Ford Focus ST vs VW Golf GTI Performance, mikä on parempi?

Vertailu: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI PerformanceVertailu: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI PerformanceVertailu: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI PerformanceVertailu: Ford Focus ST vs Volkswagen Golf GTI Performance

Volkswagen Golf ei ole ainoastaan ​​ollut GTI kuljettaja luokka sukupolvesta toiseen (ja se on ollut yli kolmekymmentä vuotta, koska se ilmestyi ensimmäisen kerran), mutta myös säilyy ajan kuluessa, kunhan Viite tähän kategoriaan urheilu.

Jo muutaman vuoden ajan myös Ford Focus on sen ST urheilu versio, jonka lähestymistapa on hyvin samanlainen kuin VW Golf GTI perusteella, Vaikka onkin totta, että toistaiseksi ei ole pystynyt varastaa liikaa näkyvyyttä Saksan myytti. Ja me sanomme mennessä ... koska tällä kertaa yritetään ratkaista.

Viimeisen Ford Focus ST joka on laskeutunut markkinoilla näyttää tänään paremmin valmistautunut kuin koskaan kilpaileville parhaissa mahdollisissa olosuhteissa Kaikkivaltiaan kanssa Volkswagen Golf GTI. Tilaisuudessa ja selvittää, missä määrin varjostaa häntä, Golf olemme valinneet pelottavampi versio Suorituskyky: huomioon muun muassa, hieman tehokkaampi moottori, joka kehittää 230 hv sijasta 220; tarjoaa suuremmat jarrut, 18 tuuman pyörät Sarja pikemmin kuin 17 tuumaa ja, ennen kaikkea, ero mekaaninen Slip elektroninen ohjaus, joka tekee eron, kun liikkuvan hyvin nopeasti. Ulkoisesti tämä Golf GTI Performance myös jarrusatulat maalattu punainen muun vähemmän erottaa kiehtovia yksityiskohtia.

Ford Focus ST: muutokset

Ford Focus ST envite kasvot näennäisestä ehkä ole liian muuttuu ajan edeltäjänsä. Kuitenkin analysoitu tarkemmin, huomaamme, että hyötyy merkittäviä parannuksia kannalta estetiikan ja laitteiden, mutta tärkeintä epäilemättä Se osoittaa muutoksia teknisestä näkökulmasta. Bensiinimoottori on 2,0 litrainen turbo tuskin säilyy ennallaan, mutta nyt lisäämällä Järjestelmä Start / Stop, päästä vähentää polttoaineen kulutusta noin 6 prosenttia. Tästä mekanismista jatketaan ilmoittaa maksimiteho 250 hv ja lähes 37 mkg vääntömomentti, mikä asettaa se ennen edes kilpailija Volkswagen Golf mitä Mekaanisten ominaisuuksien osalta. Vaikka onkin totta, että meidän on myös muistettava, että virallisten tietojen mukaan, Ford Focus ST Se painaa noin 40 kiloa enemmän, jotain, joka on myös todettu mittaukset Skaalaamme tekninen keskus.

Ford Focus ST vs vertaileva VW Golf GTI PerformanceVieläkin tärkeämpää on uusia ominaisuuksia tämän Ford Focus ST suhteessa runkoon. Teknikot Fordin Team RS on täysin muuttunut virityksen suspensioiden käyttäytymisen joustavampia ja urheilullinen. Tämän tavoitteen ovat muuttuneet täysin pyörästölaitteet set-ups, heillä substituoitu vaimentimet entistä energinen ääliö ja vaihtaa Taka jousitus jouset. Lisäksi Ford on myös työskennellyt tarkistamisesta sähköisen ohjaustehostimen ja luistonesto, joka tässä tapauksessa toimii autoblocante. Ne ovat pieniä muutoksia ja, kuten jäljempänä, saavutetaan optimoida suorituskykyä ja ajamisen ilo Ford Focus ST.

