Ensimmäinen testi: Kia Sportspace, futuristinen perhe

Ensimmäinen testi: Kia Sportspace, futuristinen perhe

Olemme pystyneet ajamaan uuden Kia Sportspace, käsite, joka ennakoi tulevaa suunnittelua Kia mallit. Urheilullisuutta ja estetiikka runsaasti ovat sen tunnusmerkkejä.

Ensimmäinen testi: Kia Sportspace, futuristinen perhe

Ensimmäinen testi: Kia Sportspace, futuristinen perhe

Ensimmäinen testi: Kia Sportspace, futuristinen perhe

Ensimmäinen testi: Kia Sportspace, futuristinen perhe

Uuden sukupolven Kia Optima, joka osuu autoliikkeiden syyskuussa ja on piirteitä käsitteeseen Kia Sportspace. ja tulevaisuus familiaalinen variantti jotka tulevat myöhään 2016. On materialization uuden kielen tuotemerkin että olemme yksinomaan, ajo Saksan Frankfurtin.

Kymmenen aamulla. Anna ja Vladislav vastaa viestinnästä Kia Euroopassa minut vastaan. Menimme alas radan alueelle rajoittuvien messualuetta jossa autonäyttelyssä järjesti täydellinen paikka elokuva konseptiauto. Sitä ei ole rekisteröity eikä voi mennä liikennettä. Kuljemme muutaman metrin kohtauspaikka. Siellä odottaa minua, ja että kirkkaan punainen niin paljon huomiota, Kia Sportspace.

Torsten Göckeritz, pääjohtaja suunnittelu, Ehdotan ensin seurata häntä lyhyen kiertueen paneutua valvontaa. “Tietenkin sanon, en haluaisi niin herkkä kappale kärsinyt pienintäkään takaisku.” Automaattivaihteistolla, ensimmäinen askel jarrupoljinta. Paina ja pidä käynnistyspainiketta ja lopuksi, valo koskettaa vaihdevipu, valitse tila: P, R, N tai D. “Muistakaa, hän selittää, ei ole ohjaustehostin eikä jousitus ja turvavyöt.” Se on design studio ja on hyvin rajallinen Mutta kuka haluaa palveluihin, jos hinta pystyy ajamaan tämän ainutlaatuisen ja yksinomainen pala! Konsepti on hybridi moottori (170 hv diesel-electric), sama merkki osoitti optimaalinen T-Hybrid, prototyyppi edistettäessä hybriditeknologia futuurit eteläkorealainen tuotemerkin.

ajoaika

Kia SportspaceTunnen heidän komentajien ja olen mukava hiilikuitu istuin, mutta huomaan, että insinöörit ja suunnittelijat He ovat luoneet käsitteen Saksan koot. Minun korkeus 1,69 olin edes varpaillaan polkimiin. Penkki ei liu’u ja ainoa ratkaisu ei viipyä eteenpäin ja selkätuki istuimelle. Vapauta jarrupoljin ja auton ylös puhelut. Et voi ajaa nopeammin kuin 40 km / h messuilla turvallisuutta, mutta Sportspace näyttää hauskaa. Suora ja otti tiukan käännöksen. Uskomattoman liikuttamiseen tarvittava voima ohjauspyörän. Samaan aikaan, kojelaudan näytössä lukemattomia tietoja. Kaikki hyvin käsitteellinen.

Antelias keskusnäytössä ei ole menetetty. Kuljettajan istuimen Käännyn pää ja tarkista amplitudi Sportspace, kaksi yksittäistä takaistuimet (käsittämätöntä tämä kokoonpano tulevaisuudessa perhe) ja erinomaiset panoraama katto. Runko on ominaista sen nerokas järjestelmä palloja (On 28 yhteensä), jotka nousevat integroidessaan paketteja, jotta voitaisiin paremmin liikkuvan, ja palaa alkuperäiseen asentoonsa pitää kuorman ja ei liiku matkan aikana. Tämä ratkaisu on sulkenut vie aikaa tuotannon korkeat kustannukset.

Joten uusi Kia Optima on tuttu? Ole täysin sama, tietenkin, mutta hyvin samankaltaisia, huomasin Gregory Guillaume, Kia muotoilujohtaja Euroopassa. Sen toimintoihin kuuluvat takaikkunan pieni, kromi linja jotka ympäröivät koko lasin alueen sivusuunnassa peräkannattimen ja keskeisellä alueella ruudukko, joka on perusta, jonka kaikki uudet tuotemerkin malleihin asettuu. Voitteko kuvitella, mitä nyt se näyttää? En.

Adblock
detector