Daewoo Matiz 1,0

Pieni Matiz sai "vitamiini panos" kiitos uuden 1.0 moottori, joka yhdistää erilaisia. Nyt mukaan minibussilla Daewoo ilmoittaa valmistaja tarjoaa kuljettajille 63 hv (12 enemmän kuin 800 versio ponneaine cm3), suurempi kiihtyvyys ja ketteryys samassa kaupungissa, joka oli jo havaittavissa hänen "pikkuveli" : valikon hyvin täydellinen.

Daewoo Matiz 1,0

Daewoo Matiz 1,0

Daewoo Matiz 1,0

Daewoo Matiz 1,0

Sävyttää myönteisen vastaanoton lanseerauksesta lähtien vuonna 1998 -kuten osoituksena yli 500000 kappaletta myyty Euroopassa lukujen mukaan Daewoo- on saanut sen luojat antaa kierre mallin ja lisätä uuden moottorin alue: 1,0, että tästä lähtien tarjota kuljettajalle hyvän maun sen 63 hv.

Korean valmistaja on valinnut nelisylinterinen moottori ja alkuperää Suzuki-esiteltiin Bolognan autonäyttelyssä joulukuun-palvelemaan ylivoimainen mekaaniseen Kolmisylinerinen 0.8L nykyisten askel. Koskien hänen "pikkuveli", uusi moottori tarjoaa 12 hv enemmän, suurin nopeus on 152 km / h in front 142 km / h 0.8- ja suurempi kiihtyvyys, kuten ilmoitettiin tuotemerkin.

Parantunut suorituskyky on myös rohkaissut lisääntynyt ainepitoisuus Tint: tämä "ylimääräinen annos" teho on tehty vain tila-auto Daewoo "lihotus" 20 kg, joten nämä tiedot ovat saatavilla -on paperi - 14,2 s siirtymiseen 0-100km / h.

Käytännössä nämä luvut kääntää potkurin mukava käynnissä, työntäen tasaisesti ja jolloin kuljettaja voi poistua kaupungin rajojen (ympäristö, jossa Matiz on mukavampaa) mennä tiet ja valtatiet. Tällä alalla he alkavat nähdä niiden rajoitukset, ei pidä unohtaa, että puhumme jonka moottorin 1000 cm3, mutta ohittamassa tai repechos ei pelotella pikku Daewoo, päässeet ja ylläpitää nopeutta lähellä sen suurinta antamatta tunne pakottaa liikaa mekaanista.


Kun sujuvasti, hän syytti kohinallisuus moottorin, joka tosin on parantunut kolmen sylinterin on hieman ärsyttävää liikaa. Kuitenkin, se on erinomainen osoitus moottorin nopeuden -For Matiz ei ole cuentarrevoluciones- ja on merkitä varsin tarkasti, milloin vaihtaa vaihdetta. Lyhyt ajoja vipu on helppo siirtyä yhdeltä toiselle suhteeseen, toimenpide, joka tapahtuu hyvin usein mutkaisilla teillä, joissa on tarpeen turvautua jatkuvasti muuttua, jos pidämme tasaiseen tahtiin.
Tämän tyyppinen kappale, suspensioiden niissä ääliö hyvin valittu, koska, vaikka ne on suunniteltu mukavuutta matkustajien, että kuljettaja kohtaa käyrät nopeammin kuin se voidaan olettaa ensin. Kuitenkin, turvallisuuden tunne kasvaisi laajempaa renkaat (155/65 uusi versio, joka on asennettu 13-tuuman renkaan, joka oli jo läsnä 0,8 SE) ja hieman kiinteämpi suunta: pyörän juuri vastustaa pienimmästäkin vihjaus tehdään se, mikä on erittäin mukava liikkumavaraa kaupungissa, mutta kun oikea polku kaarteessa, jos se on suljettu tai muuttaa sen säde, linjan jne liialliseen pehmeys joka käsitellään voivat johtaa meidät antaa enemmän spin kuin me todella tarvitsemme.

Adblock
detector