Maserati Levante: testaus urheilullisen SUV ylellisyyttä

Maserati Levante: testaus urheilullisen SUV ylellisyyttä

Maserati Levante kestää perinteisiä arvoja Trident maastoautoalaan kilven yhdistelmänä tosiasiat ja tuntemuksia moitteettomasti suorittaa merkki.

Maserati Levante Maastoauto hyvin yksin, ylellinen ja urheilullinen

Maserati Levante Maastoauto hyvin yksin, ylellinen ja urheilullinen

Maserati Levante Maastoauto hyvin yksin, ylellinen ja urheilullinen

Maserati Levante Maastoauto hyvin yksin, ylellinen ja urheilullinen

Jo jonkin aikaa, Porsche. Koska viime aikoina, Bentley. Nyt Maserati. Lähiaikoina, Jaguar. Eikä pitkään olla Lamborghini. En aio mennä shokki, kun brändi erikoistunut tietyntyyppisen tuotteen ja näissä tapauksissa yhtä tiukka ja selkeä materiaalien penkoa muita tapoja ajatella uuden tyyppinen auto, luonnotonta sen historian, perinteet ja arvot . Oletan näe mikä on tulevaisuuden auto, mutta jos tämä jatkuu, on todennäköistä, että formaattistandardista SUV jossa se on nyt mullistaa suunnittelun auton. Ja on oltava SUV tarkoitettu kaikille yleisöille.

Maserati historia on pitkä. Vasta vuosisatoja. Läpi 102 vuotta elämän Italialainen Hänellä on ollut ylä-ja alamäkiä. Se on käynyt läpi useita omistajia, koska veljet Maserati tahtoa löytyy ja nyt fiat Näyttää siltä, ​​vahvempi ja käytännöllisempi kuin koskaan. tänään Maserati Se on hyvin yksin valmistaja kaksi hieno salonkia korkean suorituskyvyn luxury (Ghibli ja Quattroporte) ja kaksinkertainen erinomainen coupé (Gran Turismo / Gran Cabrio) Katalogituotteiden, joka on kohdannut "provisio" yhteiskunnan ja se on kehittänyt mitä ensimmäinen SUV historiansa. kanssa Levant, Maserati integroi uuden tyyppinen auto valikoimassa, mutta aivan mahdollisuus autojen taidetta suunnittelu, kuva, ylellisyys, urheilullisuutta ja tuntemuksia muodon ja toimivat Levant. Ei ole yllättävää, odottavat Levante olettaa yli 50 prosenttia uusmyynnistä Maserati ja ei merkittävästi vähennä niiden salonkia, niin tulee melkein kaksinkertainen tuotanto tuotemerkin.

Maserati Levante

Maserati Levante: urheilu

Sen kapakoissa alusta on ollut perustana Levant. Se, Maserati on sijoitettu tyylikäs ja hillitty ruumiin, mutta otsa- hyvin henkilökohtainen, jossa hänen valtava grilli Se on päähenkilö kokonsa ja aktiivinen taulukko jotka avautuvat ja sulkeutuvat perustuu tiettyihin parametreihin ja jotka ovat osittain vastuussa ilmanvastuskerroin (vain 0,31) alempi segmentti Maserati. myös niiden painopiste on alhaisin keskuudessa eliitin kilpailijat, kuten Porsche Cayenne ja Range Rover Sport Ne näyttävät olevan tärkein tunnistetaan Levant. Lisäksi, Maserati Hän on turvautunut alumiini valmistukseen ovien, konepellin, takaluukun ja etuosan rakenne pitää painon. Ja tämä on myös auttanut saavuttamaan painon jakautuminen akseleille 50/50 prosenttia. Noin monimutkaisia ​​rakenteita Multilink jousitus edessä ja takana, vakiona Levante satamalaituri renkaat jopa 6 ja korkeat aktiivinen vaimentimet Skyhook tyyppi, elektroniohjattu erikseen. Q4 veto AWD suuresti priorisoi käyttövoima taka-akselin, joka normaaleissa olosuhteissa ja yhteinen saada 100 prosenttia vääntömomentti. 150 millisekuntia Keski monilevylle kytkin Hän pystyy ohjaamaan jopa 50 prosenttia vääntöä etuakselin, siirtää, että voit nähdä kuvasi kellot, miten ja milloin se tapahtuu. Taka sisältää tasauspyörästön rajoitettu, ja molemmilla akseleilla liukuva sähköinen toiminto tulee näkyviin vääntömomentti Vektorikäyttö, joka edistää asennetta ja kaarteissa pito Levante.

