Vertailu: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d ja Mercedes 200 CDI

Joilla ei ole koskaan tarkoitettu, uusi Mercedes luokan kireä kilpailu enemmän tulla kolme saksalaista brändien. Laatu ja tekniikka on yleinen niiden malleja, mutta jokainen vaatii oman persoonallisuutensa.

Vertailu: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d ja Mercedes 200 cdi BE

Vertailu: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d ja Mercedes 200 cdi BE

Vertailu: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d ja Mercedes 200 cdi BE

Vertailu: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d ja Mercedes 200 cdi BE

ylös "eilen"Kompakti segmentissä, Audi, BMW ja Mercedes He eivät ole olleet yhtä kilpailijat kuten mitä voisi odottaa tällaista erilaisia ​​näkökulmia. takaveto sisältö ja koko ensimmäisen sarja 1, Panimme urheiluhenki kaikissa muissa kysymyksissä, uhraa tilaa ja toimivuutta vedonlyönti mercedes muoto tila-auto ja mekaniikka ad hoc heidän ykkösluokan. Välissä A3 Sportback, kompakti tavanomainen sen variantti 5 ovea, Se soveltuu antamaan enemmän sisätiloja ja tavaratilan häiritsemättä "urheilu" kappaleen dynamiikka kolme.

Vertailu: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d ja Mercedes 200 CDINykyään erot eivät hyppää silmään. Kaikki kolme mallia ovat tulleet hyvin lähelle toisiaan, tai ehkä pitäisi sanoa, että BMW ja mercedes He ovat lähestyneet standardin Audi. Sen toisen sukupolven, sarja 1 on kasvanut ja parantunut livability tavaratila, mutta seuraavat uskollinen pitkittäinen moottori ja yksinomainen RWD, oma kaikki BMW. Mercedes-luokan Se on nyt kompaktin perinteisempiä, koko sisällön poikittainen moottori ja etuveto ja yllättävän dynaaminen kehys. Samaan aikaan, Uusi Audi A3 Sportback Hän pysyy uskollisena periaatteita ja yhdistää funktionaalinen 5-oven runko on kehys, kuten sen kilpailijat, voit valita erilaisia ​​asetuksia mukavuutta hoidon tai korottaa dynamiikkaa.

Audi, voittaja avaruudessa

Kun kyseessä on versiot 5 ovea, ehkä kaikkein toiminnalliset ominaisuudet kehoaan kiinnostaa sinua. Ja tässä audi on paras. Jos mittari ei oikeuta sen ylivalta, subjektiivinen tunne tila on sinänsä paljon parempi sen kilpailijoihin, ehkä yksinkertaisesti siksi levyn / lasi-suhde. lähinnä, takana paikat sarja 1 ja luokan tuntuu häkissä. kantopalvelut myös merkitä merkittäviä eroja: erittäin hyvä 370 litraa A3 Sportback, jopa 295-luokan, On valtava ero. Lisäksi portti audi tiedotteet suurempi syöttösuulla.

Se asettaa liikkeelle dynaaminen joka voi tehdä johtopäätöksiä riippuvat hyvin paljon lopullisesta kokoonpanosta kehyksen olet saatavilla kunkin mallin. yhdistelmät Nämä merkit tarjoavat sinulle (Pyörät, renkaat, jousitus, vaihteistot, jouset, osoite, jne.) ne ovat loputon ja meidän tapauksessamme olemme kohdanneet yksiköitä eri profiileja. Joka tapauksessa yllättävin on Sarja perusteella luokan A, joka tekee touch-up sportiest auto Paljon. Alan yleinen kiinteys tarjoaa huiman dynaamisuus, työskentelevät hyvin vähän siitä, mihin suuntaan. erittäin tasainen ja nopea kierrosta kello vähääkään kanssa erittäin tehokas etuosa ohjaamiseksi ja pidon, joka tuntuu ylitsepääsemättömiä sivusuunnassa pito. käyrien välissä, sarja on luultavasti auton että tunnet turvallisempaa menee hyvin nopeasti. Melko kontrastin sarja 1.

