Vertailu: Ford Kuga 1,6 4x2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2,0 165 2WD

Vertailu: Ford Kuga 1,6 4×2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2,0 165 2WD

Olimme jo vahvistanut loistavan vastaanoton turbodiesel versioita, mutta Ford Kuga ja Mazda CX-5 myös uskaltaa ylittää rannalta. Et löydä tänään kaksi SUV luokassaan ja valtaa 4×2 versiossa ja bensiiniä. ¿Undertow? Kahdella moottorit niin kehittynyt, ja kuitenkin niin vastakkaisia, se oli aika ottaa huomioon: Et voi olla paluumatkalla.

Vertailu: Ford Kuga 1,6 4x2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2,0 165 2WD

Vertailu: Ford Kuga 1,6 4x2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2,0 165 2WD

Vertailu: Ford Kuga 1,6 4x2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2,0 165 2WD

Vertailu: Ford Kuga 1,6 4x2 EcoBoost vs Mazda CX-5 2,0 165 2WD

Unohda turbodiesel ainakin yhden päivän. Kyllä, tiedän, että se voi tuntua counterintuitive, varsinkin puhuessaan täällä SUV kaksi mediaa, yli 4,5 metriä pitkä ja jopa 1630 kg. Tietenkin molemmat kehittyvät bensiinimoottorit, jotka voivat yllättää sinut ja voi jopa olla kannattavaa. Tällä hetkellä, muistaa vain yksi asia: 250,000 km. Aiotte tehdä? Muuten olen sitä mieltä pakollista ainakin pohtia tätä vaihtoehtoa ja lopettaa lukeminen, erityisesti kaksi tällaista valmiita tuotteita, kuten Mazda CX-5 ja Ford Kuga, jossa lähde alkaa myös etu.

Yksi on, että toisin kuin sen kilpailijoiden koon sekä yhdistää nämä bensiinimoottoreita myös niiden 4×2 versioita, jotka vallata yli 70% segmentissä ja mahdollistaa avoin pääsy hinnat: Ford Kuga ovat tänään ja Mazda CX-5 halvempaa.

Toinen on se, että emme puhu täällä joko kaksi “bensiini” enemmän. Mazda ja Ford tarjoavat nykyään ehkä pisimmällä moottoreina hetkellä, vaikka teknisesti lähes vastakohtia. Hänen päivä ja vertailla niiden Ford Focus ja Mazda 3, missä heidän bensiinimoottorit ovat tulleet tänään päästä 50 prosenttia sen liikevaihdosta. Uskomatonta. Nyt Ford Kuga ja Mazda CX-5 on vain 20%, mutta jos on kompakti ovat niin mielenkiintoisia, miksei näitä maastoauto uusilla mekaniikka mukautettu? Et enää löydä tai tuon pienen 3-sylinterinen 1.0 EcoBoost Ford eikä 120 hv 2,0 sitten testattu Mazda. Mentiin niin paljon tällä kertaa askel, ajoneuvojen ja moottoreiden ….

http://www.autopista.es/media/cache/original/upload/images/imagegallery/imagegallery-43303-53a40aea7d072.jpg

¿Turbo tai ilmakehän?

Kysymys on ikuinen, ja toistetaan Kuga Ford ja Mazda CX-5; kaksi autoa mekaanisella moderni, teknisesti, vain osake 4 sylinteriä ja aina tehokkaampaa suora ruiskutus. Loput, tuotemerkin taktiikka. Toisaalta “Vähentyminen” Eli pieni siirtymä ja turbo, hyvin moderni Ford 1,6 EcoBoost 150 hv… viralliset, tietenkin. Muut, perinteinen optimointi Mazda kanssa SKYACTIV tekniikkaa, joka kykenee ehdottaa klassinen ilmakehän 2,0, kyllä, joilla on korkeampi puristussuhde maailmassa ponnekaasua, kaksi muuttuvan venttiilien ajoituksen, vähentää kitkaa 30% ja 165 hv … uudelleen menojen. Ja käytännössä kukaan ei ole. Työntää osaksi pankki, Ford Kuga on jopa lähes 180 todellista hv, kun Mazda CX-5: n alhainen 155: mitä, parempi tai huonompi, kuvastaa niiden ominaisuuksia.

Paljon tekniikkaa, kyllä, mutta tulos? No, a priori, se riippuu siitä, mitä etsit. Käynnistä vain kaksi vastaanottaa ja runsaasti tietoa. Tasaisempi ja hiljaisempi 2,0 Mazda CX-5, jotain hermo kovempaa ja 1,6 EcoBoost Kuga. Tuntuu, tuntuu ja myös tarkkailla tien. Hienostuneesti ja etenemisen aina luontainen bensiinimoottoreita sekä liikkua ilo vuorokausirytmi, vaikka Ford Kuga on huomattavasti nopeampi.

