Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde vastaan ​​Ford Focus ST

Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde kasvot Ford Focus STAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde kasvot Ford Focus STAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde kasvot Ford Focus STAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde kasvot Ford Focus ST

Tuoksuu myrsky ... ja kuulet lähtöisin kaukaa. Ne ovat vakavia, hyvin syvällä jyrisee. Jotkut, kuin Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde, ääni ja puoli kuormaa, kun noin 2500 ja jopa 1000 kierrosta myöhemmin, puhallus ja tuntea turbo täydellä virralla. Muassa Ford Focus ST, kaikua vieläkin karhea, vaikka tulet sen 6500 rpm leikkaus, jopa ennustavat rajun myrskyn. Myrsky on jo täällä ... ja et näe sekin on tulossa. kaksi silmiinpistävää elinten ja värikäs, läpillä, siivekkeet, kaksi pakoputken ja jopa erityisiä yksityiskohtia hiilen pilvi yhtäkkiä maisemaa. Ja uhkaavat ladata.

Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde kasvot Ford Focus STEi ole monta merkkejä oikeastaan emotionaalista painoa Alfa Romeo ja Ford. Ensimmäinen, jonka historia ja perinteet, mutta myös rohkeutta, uskallusta vielä tänään saatettu markkinoille Alfa 4C supercar hiilikuitu, mini Ferrari ilman muita myönnytys kuin dynaaminen tiukka puhtaus. nyt, Giulietta QV tämä ukkosen avaamme oven ja tulee uusin versio moottorin TBI 1750 vapautuu tandem itse alumiini estää; Toinen kahlaamo, jonka agility tulosteita kaikki tuotteen, vedonlyönti tänään jopa palauttaa Euroopassa ford Mustang yksi tai ilmoittaa 2016 Ford Focus RS 350 hv, on tehokkain kompakti ... vasta yksinoikeudella Mercedes-AMG 45 (381 hv) ja Audi RS3 (367 hv): molemmat, kyllä, kaikki neliveto. Samaan alas hieman askel ja hyvä joukko uusia kompakti "R" (ks alkaen Seat Leon Cupra että Honda Civic Type R tai Renault Megane RS), Uusi Ford Focus ST hirveää kuin aloitamme, takaisin, kun kutsutaan evoluutio teknikot Fordin RS muuntaa, sillä nyt, lopussa Focus. kanssa 250 hv ja etuveto, kuten 240 CV, joka näyttää ja Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde jonka nimi herättää kilpailun juontaa juurensa 1932, kun lentäjä Ugo Sivocci äänitettäessä amulettina kilpailussa, yksikään kulkee tietenkin se tavanomaisella GTI.

Alfa Giulietta QV nopeutta ja Ford Focus ST

Se on jotain tuntea mitään muuta hyppy: turbo painemittari, alumiini polkimet, Ruorirattaat litistetty ja tietysti osittain baquets kanssa kirjoituksia. kaksi "ohjaamot" hyvin rohkaiseva, jossa Ford Focus ST, kyllä, asettaa enemmän adrenaliinia alku, koska syvemmäntuntuisen Recaro, kova istuin, jossa paremman pidon ... ja epämukavuutta pääsy. Se, mitä on kilpailuympäristö. Ja pyydämme, koska elää myrskyn täydellä voimalla, mitään parempaa kuin kiivetä vuorelle. Rikki lattiaosiin kapeat käytävät välillä kasvillisuuden, nopeissa mutkissa ei pientareelle, huimaavaa "paellaa" ... Täällä ei tule tekosyitä.

Jalka syvyys ja ensimmäisen iskun: vatvoa Ford Focus ST. Ei vain se on enemmän suoria yhteyksiä, herkempiä kiihdytin aivohalvaus, mutta 2.0 turbomoottori on myös enemmän räjähtävää. 20 prosenttia enemmän vääntöä kuin kilpailijansa, mutta paras, jossa jopa 35%: sta 2000 rpm, vaikutuksen, joka liittyy vain lisäksi käsivalintainen vaihteisto aivan kiinni. Old koululiikunnassa, mutta pohjimmiltaan ei välttämättä nopeammin. Itse asiassa koskaan Ford Focus ST oli nopein luokassaan, ja sen EcoBoost moottori tänään ei muuta: mitkä ovat hänen tunteita. Giulietta aikaa etu opettaa aseita.

vaikka tämä Alfa Romeo Quadrifoglio Verde tuntui pienempi tilavuus heikommalla alhainen järjestelmä, sen pakokaasujen ja saannin parannuksia, ja purkamaton yhdistys ja automaattinen TCT kahden kytkimen 6 vaihdetta kanssa launch control, Ne antavat lisää elastisen vasteen ja keski-alueella (enemmän kuin venytys) ja nopeuttavat alussa. Ehkä se on haitta ajo puristeja, mutta Alfa Giulietta ja ansaita vähintään puoli sekuntia nopeus. Joka myös saavutettiin vahvistuneen toimituksen pankki.

ennen Ford Focus ST pois 10 hv sen virallinen luku, Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde vastineeksi maksaa 15 hv enemmän, joka liittyi myös lähes 20 kiloa vähemmän, parantaa teho / paino-suhde: ja alle 6 kg / CV ottaa ensimmäinen elin ST. Mikään ei missään tapauksessa vähemmän hidasta, käynnissä lähes 50 kg kevyempi ja erittäin nopea Volkswagen Golf GTI Performance 230 hv ja hyvin lähellä tehokkain Seat Leon Cupra tai Renault Megane RS, sekä 265 hv. Sekä tulossa ja lopussa suoran luoteja, Alfa kasvoja kuin hieman ennen kääntämistä.