Vertailu: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d ja Mercedes 200 CDIHassua miten BMW Viime vuosina hän on muuttanut kehittää niiden suspensioiden. minimi "toleranssit" menneen, olemme siirtyneet joustavampiin suspensiot, jotka tekevät BMW ja erityisesti tämä sarja 1 istuu aina muutaman millimetrin löysä puskuri. Mielestäni hän on menettänyt tunnetta itsevarmuus ja kosketa joitakin tietoja tulevan käyrä parempaa suodatusta, mutta BMW amatööri ei vakuuta minua ensin. Minulla ei ole ollut mahdollisuutta kokeilla sarja 1 kanssa ohjattujen vaimennus, mutta he ovat kertoneet minulle, että on ratkaisu sisältää näitä pystysuora liikkeet pysyvät tarkasti. On totta minusta se on enemmän asia hienotunteisuutta, että tulo- mutka ja ohjaavat sarja 1 tämä on niin nopeasti voit odottaa. Vasta kun alkaa mennä hyvin nopeasti, todella puuttuu suurempi eristäminen liikkeen. Sen voimalla taso on erittäin puhdas käyrä eikä hyvää tai pahaa oman työntövoima hyvällä säällä tuntuu vähentämään sen dynamiikkaan. kontrasti vastaan mercedes Myös se näkyy ajomukavuus. Mutta täällä, verrattuna, Series 1 on sileä ja hienostunut A-luokan verran karkea ja babbling valssaus ja tietyissä vaiheissa bacheo ei näytä "mercedes".

tasapaino Se on jälleen lähtökohta A3 Sportback. Olemme yrittäneet kanssa sport jousitus Serial viimeistely kunnianhimo, Suspensiota ei saavuta Luokan epämukavuutta tai "väljyys" 1-sarjan, tuloksiin dynaamisuuden, ajettavuus ja mukavuus sopii kaikentyyppisille polkuja.

Noin 150 CV

teknologinen varallisuus Näiden merkkien lisäksi se asettaa sinut pöydälle monet mekaanisia yhdistelmiä. päälle diesel lohkot kunkin tuotemerkin, A3 piirteet 150 hv, 143 ja 136 hv: n moottorilla 118d CDI 200. Kaikissa tapauksissa voit luottaa manuaalinen tai automaattinen lähetykset. täällä A3 oli käsivalintainen vaihteisto ja muut vastaavien automaattinen erinomainen suorituskyky sai meidät muistamaan S-tronic Audi.

Vertailu: Audi A3 Sportback 2.0 TDI vs BMW 118d ja Mercedes 200 CDI kolme moottoria täyttävät kaikki vaadittavat ominaisuudet loistaa kaikin tavoin. Röyhkeästi työnnetään helposti hyvin matalilla kierroksilla, ne ovat Sileä, progressiivinen ja erittäin nopea kiihdytyksessä. Suurella kehitystä vaan ainoastaan 6 nopeus verrattuna 7 Mercedes ja BMW 8, A3 näe mitään syytä niin paljon ja sen kilpailijat käyttävät vaihteistot samat edut. Mutta joka tapauksessa, A3 2.0 TDI Se osoittaa ehdottomasti maksukyky. Sen käyttöjärjestelmä on hämmästyttävä, niin paljon työntää tuskin ylitti 1000 rpm ja kuinka jopa 5000 luku.

muutos mercedes se on kaksinkertainen kytkin ja on erittäin hyvä suorituskyky, joka parantaa moottorin vastetta. Paperilla 1.8 CDI ole niin vahva päistään 2.0 TDI, Se voi tuntua hitaampi, mutta katsokaa meidän mittaukset ja hämmästyttää teitä. Käsiohjauksessa sitoutuu myös muuttuu hyvin nopeasti ja sujuvasti, mistä polut ohjauspyörä mela. Kiinnittää huomiota pieni tärkein vipu ankkuroitu ratissa, joka pääsee helposti sormin.

BMW Steptronic by momentinmuunnin on yhtä upea nopeutta ja tasaisuutta, mutta se korostaa lähinnä sen 8 maaliskuu, jonka avulla voit llanear hyvin pienillä kierroksilla. Yhdistelmä 118d Steptronic Se on myös lähde dynamiikan ja mukavuutta. Se on erittäin nopea, työntää hyvin alhaalta ja nousee sujuvasti jopa 4800 rpm. Nyt on sinun vuorosi valita auton ja asettaa sen mieleisekseen.

Adblock
detector