Testi: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Grand 4x4, Aasian jättiläinen

Testi: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Grand 4×4, Aasian jättiläinen

Hyundai ei luovu tarjoamaan edelleen valikoimaa suuri ylellinen SUV. Grand Santa Fe erottuu lyömätön hinta / tila / laitteita.

Testi: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Grand 4x4

Testi: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Grand 4x4

Testi: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Grand 4x4

Testi: Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Grand 4x4

Yhtälö näyttää yksinkertaiselta, puhdasta matematiikkaa: tuottaa yhtä paljon tai enemmän kuin muualla vähemmän, sillä huomattavasti vähemmän. Kuitenkin tällaisessa kouristuksenomainen kuin Euroopan markkinoilla, ja tällainen hieno luokkaan kuin suuri palkkio SUV, monet muuttujat tulevat kyseeseen, jotka tekevät siitä ole helppoa sitten ratkaista onnistuneesti. Se ei ollut ix55 varmasti aikaisemmin, mutta Hyundai, joka näyttö rohkeutta, ei alistunut lakkaa yrittämästä.

Check aloittaa vain tarjota. Joilla se kilpailee tänään tämä uusi Hyundai Grand Santa Fe ja lähes 5 metriä kehon Löydät BMW X5, Audi Q7, Volvo XC90, Porsche Cayenne … raskaita painoja liian tykistö. Et lukea täältä, on selvää, ettei se saavuttaa lopullisen laadun hienous ja toteutuksen, mutta parempi aloittakaamme alareunassa ja alkaa arvostaa sen näkökulmasta. aina, vähintään 15000 euroa halvempi kuin ne, jos haluat paremman hinnan jotain niin iso ja niiden 7 paikkaa ja veto Vakio, Hae vasta sitten palaat kolme tulokset: töykeä ja Campero Mitsubishi Montero alati eri SsangYong Rodius ja oikea, mutta vaatimattomampi, Fiat Freemont perinyt pohjan Dodge Journey. Mutta tämä Hyundai, sekin on nyt jotain muuta.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Grand 4x4

Tervetuloa, Mr. Hyundai

Kehitetty tällä kertaa pohjalta uuden kolmannen sukupolven suositun Santa Fe, uuden lippulaiva Euroopassa (USA on Equus Audi A8 kilpailija yli 5 metriä) ei peittele amerikkalaista alkuperää. Se ei sen esteettinen, jossa on enemmän määräämästä etu- tai dynaamisesti kanssa automaattinen 6 marsseja erittäin pehmeä, mutta hyvin porvarillisen Vastauksessaan (lisätä aina hyvin pitkä marches, jopa silloin, kun nosto pois kaasua), jossa tehostettu ohjaus liian epäinformatiivisia ja jopa kanssa Uusi Flex ohjausvälitys säätää tilaa Mukavuus, normaali ja urheilu, ja pehmeä taaraus suspensio, kyllä, sarja autonivelante, Hän ei koskaan menettää malttia ja korkeus ja täydellä kuormalla.

Erittäin mukava ja Grand Hyundai Santa Fe liikkuvan ilman tasoa lopullisen suodatuksen lamakausi Audi Q7 tai Mercedes ML, tällä kertaa näyttää siltä, ​​että on olemassa myös uusia sopeutumistoimia. Tehdyistä parannuksista, valaistus ja käyttäytymistä, ensimmäinen asia annostelee tässä uudessa Grand Santa Fe on 200 kg ylipainoinen oli ix55, sekä aiemmat 3.0 V6 CRDi suuri moottori 240 hv 3,3 V6 … Diesel ja sen nykyinen amerikkalainen variantti. Vaikka menettää tällainen mekaaninen, automaattinen valvonta ja ohjauspyörä oli myös ennen, se voi tuntua askel taaksepäin premium kalliokiipeilyä, ei ole epäilystäkään, joka vakuuttaa.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Grand 4x4

