Autoja muiston Audi RS2 (täydellinen englanninkielinen testi)

Autoja muiston Audi RS2 (täydellinen englanninkielinen testi)

Audi RS2 oli yksi hämmästyttävä ja kiehtova luomuksia kaiken aikaa. Sinetti Porsche voitti kokonaisen sukupolven. Älä missaa 1994 testi.

Audi RS2 testata legendaarinen urheilu

Audi RS2 testata legendaarinen urheilu

Audi RS2 testata legendaarinen urheilu

Audi RS2 testata legendaarinen urheilu

Jatkamme tehdä viikoittain tarkastelu parhaista autoista historiassa ja samaan aikaan, Paras suorittamien testien aikakauslehdet julkaisukumppaniemme Motorpress Ibérica. Tässä tapauksessa palaamme tänään lokakuu 1994. Se oli siellä ensimmäisen kerran, kun voisimme testata uuden Audi RS2. Hänen kehon vaarattomia ja toiminnallinen tauko piilottaa kaikki tarvittavat koneet laittaa hiipii kylmempi kuolevainen: 315 hv turbo moottori, ja viritetty AWD Porsche tiivistinkehys. Ehkä se oli, ei koskaan parempaa, maailman suurin urheilulaji. Tämä oli testi kokonaisuudessaan julkaistu Auton numero 201.

“Kuka sanoisi, että perheauto voi korottaa niin paljon intohimoa keskuudessa urheilun julkinen? Totuus on astua ulos tavanomaisista kaavoista tuo aina vähintään yllättävin seurauksin. Ja kanssa RS2, Audi on rikkonut kaikki muotit, synnyttää ylimääräisen tuotteen suorituskykyä ja dynaaminen ominaisuuksia totta Thoroughbreds. Ei ole yllättävää, valmistua, allekirjoittamalla Ingolstadt ei ole mennyt läpi oksat ja on pyytänyt Yhteistyö vakuutusarvo: Porsche.

Siksi tässä tapauksessa luetteloitu rikkoa maailman nopein Se ei ole merkittävin. Todella vaikuttava alkaa verrattuna radikaalein urheilua planeetalla. Kyllä, me tarkoitamme Porsche, Ferrari ja muut, jotka käyttävät ilmaisua shakinpelaaja, jättäen kurissa ja joissakin tapauksissa, matti.

Periaatteessa se voi olla turhaa sekoittaa arvostetuin urheilutapahtuma markkinoille tutun mallin. kuitenkin RS2 on perhe rungon, koska loput on kaikki yhtä Kilpailun insinöörityötä. Koska alle iho tämän Audi 80 Avant viritetty runko, moottori ja tuhoisa voima on.

Audi RS2Vaikka on olemassa useita kysymyksiä, joihin on Audi RS2 ulos kirkkaasti, on ehkä moottori joka ansaitsee erityismaininnan. Pohja vastaa potkurin Audi S2, mutta sopivasti viimeistellyt Stuttgart tilat. No, parempi kuin sopivasti rajusti korjailla sen pitäisi sanoa raaistettu. tämä viiden turboahdettu, että S2 säädetään 230 hv, kulkee tarjous huikea 315 on RS2. Mutta Yllättävintä on, että tämä ei ole pidetty lainkaan lisätä siirtymän. Miksi tämä moottori tarjoaa saman 2,2 litran Audi S2, identtistä halkaisijaltaan mitat sylinterit ja kampiakseli. Tämä tarkoittaa sitä, että ominaisteho on merkittävä markkina-, kanssa enemmän kuin 140 hv / litra.

Kehittyminen teho saavutetaan turboahtimen ja välijäähdyttimen suurempi ja jotkut saannin ja pakokaasujen muutettu. Sähköinen hallinnointi ja kuilu saanti ja pakoventtiilien myös uuden hallituksen laki. Pohjaltaan moottori RS2 voidaan nähdä päivitetyn version onnistunut 2.1-litrainen 306 hv, jotka johtivat tuolloin Audi Sport Quattron, potkuria, joka toimitti tuotemerkki neljä rengasta monta päivää kunniaa MM-kisoissa rallit.

