Toyota RAV4 hybridi: Toyota SUV, nyt Hybrid

Toyota-RAV4 ensiesiintymisensä päivitettiin vuonna 2016, ja mukana on hybridi variantti, ennennäkemätön Toyota SUV. Puolestaan ​​se jaetaan 4x2 ja 4x4 versioita.

Toyota RAV4 hybridi testi

Toyota RAV4 hybridi testi

Toyota RAV4 hybridi testi

Toyota RAV4 hybridi testi

odota Toyota että vuoteen 2020 yli 50 prosenttia sen myytävien Espanjassa hybridit. Eikä vain sitä. Uudistunut RAV4, arvioitu, että 66 prosenttia liikevaihdosta ottaa ne uudet hybridi-versio, 22 prosenttia diesel-versio, joka muuten myös julkaisun yhteydessä restyling 2016 mielenkiintoinen mekaniikka 2.0 Diesel 143 hv BMW lähde (Kuten Toyota Avensis); ja 12 prosenttia myynnistä tulee versio 2,0 bensiini 151 CV.

Toyota RAV4 hybridi: ensimmäinen SUV hybridi segmentin

RAV4 hybridi Siitä tulee ensimmäinen SUV hybridi luokkaan. kuitenkin RAV4 Se on käytännössä sama auto kuin "palkkio" Lexus NX. Itse asiassa, RAV4 ja NX Niillä on sama ryhmä ja hybridi mekaaninen alusta. Mekaaninen järjestelmä koostuu lämpöä moottorin bensiini 2.5 Atkinson jakson 155 hv. Vieressä, samalla etuakselin, yksi on adosa sähkömoottori of 105 hv. Ja AWD-versio, yksi sekunti 68 hv sähkömoottori taka-akselille. takana sähkömoottori tuo työnnä erityistilanteita: liikkeellelähtö, linnake kiihtyvyys, odotettaessa syytetty ja tietysti aina kun menetys motorisia taitoja etuakselilla.

Toyota RAV4 hybridiMolemmissa versioissa Toyota RAV4 hybridi yhdistetty suurin teho on 197 hv. samoja palveluja mainostetaan ja paremman polttoainetalouden hyvin kevytversio 4x2: Yhdistetty kulutus 4,9 l / 100 km ja 5,0 l / 100 km. Paino on myös 65 alempi kiloa: 1695 kg AWD versiota. Viite, uusi Diesel-versio 2.0D-4D 4X4 ilmoittaa yhdistetty kulutus 4.7 l / 100km, punnitus 1535 kg, Huonoin kiihtyvyys 0-100 km / h (9,6 sekuntia versus 8,3) ja suurempi nopeus (195 km / h verrattuna 180).

moottorit sähkö- RAV4 Hybrid Ne syövät on akku of nikkeli hydridin joka latautuu investointiin omien sähkömoottorit jarrutus tai yksinkertaisesti lopettaa kiihtyy, menossa töihin niin kuin generaattorit. Siksi RAV4 Plug-in latausteknologia kotiverkossa 220 volttia, tekniikka, joka hallitsee sitä ei lisätä kaikki hybridit Uuden sukupolven kilpailijat Toyota / Lexus, Hybridisaatio esiasteita tänään. Sen virkamiehet jopa kertoi meille pohtimaan tulevaisuudessa tällaisia ​​muunnoksia Plug-in (Kun lähtevä Prius oli muunnelma lastaus kotiverkon), mutta näet edelleen paljon kehittämisen varaa niiden hybridit tavanomainen ja edelleen ymmärtää, että hinta niiden hybridit helpottaa suuresti sen malleja ja siksi "demokratisoida". Hinta RAV4 Hybrid Espanjassa Se ei ole vielä ilmoittanut (se alkaa myydä huhtikuussa), mutta käy ilmi, että on erittäin kilpailukykyinen välillä.

Toyota RAV4 Hybrid SisustaToyota RAV4 hybridi: tilat EV, Eco ja urheiluministeri

Näppäile mekaanisen järjestelmän RAV4 Hybrid on muutos tyyppi automaattinen hammasratastyyppisten planetaario, sitä uutena Toyota voit simuloida 6 nopeus virtuaalinen ja hallita peräkkäin alkaen vaihdevipu. Tämä muutos on hieman erikoinen sen vaikutus lipsahdus vahvassa kiihtyvyys vaikutusta siihen, mitä hän on tehnyt tietäen, että he ymmärtävät, että se ei ole halunnut kaikkien käyttäjien niiden hybridit. Tässä mielessä nyt voimakas kiihdytys Sitä käytetään korkeampi toimitus tai sähkömoottorit ja vastauksen hitaammin moottori lämpö- bensiini. Joka tapauksessa, RAV4 rinta ulos oman toimintansa ja tehokkuus eksponentiaalisesti kaupunki, kohtalainen ajo maantie- ja avoimet polut, jossa monta kertaa hän pystyy vain rulla sisään sähkö- jopa nopeudella noin 50 km / h; kanssa hyvin pehmeästi kun se alkaa toimia bensiinimoottori ja korkea ajomukavuus. Se on toiminut eristäminen matkustamossa, käyttämällä jopa 55 prosenttia enemmän vaimentavia materiaalia. Se on myös toiminut monessa kohdassa alentamalla melun, tärinän ja kovuudessa (NVH).

Yleisesti, johtuminen Toyota RAV4 hybridi hyvin mukava ja kun Tiedätkö ja ymmärrät hänen toiminta ja johdin sinä te tarkoita minimaalisesti niiden käytössä. Ei ole vaikea nähdä urban kulutus ja lähiöissä ympäri 5,5 litraa, enemmän tyypillinen lukuja diesel apuohjelma; ja tie vakauttaa sukkahousut noin 7 litraa, jälleen omat mallinsa dieseli ekvivalenttia.

Toyota RAV4 hybridi: suunnittelu ja laitteet 2016

uuden RAV4 Hybrid ja näyttää uudet kuva uudistettujen alue 2016. että otsa- pääpaino muutokset: grilli, ajovalot, puskurit ja alasuojus He ovat läpäisseet työpöytää suunnittelijat. Sisältä se on myös korjailla kojelauta ja taulukko kellot parantaa sen ulkonäön ja koettu laatu. Tulee uusi Keski monitori koskettaa 7 tuumaa väri muun ulokkeiden, esittää näkymää perifeerinen 360 ° Auton helpottaa pysäköintiä ajelemassa esteitä.

Saatat myös olla kiinnostunut

5 syytä ostaa Toyota RAV4

Toyota Prius 2016

Toyota tekniikka

Adblock
detector