Ensimmäinen testi: Peugeot 208 GTI 30, GTI korkeus

Ensimmäinen testi: Peugeot 208 GTI 30, GTI korkeus

Peugeot 208 on onnea uudella 30. versio. Lisää, että hieman luonnetta hän tarvitsi ja tulee yksi tehokkaimmista markkinoilla GTI

Yhteyshenkilö: Peugeot 208 GTI 30. GTI korkeus

Yhteyshenkilö: Peugeot 208 GTI 30. GTI korkeus

Yhteyshenkilö: Peugeot 208 GTI 30. GTI korkeus

Yhteyshenkilö: Peugeot 208 GTI 30. GTI korkeus

Peugeot 208, hinnat, kuvia, tietoa ja video208 GTI luotiin muistoksi 30. 30 vuotta 205 GTI ja se on ollut Peugeot Sport kilpailun vastaava yksikkö kehittämisestä ja kokoonpanoon. He olivat valmistaa 500 yksikköä mutta nähnyt kysyntä ovat päättäneet venyttää sen 1000. Kaikki ne ovat numeroitu ja niiden nimikyltti. Ajamisen aikana 1000 on edelleen olemassa, mutta nyt toisella nimellä ilman levyä. Peugeot ei halunnut minun paljastaa mutta näyttää siltä, ​​se voidaan allekirjoitettu "Peugeot Sport" tai looginen ja mukava 208 GTI R. En usko, että kehtaavat kutsua Rallye, koska nimensä suurempi radicality, keveys, talouden ja vähemmän mukavuutta; Näemme, mitä tapahtuu.

Sen lisäksi, että esteettiset tai laitteiden muutoksia, 30. on uusin versio 1.6 THP moottori, Se saavuttaa asetetun vallan elektroniikka 208 hv, 8 Lisää ja 30,8 mkg. Se sisältää uuden pakokaasujen parantaa suorituskykyä ja soinnin, katalyytin urheilua ja Stop / Start -toiminto. Kun kaikki tämä vastaa EuroVI, niin Voit hyötyä suunnitelmasta Pive, mielenkiintoinen seikka koska normaali GTI on Euro V ja puuttuu tuki. Tämä mekaaninen kehitys GTI menee ensi vuonna, tarvitaan myydään vuonna 2016. Mitä saa GTI vuonna ja pysyy tässä tai tulevaisuudessa R30, on Torsen rajallinen-slip ja kun kyseessä on peritty muutoksista RCZ R, identtistä sisäisen kehityksen ja kaikki muutokset kehyksen.

Peugeot 208 GTI 30Alustan lisää jäykemmät jouset ja vaimentimet, alempi edessä toisen kolmion renkaiden vääntömomentti on muuttunut, edessä stabilointiaine tulee ohuempi ja kevyempi, mutta jäykempi, lisää edelleen lasku sekä junissa, ja Michelin Pilot Super Sport 205/40 RIM 18 tuumaa. Edessä levyistä tulee 323 mm ja 28 mm paksu uusi Brembo neljä-mäntä punainen ja sportier pillereitä. ESP vastaanottaa tietyn kalibroinnin, jotta omaksua työn Torsen, Se on paljon lievempi kiihtyvyys ja täysin irrottaa.

30 vuotta lähtee kokoonpanolinjalla kuin 208 GTI normaalin moottorin / vaihtumisesta, ja sattuu pieni osastolle tehdas Se kestää 11 tuntia muokata sitä jos haluat tavanomaista väriä tai 26 tuntia valittiin jos kehon kaksivärinen (Matt black-punainen), joka on vain 350 yksikköä. Tämä osasto vastaa kokoamiseen uusia osia ja asettaa asettaa, mutta lisää räätälöintiä elementtejä kuten hameita, 30. tunnuksista ja eri ulko verhoukset vaihtelevat matt black kromi missä ne olivat ennen. Lisäksi rajoitetun kaksiväritulostusta, se on saatavilla valkoinen ja punainen, joka toisin hienosti matta musta aksentti.

Peugeot 208 GTI 30Sisällä ylläpitää ominaisuus ajoasento 208 joka riippuen omaan makuun rakkautta ja muut, kuten minä, pelottaa, koska en katso kuva (parempi näe itse jälleenmyyntisopimuksen). Sisustusta muuttuu mustaksi lakattu, vyöt ja ovien trimmit punaisella. Se on mukava urheilu paikkaa ja allekirjoittanut peugeot Sport, verhoiltu mustalla Alcantara punaisella ompelemalla.

joten menee

Et tunne, että moottori on enemmän valtaa, mutta kehitys paremmin, mitä odotetaan urheiluauto. Tuntuu moottori vaikuttaa ajaa saman, että se oli paljon, mutta vaihdelaatikko on nopeampaa ja tarkempaa jotain, joka lopulta auttaa tekemään sen nopeammin. jarrut ovat paljon tehokkaampia GTi, jossa on mukava purenta ja sietävät paremmin väsymystä. tuntuu vaikeampaa mutta ei paljon epämiellyttävä, väittää, että ilma urheilu täysin hyväksyttävää jokapäiväiseen todella tulostaa annos merkki, joka tarvitsee kipeästi porvarillisen GTI.

Peugeot 208 GTI 30lisäksi vahva kaikissa olosuhteissa, jossa helpompi ja nopeampi asentaa, hyvin hallussa ESP takana. Kitkalukkoakselistot kiihdytettäessä tekee siitä tehokkaampaa, tehokkaampi kuin GTI, vaikka ESP kytkettynä. Jos haluat mennä hyökkäys päälle ja pois, löydät apuohjelma vetokyvyllä ylivoimainen sen kilpailijoihin. Puolustus tulee hermostunut ja reaktiivinen tehden nopeammin, jos vaativa, joka on mitä odotetaan GTI. tunteilla Uskon, että tämä auto on nopeampi kuin Clio RS, jotka kohtaavat enemmän mukavuutta. Hän on voittanut kovuus alustan, veto- ja jarrutus- kuulostaa hyvältä ja on rajoitettu painos; erittäin mielenkiintoinen, koska Tämä parantaa auton, joka oli jo hyvä.

Sitä tarjotaan myyntiin 26780 euroa, 3800 euroa kalliimpia kuin perinteiset GTI ja laitteiden pysähtyy. Jos sovelletaan Pive suunnitelma eroa yhden ja toisen 1000 euroa on rajoitettu, myöntäminen (GTI ei ole Pive), Koska 1258 euroa, jota sovelletaan Peugeot vähentää molempia. Jälleen näen sen mielenkiintoisempaa kuin normaali GTI huolimatta hintaero, enää sillä urheilullisempi, se on, mutta kuinka paljon se tarjoaa ja koska Se kuluttaa jopa vähemmän, etenkin kaupunki.

Adblock
detector