Opel Crossland X: testata uutta kaupunkien SUV Opel

Opel Crossland X: testata uutta kaupunkien SUV Opel

SUV tila-auto muotoilu ja toimivuus. Testasimme Opel Crossland X, uusi SUV että sulakkeet muodikkuusmielikuvaa suurella kuormituksella käytännöllisyys ja tekniikkaa.

Opel Crossland X: kesäkuussa myynti Uuden Opel maastoauto

Opel Crossland X: kesäkuussa myynti Uuden Opel maastoauto

Opel Crossland X: kesäkuussa myynti Uuden Opel maastoauto

Opel Crossland X: kesäkuussa myynti Uuden Opel maastoauto

Opel kertoo, että viime vuosina on viisinkertaistunut kysynnän ja tarjonnan SUV, monissa tapauksissa vahingoksi mallien tila-auto. Itse asiassa, urban tila-auto Niistä on tullut vähemmistö malleja markkinoille ja Opel on kärsinyt oman lihansa myöhään Meriva. Rooli Meriva ottaa sen tänään Uusi Opel Crossland X, juomalla lähteistä suunnittelu SUV, mutta myös säilyttää luontainen parhaat ratkaisut minivans.

Vilkaisu voi olla hämmentävä uuden Opel Crossland X uudistetun Opel Mokka X, ei vain tiettyjä esteettisiä samankaltaisuus (varsinkin nähnyt edessä), myös koko molemmissa malleissa. Crossland X tuskin 63 mm lyhyempi, 16 mm ja 53 mm kapeampi alempi kuin Mokka X (4212 x 1765 x 1605 mm: n mitat ovat Crossland X), mutta sen lopullinen lähestymistapa on kaupunki-, kun taas Opel Mokka X vahvistaa osaamista ja kuvan SUV. Esimerkiksi Mokka X Sinulla voi olla neliveto ja "mekko" pyörät jopa 19 tuumaa. Opel Crossland X jalostaa filosofia Maastoauto vähemmän aggressiivisia tai urheilullinen muotoilu ja miksei, tyylikäs. opel Se tarjoaa jopa 9 värivaihtoehtoa ja kolme katto (musta, harmaa ja valkoinen) ehdottaa päättyy kaksivärinen. Hän on suunnitellut myös C pilari, joka vie sinut näkemään katon "kelluva". Kuitenkaan ole kateissa muutaman askeleen päässä silmiinpistävää pyörän ja värikäs edessä ja takana suojelijoita alustan.

Opel Crossland X

Sisällä opel Crossland X Tuntuu hyvin kirkas ja tilava korkeus ja pituusmitat, jopa tuntea enemmän kompakti tuuletettu käyttää, koska omien Opel Astra. Leveys on lähempänä kokoa itse auton. Takana peräkkäin, Crossland X Voit olla osapuoli istuin (60/40) ja liukuva (150 mm), joka mahdollistaa tarjoaminen kaksi erinomaista paikkaa (Kolme, mutta sillä rajoituksella, leveys), ja samalla tavalla, ja on yllättävän runko kykenevä, muuttuja 410 litraa (With taakse) ja 520, poikkeuksellista arvoa (on reparapinchazos kit). Tavaratilan lattia tukee kaksi korkeutta. Huipulla, huuhtele selkänoja taitettu takaisin, jolloin tuloksena on hyvin avoin tila ja tasainen pohja, jonka kapasiteetti on 1255 litraa.

Opel Crossland X: Valmistettu Espanjassa

uuden Crossland X Sitä valmistetaan Aragonian kasvin opel of Figueruelas. Se on seurausta yhteisen hankkeen PSA, joka myös tulee esiin ennemmin kuin myöhemmin uusi Citroën C3 Aircross (Korvaamalla C3 Picasso) ja keskipitkän aikavälin korvike peugeot 2008. Kohtalo on tahtonut, että jälkeenpäin Ranskan PSA Group on äskettäin hankkinut opel, mutta projekti tulee ennen. Tämä synergia, Opel Crossland X Se hyödyntää alustan ja moottorit PSA. Tuloksena erittäin mukava auto tulee kaikin tavoin. Crossland X Se tuntuu erittäin mukava, koska yhtä helppoa ja turvallista liikkua. Saatat ole aplomb on Mokka X, mutta liikenneturvallisuuden askelmat ja tuntuu ketterä ja ketterä kaupungissa. Kaikki mekaaniset osat (osoite, muutos, jarrut, jne) lähettävät laadunhallintaa.

Opel Crossland

Testasimme kolme mekaanista versiota on saatavilla alusta sen kaupallistamisen (vuonna 18042 euroa käynnistyy alue). Toisaalta, tunnetut ja operatiivinen 1.2 Puretech bensiini (Kolmisylinerinen, turbo suorasuihkutus) on jaettu versio 110 hv (10,6 sekuntia 0-100 km / h ja 4,8 l / 100 km) ja 130 (9,1 sekuntia 0-100 km / h ja 5,1 l / 100 km). Molemmat vaihtoehdot liikkua helposti ja ilo Crossland X ja vaikka kyseinen moottori on sen akustiikka ja tärinä, ei missään tapauksessa se vaikuttaa korkea yleinen ajonautinnon. julkaisu 110 hv Se voidaan yhdistää automaattivaihteet tavanomaiset (vääntömomentin muunnin) ja 6 nopeus myös PSA, yhdistelmä, joka vahvistaa yleinen mieleen mallin (11,8 sekuntia 0-100 km ja 5,3 l / 100 km keskimääräinen kulutus). PSA myös saavuttaa 1,6 Diesel 100 (11,6 sekuntia 0-100 km / h ja 3,8 l / 100 km) ja 120 CV stop-start (9,9 sekuntia 0-100 km / h ja 4,0 l / 100 km). Tämä tehokas ja ratkaiseva valinta matkustajan on puhdistusjärjestelmä pakokaasujen lisäainetta.

Opel Crossland X: paljon tekniikkaa

lastaus tekniikka Opel Crossland X Se on erittäin korkea. Yllättynyt tämän segmentin B ratkaisuja langattoman latauspiste mobiili tai Täysi-LED valot kaarreajossa toiminta ja pitkien ja lyhyiden automatisoitu muutos. Myös Suuntaa Näyttö tai ohjauspyörän ja lämmitetty tuulilasi. Yksi erikoisuuksista opel, ergonomiset istuimet sertifioitu, on myös läsnä Crossland X. Lisäksi sen tutkittu muotoja, AGR paikkaa Ne tarjoavat laajennettavan penkki jotka auttavat kattaa paremmin suurempia kokoja. Niistä runsas laitteista, myös se tarjoaa etukamera joka tunnistaa liikennemerkit ja linjat tiellä ja varoittaa meitä sääntöjä tiellä ja polku tappiota. Kamera pystyy myös tulkittaessa törmäys tai onnettomuuden ja sitten aktivoi jarrut automaattisesti.

Opel Crossland X

Ajo asento on hyvin ratkaistu. Kohokohta lantio Crossland X Se on hyvin luonnollista ja hyvä koettu laatu. Mukaan päättyy, Opel Crossland X Se on keskeinen kosketusnäyttö 8 tuumaa ja monipuoliset liitännät järjestelmään. Näytön palvelee Projektori pysäköintitutkan kanssa näkyvyyttä taaksepäin of 180 astetta ilmoittaa rajat liikennettä. Lisäksi päätelaitteet voidaan synkronoida Apple ja Android ja on WiFi-piste.

Adblock
detector