Ennallaan tässä ajassa (vielä kiinteämpi elin ja lasketaan 15 mm ennen muita Alfa Giulietta), tämä Quadrifoglio Verde Se on myös hyvin oppivainen näyte. Kevyeen suuntaan liikkuu vain keinuu ja reaktiot ovat sileitä edes raja, aina merkitty etupään ehdoton valta-asema: salama. Yksi, kaksi, kolme sidoksissa ... ja näyttää siltä, ​​että myrsky laantuu. Tai sitten ei. Missä on Ford Focus?

Alfa Giulietta QV käyttäytymistä ja Ford Focus ST

Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde kasvot Ford Focus ST vaativampaa vastata paremmin uudesta Ford Focus ST että toisinaan on tullut ukkonen. Se riitti yksi kaarre ja suljettu roll eteenpäin. Uudet etujouset ja moottorin kiinnikkeet, neljä iskunvaimentimet "sportiest"Mukaan Ford, yksi nopeampi ohjaus, ja ESP ja Torque Vectoring jakelujärjestelmä tehokkaampaa vääntöä, jos se oli temperamenttinen moottori, saati käyttäytymistä. Totta, että nopeissa mutkissa ilman pelastusta näy ja saattavat jopa olla hieman levoton ja hankala, liikkuvan kappaleen ja edessä juna, joka näyttää "vakoilla" kilpa linjaa, mutta antaa hänelle luottamusta.

Kiihdyttää, jarrut, merkitsee puolestaan ​​ja antaa täyden kaasun uuden Ford Focus ST. ketterä, Se välittää paljon enemmän impulsseja erittäin nopea edessä sijassa takaisin niin kauas menemästä ankkuroida Alfa Giulietta, se on hyvin vastaanottavainen Kannatan muutosta. Väljempi kuin minkään nykyisen GTI ja jopa monet kompakti "R" auttaa myös sulkemaan vaihteessa avustukset urheilullisuutta ja ajamisen ilo hyvin vaikea nähdä tänään on etuveto. Aikoina jossa jopa Audi RS3 tuntuu melkein tylsä, Fordin on istutettu, varsin hyvin linjassa Renaultin ja RS. Kyllä, koska, ei paniikkia, se on vielä hyväksyttävää.

Vaikka emotionaalinen ja vaativampi, tämä leikkisä punapäinen Ford Focus ST myös olla valitsematta väkivaltaa, kun taas takaisin malttamuksella ja mikä vastaa melkein kuin Porsche jarrut etäisyyden ja kestävyyttä. Ja että ford ei ylpeillä tai ylimitoitettu laitteita tai Brembo 4 männän ennakoitiin Alfa Romeo ja hänen Quadrifoglio Verde ei täytä odotuksia.

Cloudburst täällä, koska se kuuluu Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde, ettei hänen "Manettino "DNA- yhtäläinen kertaa. jotain itsessään tulee joustavampia dynaaminen tila (Myös Natural ja All Weather), joka perustuu kiihdytin teko, muuttaa suuntaa ja ennen kaikkea, elektroninen ohjaus. Joten onnistut pudottaa hieman yli italialainen urheiluauto, että luonnollinen, päättyy nopeasti halvaantunut aivohalvauksen jarrut ja sähkökatkoksia pienimpäänkin epäily tappiot: käännös Q2 tasauspyörästön parempi tehdä työnsä (joskus itselukittuva), mutta myös leikkaamalla juuren enemmän lopulta joka tapauksessa uhkaa kaaoksen. Silti eikä sen muutos TCT (ensimmäinen dual-kytkin Pidän enemmän pehmeyttä ja revitty joka nopeuttaa reaktiota) eikä heidän motorisia taitoja, eikä heidän yleisempi koskaan lakkaa lähestyä Ford Focus ST hyvin työskennellyt valu, jossa urheiluhenki on vakiona jopa ilman ylimääräisiä ajotilaa: voit asettaa vain ESP urheilu- ja irrota (jotain, suosittelen tällaista laitetta vain suljettuja).

Aika lähteä kotiin nyt "Aurinkorannikon" ja tuntemuksia ja tehokkuudesta Ford Focus ST hyvin modernisoitu laitteet ja yhteydet, mutta rento, alkaa myös osoittautua itseänne enemmän rasittavaa: rebotón erittäin suuretkin asfaltin ja valtatie ennen lisää imukykyinen Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde, pyörivästi huonoin toiminnassa (on eri välityssuhde ohjaus on nopeampi spin paljon, mutta hitaampi on ensimmäinen säde, joka antaa enemmän lineaarinen vakautta nopeutettua) ja huomattavasti lisääntynyt kulutus tie (lähes 1 l / 100 km edellä Alfa) Yhtä vain puoli jos heität tarpeeksi kaupungin ansiosta uusi Stop / Start joka ei ole Giulietta Quadrifoglio Verde. Eikä kukaan sanoi myrskyjen voisi olla aina mukavaa ... mutta mitä ovat näyttäviä.

Saatat myös olla kiinnostunut

Alfa Giulietta: hinnat vaihtelevat

Ford Focus: hinnat vaihtelevat

Seat Leon Cupra

Renault Megane RS