Ford Kuga Vignalessa: tausta maastoauto tyylillä ja luonnetta

Ford Kuga Vignalessa: tausta maastoauto tyylillä ja luonnetta

Vignale versio Ford Kuga tuo lisää annoksia tämän SUV hienostuneisuutta ja erinomainen laitteita. Testasimme sitä perusteellisesti dieselmoottorilla ja automaattivaihteistolla Powershift.

Ford Kuga 2,0 TdCdi testi 180 Vignalen

Ford Kuga 2,0 TdCdi testi 180 Vignalen

Ford Kuga 2,0 TdCdi testi 180 Vignalen

Ford Kuga 2,0 TdCdi testi 180 Vignalen

Kun, kuten tänään, mekaaninen huippuosaamista ja ajonautinnon mahdollisuudet eivät ole enää etusijalla suurelle yleisölle, on tarpeen uudistua, investoida tuote erottaa arvot lisäävät houkutteleva. Juuri että ydin Vignale että lisätään Kuga samaan aikaan viimeinen päivitys. Se on ostokokemuksen, jossa Asiakas saa tuntemukset ja erityiskohtelua, Aito Premium, yksinkertainen kaupallinen viimeistely monet varusteet. Siten, vaikka jotkut eivät voi olla itseään vaihtoehtona SUV jaloja, tämä Ford Kuga Vignalessa itse eroaa yleisestä.

Se on asia Ford Kuga Vignale, erottaa nimi Kuga ilman hunajakenno säleikkö erityisiä puskurit, nahkaverhoilu kuusikulmainen ylellisempi, sisävalaistus, tunnuksista ja todella loistokkaan laitteet, vaikka osakkeet elementtejä, kuten sync3 liitettävyys tai Puheohjaus -of helppoa ja intuitiivista, jossa Kuga perheen käyttöön. Tuloksena on auto tehokas näkökulma kiinnittää huomiota ja jossa yli yksi näkee amerikkalaisen vaikutuksen.

Rakenne- ja on teknisesti Kuga, tässä tapauksessa kanssa Dieselmoottori 2,0 TDCi 180 hv automaattinen Powershift kahden kytkimen vaihteisto ja neliveto, että vaikka ei saavuta tasoa suosio TDCi 150ps tai uusien 1,5 120 -sustituto lohkon 2 litraa näytteille Mekaaninen valtava potentiaali.

Ford Kuga VignaleFord Kuga 2.0 TDCi Vignale: ajomukavuus

Se on tehty laitoksessa kahlaamo Valenciassa perustuva Mondeo. Siksi muistat joitakin up tunteet, ratsastaa eristäminen suhteessa pyörän, työ jousitus, ohjaavat tarkkuus ja ketteryyttä tuki muuttuu yllättävää ajoneuvon mitat Kuga. Itse asiassa, se tulee tuntua joustavampia ja hallittavissa kuin voisi kuvitella.

Kuitenkin sen suuri laitteet, neliveto ja automaattivaihteisto lisätä painoa ja tehdä Kuga raskas auto -over 1800 kg, vähintään 100 kg enemmän kuin CR-V ja 200 kg enemmän kuin istuin Ateca vastaavasti, mikä merkitsee vaatimus liikuttaessa elin. siksi yksi suurempi kulutus sen suoraa kilpailua –etenkin kaupunki– ja on vaikea nähdä tarkoittaa polttoaine mittari alle 7,5 l / 100 km. Mutta se on hieman hitaampaa kuin sen tärkeimmät kilpailijat, vaikka saaminen kiihtyy nollasta alle 10 s– ja se maksaa enemmän elpyä nopeutta, säilyttäen vauhti pehmeästi vähäistä liikennettä. Vihje kaasua, kun etsimme maksimitasaisuus voi tuntua raskas, puuttuu forcefulness, tunne katoaa, kun käytämme heedless kiihdytin saada paras kulutus, moottorin, vaihteiston ja alustan näyttävät toimivan paremmin harmonisesti.

Näissä olosuhteissa se on helpompi arvostaa näyttäviä ajo potentiaali, joka piilottaa sen reaktiivinen kuorma-, joka on yksi kohokohdista ford Kuga. Hän on edelleen hyvin hallittavissa ja näyttää tasapaino hieno välillä tasaisuus ja reaktiivisuus, sallimalla luottavainen kasvot speeders tai kuoppia, jotka saattavat näkyä tiellä ajettaessa, osoittaa alacrity määräyksestä johdon ja polkimet, saavuttaen helpottaa tiukempi kierrosta jos leikkaamme kaasua tuolloin.

