Honda Vision 50, nyt myynnissä

Honda Vision 50, nyt myynnissä

Honda Motorrad jako lanseeraukset
Espanjan uuden visionsa 50 on skootteri
Korkea pyörä paksunee välillä pääsy
valmistaja, joka on myyty 1799 euroa.Honda Vision 50, nyt myynnissä

Honda on juuri ilmoittanut hintaa sillä on Espanjan markkinoilla uuden Honda Vision 50. Hintaan kilpailukykyisin, uusi korkea pyörä skootterin Japanin moottoripyörän valmistaja aikoo seurata hänen isosiskonsa estala Honda Vision 110, joka on tullut voimakkaasti luetteloon myyntiä Espanjan paikalle.

1799 euroa hinta on asetettu tälle puhtaasti kaupunkien moottoripyörä. Se on 200 euroa vähemmän kuin Vision 110 versiota, houkuttelevampi vaihtoehto nauttia, että valmistaja kuten Honda voi tarjota: Materiaalien laatua ja huoltopalvelut täydellisenä.

uusi Honda Vision 50 Se esiteltiin Moottoripyöränäyttely Milanon 2011 (EICMA) Honda moottoripyörät kuten Honda CBR1000RR 2012 tai Crosstourer. Vaikka se on vaatimattomampi esimerkkinä kaupunkien kuljettajien etsivät halpaa moottoripyörän ja auton korvikkeena suurissa kaupungeissa ei enää tarvitse tuomat hyödyt Japanin tuotemerkin. Tämän korkean pyörän skootteri on ajaa nelitahtinen 49 cc ja saadaan yhteenlaskettu teho on 3,8 CV toimitus. Se tarjoaa myös pyörien välillä 14 ja 15 tuumaa, varmistetaan parempi vakaus.

Sen taloudellinen luonne on merkitty paitsi hinnan lisäksi myös sen alhainen kulutus: 1,9 l / 100 km kaupunkialueilla alueella. Lisäksi tämä kansalainen on moottoripyörä autonomia on tallennettu 280km. Honda Vision 50 on saatavilla markkinoilla ja pyrkii liittymään luettelot myydyin polkupyörää maassamme. Aika ajoin.

Adblock
detector