Jos Mercedes tai BMW X5 ML tarjoaa nyt ensimmäistä kertaa, 4 voimanlähteitä (BMW jopa 4×2 versiossa), miksei Hyundai? Sen sijaan syntyy Nykyään sen tiedetään olevan 2.2 CRDi 197 hv, enemmän kuin tarpeeksi jopa ilman twin turbo ratsastus yksinoikeudella saksalaisten kilpailijoidensa. Ilman nykimistä, lähes ei tärinää ja erittäin hyvä vaste ja alhainen 1500 rpm liikkuu helposti Grand Santa Fe … vieläkin lennokkuus kuin edellisen V6 ja menojen jopa 1,5 l / 100km vähemmän polttoainetta. Ei siksi, että sen melkein 8,5 l / 100km kuluttaa puoli ovat alhaiset, ja vertaamalla BMW X5 Xdrive 25d sykkivä ennätys tänään vain 6,7, mutta ne ovat kohtuullisia, kun otetaan huomioon, että Sinun pyöriä tien läheisyydessä 7 l / 100km.

Koska se on myös enemmän kuin arvoisan tänään Grand Hyundai Santa Fe äänieristys, täällä itse, verrattavissa jopa sen ylellisyyttä kilpailijat. Yleensä voit siirtyä Hyundai erittäin hyvä ajomukavuus ja vielä enemmän ketteryyttä voit odottaa niiden yli 2 tonnia, kiitos hyvän tuen ja vakauttamista yllättävä jarrutustehoa.

Jos vastauksesi sekä pitävät tyyppi, jos tämä Hyundai Grand Santa Fe luottamus on todella hyödyntää oman sisäympäristön. Hyvin viimeistelty, näet täällä kovempaa muovia, joka ei ainoastaan ​​hänen kilpailijansa myös edellisen ix55 olimme tottuneet, vaan aivan suunnitellusti ja ennen kaikkea tilaa, täyttää yli kalliisti. kanssa 10 senttimetriä kiista nykyisen Santa Fe kotiin, et löydä enemmän toimintoja millään kilpailija.

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Grand 4x4

Uuden Hyundai Grand Santa Fe ja tarjoaa runsaasti tallennustilaa avaruudessa täysin tasainen lattia, suuri tila jaloille, leveys Mercedes ML, liukuva penkki 2. krs … ja 3. rivin kaksi paikkaa totuus toisin kuin nykyinen Santa Fe ja ja olisi, esimerkiksi, Q7: on enintään 10 cm leveä ja jalat, ja 3 korkea. Jos haluat lisää … SsangYong Rodius mennä. se on todellinen seitsemän paikkainen Jos kyllä, olet puuttuu 2. rivi bascule (vain swoops ja liikkuu), jotta paremmin käsiksi. runko, Valtava 5 paikkaa (yhteensä 610-740 litraa), Läpäisee jopa olla hyväksyttävissä 7: 185 litraa, joka antaa kolme pussit lentokoneen matkustamossa.

Kaikki kruunu korkeatasoinen niiden Tecno perus viimeistely (9 turvatyynyä, varoitus kaistanvaihtokiellot, ksenon ajovalot, vakionopeudensäädin, peruutuskameran, selain, älyavaimen, nahkaverhoilu, penkinlämmittimet, syntyperän valvonta …) ja sulkee Hyundai Grand Santa Fe kaikkein rehellinen, vaikka, jos voit, jos tulisit yläkertaan ylempään maaliin Tyyli on hyvin raskaan ja sääntelyn -että sähköinen portti ja poistoilma 3. krs. Nyt sinun tarvitsee vain Hyundai ja vakuuttaa heille, että se kannattaa maksaa € 3500 se maksaa on Santa Fe sama kokoonpano … ja ylellisyyttä maastoautoalaan painaa paitsi logo. No, ja että hienoja yleis SUV saattaa pystyä kilpailemaan yksi päivän päässä sen suuret markkinat, Yhdysvaltain Kumpikaan edellisen ix55, eikä CX-9, Subaru Tribeca tai Nissan Murano tullen. Luck.

Adblock
detector