Joka tapauksessa, niin vahva tekniset ratkaisut He kantavat useita seurauksia. Toisaalta tehonannon on radikalisoituneita äärimmäisiin pituudet, jossa viive tulo turbo huomattavat. Kuitenkin, kun overfeeding puhaltaa täydellä kuormalla saat ajattelua on rullattu kyytiin raketti Cape Canaveral. Vuodesta 2800 rpm, ja lähes 5000, viisi-sylinterinen moottori tarjoaa yli 40 mkg vääntömomentti. Tällaista valtaa syyt push niin villi, joka tulee näyttää, että järjestelmän mukaisesti moottorin lähes olematon. Sen sijaan muutokset jakelussa mahdollista saavuttaa yllättävää kierre järjestelmien olevan potkuriturbiinikäyttöisiä, mikä selittää maksimiteho saavutetaan 6500 kierrosta minuutissa, Venyttely leikkaus peräti 7000 kierrosta.

Varmasti, moottorin kuin tämä olisi ongelma lähetyksille, mutta ei Audi Avant RS2. Laaja kokemus brändin asetuksista järjestelmät kaikki pyörät urheilu saloons quattro nimi Se tuntuu positiivisesti. RS2 on yksi vaikeimmista järjestelmiä ja tehokas siirto maailman kanssa Keski Torsen asianmukaisen vallan jakautumisessa molempien akseleiden aina. Lisäksi se on tasauspyörästön, mahdollisuus lukita manuaalisesti aloittaa matalan otteen olosuhteissa ja katkaisee automaattisesti, kun enintään 25 km / h. Tämä johtaa erinomaiset motoriset taidot, riippumatta tilan jalkakäytävällä tai mitä väärinkäytöstä teemme kaasulla.

Sisätilojen Audi RS2Tähän on lisättävä käsivalintainen vaihteisto kuusi suhteet hyvin porrastettu, jonka avulla voit maksimoida mahtava potentiaali moottori. Sekuntikellon tukee lukuja, jotka tekevät punastumaan monissa lajeissa kelloja. Esimerkiksi, siirtää 0-100 km / h, RS2 sijoittaa, Mukaan meidän mittausten 5.29 sekuntia, eli puoli sekuntia alle koko Honda NSX, ja 30/100 alle auton muoti, BMW M3, tai uusia Porsche 911 Carrera. Loppuun pelata, RS2 löyhästi yli 260 km / h nopeudella, tulossa malli Perhe markkinoiden nopeimpia. Lisäksi, jos se ei kärki on itsestään rajoitettu, varmasti RS2 Avant voisi ajaa hieman kauemmin. Takaisinperinnästä myös jättää ylpeys monissa lajeissa riekaleina: 5. ja menossa nopeudella 50 km / h: n RS2 saavuttaa ensimmäisen 1000 metrin reilussa 31 sekunnissa, joka on viisi vähemmän kuin kauhu joukkokokoukset of the World, Ford Escort Cosworth.

Kaikki tämä on vielä paljon ansioita, jos ajatellaan, että RS2 Avant voimakas ei ole erityisen kevyt. Paljon monipuolisuuteen ja laitteita, joissa ei ole säästynyt mikään ei voi olla kallista asteikolla. koska Yksikkö on saavuttanut 1650 kiloa. Mutta pahin tämän paino on sen valettu, sillä 1000 kiloa lähes kaatua etuakselin. Tämä vaikuttaa käyttäytymiseen, koska ääritilanteissa ja tiukkoja käännöksiä, joskus vaikea rekisteröidä nenä kierto. Kuitenkin tämä on ainoa vika voimme syyttää. RS2 on pää vaunujen eli ne, jotka menevät kiskoilla. tulos lähes mahdotonta laatia polku joka määritetään ohjauspyörän. kaarreajo nopeus on vaikuttava ja kiihtyvä tulisi aina ottaa ne AWD-järjestelmä toimii täydellä kapasiteetilla, jolloin Pito on moitteeton. Vain ehdoton raja käyrät tai käsitellään keskisuuri tai nopeasti radion erittäin nopeasti se voisi johtaa kaikki neljä pyörää. Ja tämä on jotain, joka muuttaa pulssi ketään, vaikka turvallisuus ja tasapaino, joka tuo auton.