Enimmäkseen alhaisilla käyntinopeuksilla, Ford Kuga 1.6 EcoBoost melkein ajaa kuin turbodiesel, unohtamatta ylittää 2500 rpm etukäteen valtaa, toisin kuin Mazda CX-5 2.0 liuotin mutta edellyttää venytetty. Venytetty, kyllä, se jää joillakin (ei paljon) kysyntäskenaarioissa. Vuori, ohittaminen toiseen päähän tai täyden kuorman repechos traslucen tehottomuudesta. Identtisillä vaihto kehityksestä, Ford Kuga voittaa Huippunopea 6. tilanteissa, joissa Mazda CX-5 5 pakotetaan kulkemaan ja silloinkin vain 4. vaihde ei alas 4000 rpm ja pysyä tuskin.

http://www.autopista.es/media/cache/original/upload/images/imagegallery/imagegallery-43303-53a40ae68ccc8.jpg

a priori selkeä etu varten “jäljellä” Ford Kuga 1.6 EcoBoost riemukas … kunnes näytät kulutusta, tietenkin. Koska jo tuolloin vaivoja Mazda CX-5 2.0 ratkaistavissa vetämällä toisaalta, kuluttaa jopa enemmän kuin Japanin SUV litran, joka muutoin on tavallisesti enemmän kuin kaksi. Ja kyllä ​​ole ratkaisu Fordin. Sox 7 l / 100 km Mazda CX-5 pikajuoksija Ford Kuga jää minne 9. Ja yleensä näet 10. Se on paljon, jopa enemmän kuin Mercedes luokan A 45 AMG-neliveto ja 360 hv. Siis vaikea ottaa päivä, vaikka, sillä € 2000 vähemmän, mikä kannattavampaa lopussa tämä Kuga Kuga Diesel bensiinin 100.000 km. Aika heittää muisti: Mazda CX-5 on 250000 km. Ja se on paljon.

Dynaamisin SUV

kyseisessä tehokkuutta Mazda CX-5 2,0 paljon on tekemistä paino. Kehitetty uusi modulaarinen arkkitehtuuri, tuskin 1450 kg, jopa vähemmän kuin Opel Astra kompakti kuten. Vähemmän menoja, mutta myös enemmän ketterä ennen Kuga lähes 200 kg painavampi, ja että tämä toisen sukupolven pehmenee huomattavasti. Hyvin eristetty, paremmin kuin Mazda CX-5 ulottuu myös sen reitin laajentaminen suspension roll korkean mukavuutta. Joka tapauksessa, kyllä, meillä on edessämme kaksi tehokkainta segmentin autoja, myös siirtymässä näiden viritetty 4×2 lähes yhtä hyvin kuivalla asfaltilla kuin 4×4.

http://www.autopista.es/media/cache/original/upload/images/imagegallery/imagegallery-43303-53a40ae6e54aa.jpg

Ja se on aina halolla urheilullisuutta, Ford Kuga on edelleen sitoutunut hyvin suora kosketus, jopa enemmän kuin Mazda CX-5, mikä tekee siitä erittäin reaktiivisia opas, mutta ei hänen mukaansa paljon suurempi kehon Roll. On käytännössä enemmän SUV, enemmän mahtaileva niiden reaktiot kuin Mazda hyvin vähän kadehtia mitään kompakti auto. Koska afinadísimo komponentit (suspensio, säädettävä, muuttuva …), CX-5 on aina hyvin tarkka ja progressiivinen liikkeitä.

Yritys, mutta ei epämiellyttävä, Mazda CX-5 pyörii lähes tasainen jopa vahvan tuen, jonka takana pyöristetty käyriä parasta, aina, vaikkakin korkea turvamarginaali, turvataan ESP hyvin kalibroitu. Epäilemättä viittaus tänään sen luokkaan, muu merkittävä lisäarvo verrattuna Ford Kuga: yleisempää tilaa koko korkeutta ja runko, ja hinta, alennus, on nyt entistä kilpailukykyisempi kuin koskaan korjattu päivä ford Kuga valmis. Oletko sulkenut molemmat SUV koska ympyrän? Ehkä vielä tasapainossa vastaan ​​Diesel, mutta ilman suurta tehovaatimukset, Mazda CX-5 2.0 bensiini joo se on turvallinen paluu: Lyön vetoa et tee mainittuihin marginaali 250000km.

Adblock
detector