VW Golf GTI: tasapaino GTi

Ford Focus ST vain Sitä tarjotaan kanssa käsivalintainen vaihteisto kuusi ajonopeutta, kun Volkswagen Golf GTI myös Siihen on saatavilla laatikko DSG automaattinen kaksinkertainen kytkin että, kuten vastaaja on ollut meidän valinta tilaisuudessa. Sanomattakin on selvää, kanssa DSG, Volkswagen Golf GTI Perfomance tästä tulee urheilua paljon paremmin jokapäiväisessä ajossa ja erityisesti kaupunkiliikenteen, jossa Ford Focus RS ei ole liian mukava: Sen valvonta on vaikeampi käyttää, kun johto on erittäin rajallinen kääntösäde.

Volkswagen Golf on aina niin mukava, pehmeämpi käsittely auto. Niiden suspensioiden, vaikka ne ovat melko vahva myös paremmin imevät väärinkäytöksiä yrityksen ... ja että laite ei ole asennettu pellit hallinnassa vaihtoehto. Ford Focus ST Se on urheilullinen mieliala ja se osoittaa, se on kova kuin lauta, on voimakkaampi ja moottori tarjoaa paljon väkivaltaisia ​​vastausta, lisää turbo vaikutus.

Ford Focus ST on, laittaa se hieman temperamenttia, vaikka onkin totta, että 2.0 TSI bensiini Volkswagen on vieläkin parempaan: se on pehmeä ja erittäin hienostunut sen toimintaan, mutta tarjoaa kapasiteetti vaikuttava vasteen ja se on valtava voima koko ajan. Volkwagen Golf GTI on myös parempaan matkustaessaan auto, enemmän mukava ja miellyttävä, vaikka, sekuntikello kädessä, tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, vaikka onkin totta, että erot ovat minimaaliset. Kookkaammat ovat erot muutosta polttoaineiden kulutuksessa, ympärillä liter enemmän per 100 km hyväksi VW Golf GTI.

Ford Focus ST: sisäinenVW Golf GTI Performance vs Ford Focus ST, kuten käyrät

Aika ja kaivaa tuskallisempi polkuja, vuoristoteitä kiemurteleva ja muuttuvat jatkuvasti tukea. Täällä, el Violkswagen Golf GTI osoittaa korkea hyötysuhde näissä olosuhteissa, se on tuloksena myös helppoa ja palkitsevaa ajo. Se on auto, joka uskoo kaiken, joka aina menee, minne haluat ja että tuskin tuo kuljettajan pulassa. Jos raskas ratsuväki etu, voit roll hyvin nopeasti, koska se lähettää aina rauhallinen ja tarjoaa erittäin helppoa ja ennustettavissa reaktioita. Lisäksi jarru hyvin ja ilman melua, vaikka onkin totta, että Ford Focus ST tekee siitä vieläkin parempi: Järjestelmä on tehokkaampi, mutta ei näytä olevan resistenttejä väsymystä. Mikä on järkevää, jos ajatellaan, että levyt ovat pienempiä.

Ford Focus ST jo nähtävissä hänen urheilullisemman ja radikaali mieliala. Jos etsit hauskaa, ei ole epäilystäkään siitä, että Focus ST on hyvä auto. Parannuksia kehyksessä Mainitaan, ja paljon: Agility on voittanut useita kokonaislukuja ja sen seurauksena autoon on yhtä tehokas kuin palkitsevaa ajo. Se tunkeutuu helposti osaksi kierrosta, Edessä on erittäin ketterä, nopea ja tarkka, kun takana on esitetty paljon vastaanottavaisia ​​muuttaa tukea Volkswagen Golf GTI

Lopuksi on aika luoda katsaus: annetaan valinta, Hinta ei ole tekijä, varsinkin jos Volkswagen Golf annostellaan kanssa DSG, viisiovinen tai jopa pack suorituskyvyn. Tällöin niiden on vaikutusvaltaa muita asioita, kuten henkilökohtaiset makuun, tunne tai intohimo ajo. Jälleen kerran Volkswagen Golf GTI edustaa täydellistä tasapainoa, järkeä, kun taas Ford Focus ST on urheilullinen GTi, radikaalimpi ja sopiva nuorempi asiakaskunta ja intohimoinen. Nyt voit päättää.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Vertailu: Alfa Romeo Giulietta QV vs Ford Focus ST

Compartiva: VW Golf GTI vs Mini Clubman Cooper S

Vertailu: paras GTI ... Diesel