Vuorovaikutusta kaikkien on virheetön, koska sillä laitat itsesi ohjaimissa Levant, tunne on uskoa suuri urheilullisuutta dynamiikkaa, että voit myös lähettää SUV. Ilmeisesti heidän hieman yli 2 tonnia paino He eivät tee sinusta tuntuu kevyt, mutta ei mahtaileva kiemurtelevassa vuoristopolkuja minne luulisi kyky mennä sillä voit Levante. Vaikeus pysäyttää sitä ja piirtää käyrä on paljon vähemmän kuin voisi luulla, vakuutan teille, ja jos tämä ei olisi tarpeeksi, hänen asenteensa antaessaan ylinopeuden on ympäri piirretyn. Sen koko ja paino voisi ottaa jyrkissä mutkissa pisteenä uhrata, lopettaa se hyvin, jossa se on laitteet sen (neljä ilmanvaihto teräs levyt ja 6-mäntä jarrusatulat ylös hidastusta ja erittäin suuri resistanssi), ja anna sen mennä, ennen kuin on linjassa uudelleen, mutta tämä Levant Lisäksi se johtaa johtaa alusta käyrän kanssa kiihdytin.

verkossa käytetty auto arvostussinulla on eri tilat vaikuttamalla alusta ja moottori, jolla modifioitu korkeus ja kovuus jousitus ja vastaus moottori. Jos, kuten minun tapauksessani kokemus on kanssa Levante S 3.0 V6 430 hv (From € 105360), niin ekstaasia yhteensä. Eläimellinen poissiirtokyky (vain 5,2 sekuntia saavuttaa 100 km / h) tämän moottori valmistama Ferrari, lisää kykyä unelmoida. Riippuen valitusta ajo-tilassa, Levant suppilot pakokaasut läpi eri reittejä, jolloin hänen akustinen pakokaasujen jotain todella jännittävää. Telegraphing välillä pakokaasu ja virtaamat turbot (Yksi per pankki), The Levant Se vie tuntea tuntemuksia ajo oman urheilullinen kaksipaikkainen enemmän eheyttä. ei tarvita erittäin nopea peräkkäinen automaattiseen käsittelyyn, valtavia kiinteä melat ohjauspyörän takana, 8 Linkit, ilahtuu sinulle vähennykset "kaksinkertainen kantapää"Jotta ajokokemusta todella vastannut urheilullisuutta tuotemerkin.

Maserati Levante

Maserati Levante: sedan

Mutta ennen Maserati Levant Se on luultavasti mahtava sedan etsit. Sen sisätilat on erittäin tilava ja tunne on mennä oman SUV piste hieman tavallista pienempi keskuudessa suuri malleja markkinoille lantiolla. Sinusta tuntuu hyvin integroitu kapellimestarina (jopa jarru- ja kaasupolkimen voidaan säätää etäisyyttä), hienolle tilaan, jossa voit hengittää maku, tyylikkyys ja urheilullisuutta. Oletusarvoisesti Maserati Levante Se ehdottaa normaali toimintatapa, mikä vastaa keskimääräistä korkeus suspension (207 mm maavara) ja pehmeä vaimennus vasteen. Moottori ja vaihdelaatikko Kumppani korostaa sujuvuuden ja alentaa pakokaasujen desibeliä. Tuolloin Levant nauttivat käytettävyyttä helppo, mukava ja miellyttävä ratsastaa. Yli 130 km / h Alhainen suspensio automaattisesti alemmalla korkeudella (Aero1 tilassa -20 mm) ja Aero2 (-35 mm) edellä 185 km / h. havaitsette yksi urheilulli- mukava auto, tarkka, kestävä ja vakaa Super Bacchae ilman kuivausta edes lisävarusteena pyörät 20 tuumaa testattu (18.-21, mukaan versiot ja optiot).

Tämä on valtava rodador moottoritie ja tämä on silloin myös Perustelette olemassaolon versio dieseli 3.0 275 hv (alkaen 82275 €). Ei siksi, että peto 430 hv bensiini josta olen puhunut edellä, mutta Levante Diesel tarjoaa myös paljon ja hyvän työntövoiman tyhjäkäynnistä. Jotta kellon 100 km / h vain 6,9 sekunnissa ja akkreditoi keskimääräinen kulutus 7,2 l / 100 km. Tämä moottori on valmistettu VM Motori ja sen akustiikkaa on kuultava. Maserati Hän on työskennellyt myös pakokaasupäästöjä muuttaa ja parantaa yhden kuulostaa että joukossa dieselmoottorit markkinat ansaitsee tulla tunnustetuksi mielenkiintoisimmista maailmassa.

Maserati Levante

Maserati Levante: SUV

Ulkopuolella asfaltit paras teiden ja paras moottoritiet, Maserati Levant edellyttää myös, että haaste väitetään kehittynyt ajoneuvon SUV. askelma maa, kruunu rinteet, kahlaa vaiheet vesi… Jos et satu omalletunnollesi, kaikki se on laajasti valmis Levant. Ehkä hänen ansio ei valinnassa maastossa tila 1 (+ 20 mm jopa 90 km / h) tai 2 (+ 35 mm 40) etukäteen, mistä se voi saada yksinkertaisesti kysymys veto, teho ja korkeus maavara, mutta auto, joka kesti vuoteen valtatie kanssa mukavuus kiitettävä hengenvaarallista nopeuksilla ja olet johtanut ja merkitys erityisenä urheilu monimutkainen ja nopeasti tracings vuoristo, pystyy sitten ottamaan inclinadísimas kappaleita kaivos auki helposti, mukavasti ja huolettomuus, joka lähettää sinulle. Levante on korkea vääntöjäykkyys ja tämä johtaa sinut tuntea suurta valmistuslaatu tällaisissa ääritilanteissa käyttää. Jos tavoitteena on hiihtää oman Levanten, Maserati myös uskaltaa sanoa, että Levant tarjoukset parempaa suorituskykyä lumella ja jäällä segmentti.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Testi Range Rover 4.4 SDV8

Uusi Mercedes GLE Coupe

Adblock
detector