alustoilla on viritetty Porsche tilat, Stuttgartissa. Tästä käytimme madalluksen ja nykäyksiä jousi-vaimennin huomattavasti kovempi kuin mikään muu malli Audi, kuten S2 variantteja. Siksi se ei ole sopivin ajettaessa epätasaisella tiellä, jossa useampi kuin yksi auto laskee täytettä. Päinvastoin, tehokkuus ja tasapaino mukavuutta ja vakautta hyvällä lattia kaavoista se on lyömätön.

Audi RS2 Avant Pyörät ja Jarrut joukkue on yksi näkökohta herättävin ominaispiirre RS2. 911, vanteet 17 tuuman kokoinen ja 7 kurkun, ei voi piilottaa suuria levyjä. Voimakas kynnet heille neljä keilaajaa sisustettu silmiinpistävää punainen ja leimaama legendaarinen saksalainen urheilu tuotemerkki sijaitsevat. Tietenkin, lakko kehua jarrutustehoa Tämän laitteen AudiKumpikaan painon suhteen tai nopeus, mutta suuri se voi olla, nostaa pienintäkään ongelmaa pysäytettäessä autoa. Vaikka väsyttää jarru tuntuu mission impossible.

sisusta, välin, ei törmää ollenkaan. urheilullinen kosketus tiettyjä yksityiskohtia sopii täydellisesti ylellinen sisustus ja kauniisti päällä. Upea istuimet Recaro Ne nahkapäällysteisellä reunoista, kun taas keskus sekä oven paneelit, on eräänlainen verhoilu Alcantara, samanvärinen kuin elimistössä, kun se on sininen RS (kuten meidän tapauksessamme) tai metallin harmaa. Jos et voi valita nahan hän kieltäytyi. Täysi instrumentointi, mukaan lukien kolme indikaattoria volttimittari, paine ja öljyn lämpötilan sijaitsee Keski tilillä konsoli valkoisella taustalla, erittäin houkutteleva ja näyttäviä yöllä ilman valoja, mutta tämä päivä häikäistä hieman, jos se saa valoa suoraan.

Mitä vakiovarusteena, riittää, kun todetaan, että edessämme malli, joka ylittää kymmenen miljoonaa pesetaa. Tämä tarkoittaa sitä, että se vie lähes kaiken, alkaen voimakas ja tehokas automaattinen ilmastointilaite on turvatyynyt kuljettajan tai ABS. Ehkä ainoa elementti vaaditaan maksetaan osaan on etumatkustajan turvatyyny. Muut vaihtoehdot keskittyvät enemmän turhia komponentteja, riippuen makuun ja tarpeeseen kunkin käyttäjän. Totuus on, että tähän hintaan nykyiset tarjonnan markkinoilla on erittäin laaja. Sillä rahalla voi ostaa, puhtaasta urheilu kaksi tehokasta farmari tai suuri ylellinen sedan, tai miksi ei, urheilun hyvä ja yksinkertainen, ratkaista perheen mallia tai … Lyhyesti, voit tehdä tuhansia yhdistelmiä . Kuitenkaan yksikään ole viehätys RS2, joka yhdistää täydellisesti radikaali suorituskykyä avarat sisätilat täynnä hyveitä. Lisäksi, Vain tämä auto voi annat ilo saanut suunsa avoin kaikille, jotka tulee eteenpäin tiellä (Joka on paljon), ja pääsee kaikkialle ylpeilee nopein markkinoille tai jotain niin erityinen kuin maailman suurin urheilullinen, ei enempää eikä vähempää “tauolla.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Paras autoja 80s

Mitsubishi Evo vs. Subaru Impreza

Ford Sierra RS Cosworth

Adblock
detector