Ford Kuga 2.0 TDCi Vignale: ketterä

sisään ajo Se on esitetty ketterä. Vaikka pakko työskennellä ohjauselektroniikan tulla voimaan mahdollisimman ylilyöntejä tukea muutosten ansiosta yhteisen toiminnan järjestelmä, joka jakaa välisen vääntömomentin kahden akselin, myös vastuussa Tämä Kuga suuri motorisia taitoja ja integroitujen järjestelmien luistonesto ja vakauden. Nämä tarjoavat tehokkaan ja hienovarainen käyttäytymistä, joka lisää niiden tehokkuutta ajo kun päätämme vauhdittamaan kävelyä.

Ford Kuga 2,0 TDCI VignalenLaillinen nopeudet nautimme hyvin eristetty sisältä, molemmat pyöri asfaltin ja aerodynamiikkaa, ja voimme keskustella takamatkustajien vaikeuksitta. Sen sijaan, korkea ajonopeuksilla kyllä ​​me huomaamme, miten ilmaiskujen keho voi häiritä rauhallinen ja huomaat, kuinka hän voisi todella käyttää vaihteenvaihtomekanismin nopeuksilla, sen mukaisesti, mitä he tarjoavat joitakin vaihtoehtoja, tai hieman pitemmällä kuudes että säilyttäisi moottorin käydessä hitaammin. Olisi myös hyödyllistä, ainakin mitä tulee kuvan ekologian ja nykyaikaa, jos olisin tyhjäkäyntivaiheessa toiminto, joka irrottaa muutos säästää polttoainetta alamäessä.

Omalta sisustus ja istuimet tarjoavat upeat kosketusnäyttö, aito Premium, ja tunne optimaalisen tilaa neljälle matkustajalle jopa 1,8 m pitkä, että hän voisi lisätä viidesosa henkilö on lyhyt matka. Ja istuin ei ole muotoon kahteen asukkaat, maa on lähes tasainen, ja on tarpeeksi tilaa laittaa jalat etuistuinten alle.

Lisäksi mukavuutta elektroniikka hankkii merkittävä tehtävä helpottaa päivittäistä käytännöllinen ja kädet portin avaamisen elementtejä, pysäköintitutkajär- (Erinomainen verkossa toimivien, joissa tarkat hieman yli puoli ylimääräistä kehon metriä), Istuinlämmitys ja valinnaiset turvalaitteet. Se on integroitu tech paketti mukaan lukien signaali tunnistusjärjestelmässä, väsymyksen, automaattinen pitkän lyhyt valot, jarrujärjestelmä kaupungissa ja voitaisiin täydentää aktiivisella vakionopeussäädin (750 euroa) ja trufar palkkion kosketus, joka desmarcaría se hyvin varustettu yleis kilpailijoita, mutta silti kaukana kilpailijat kuten Audi Q5 ja BMW X3. 4000 euroa, joilla se eroaa ST Kuga Line samanlaisia ​​voimanlähteitä aiheuttaa mielenkiintoinen kysymys Säästämisen tai maksaa niille erityisen tunteen aina saada autossa.

Ford Kuga 2.0 TDCi, enemmän tietoa

mittaus Ford Kuga 2,0 TDCI 180 AWD POWERSHIFT VIGNALE
Moottori (*) 1,997 cm3 / 4 sylinteriä rivissä
Virta (*) 180 hv 3500 rpm
suurin vääntömomentti (*) 40.8 MKG at 1750 rpm
Traction (*) kokonais-
0-100 km / h 9,78 s
0-1000 m 31,9 s
Real kaupunkien kulutus 8,6 l / 100 km
Varsinainen tienkäytön 6,8 l / 100 km
Real keskikulutus 7,5 l / 100 km
Frenada 140-0 km / h 73,4 m
paino 1812 kg
runko 500 litraa
Space takajalat 72 cm
edessä / takana leveys 142/138 cm
Korkeus min / max 90/97 cm
hinta 40500 euroa

(*) Virallinen tiedot, loput mitattuna teknisen keskuksen moottoritietä.

Saatat myös olla kiinnostunut

– 20 myydyin SUV hetki
– Peugeot 3008 maastoauto kaunein sisätilojen maailmassa
– Ford Kuga, Ateca Istuin ja Kia Sportage, mikä on paras SUV?
– Kaikki SUV saapuu 2017, brandien
– Katumaasturit enemmän sisätilaa
– SUV Vertailu: Kodiaq Skoda, VW Tiguan ja Kia Sorento

Adblock
detector