiäni irti.

Audi Quattro lukuina

– Kulunut 33 vuotta sen syntymää.

– 2004: valmistuspäivämäärä uusimman version Quattro.

– Audi rakennettu 1.815.396 ajoneuvoja ja on jopa 74 Quattro-neliveto versiot.

– 11452 yksikköä rakennettiin Audi Quattro ja 1991.

– 4 Maailman Rallin merkkien välistä ja lentäjien välillä 1982 ja 1984.

– 203850 kehyksiä. Hinta Sport lyhyt akseliväli versio ja 306 hv ilmestyi 1984.

– 600 hv. Virta oli versio S1 jolla Walther Röhrl voitti kiivetä Pikes Peak vuonna 1987.

– 720 hv. Virta oli Audi Quattro versio, joka osallistui Yhdysvaltain IMSA GTO Championship.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Autoja muiston Peugeot 205 T16

Autoja muiston VW Golf GTI, Renault ja Peugeot 205 GTI Superfive

Autoja muiston Citroën 2CV

Adblock
detector