Vertailu: Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2,0 vs Nissan Qashqai 1,6 DIG-T-

Vertailu: Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2,0 vs Nissan Qashqai 1,6 DIG-T-

Vaikka kehitetty erilaisia ​​teknisiä ratkaisuja, Mazda CX-5 ja Nissan Qashqai lopulta saada erittäin tasainen johtuvan sekä tuntemuksia ja dynamiikkaa. Lisää … Mikä on oikeassa? Lue eteenpäin

Vertailu: Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2,0 vs Nissan Qashqai 1,6 DIG-T-

Vertailu: Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2,0 vs Nissan Qashqai 1,6 DIG-T-

Vertailu: Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2,0 vs Nissan Qashqai 1,6 DIG-T-

Vertailu: Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2,0 vs Nissan Qashqai 1,6 DIG-T-

CX-5 Se on aina näyttänyt meille iloa, selkeä viite segmentin sisällä kompakti SUV. Näin ollen ne ovat valinneet koetinkivenä kohtaamaan tulokas Nissan Qashqai joka, kuten sen edeltäjä, hän on tulossa koko myyntimenestys.

Valitsemien suorittaa tämä veretön vastakkainasettelua versiot on varustettu SKYACTIV-G 2,0 moottori 165 hv, tapauksessa Mazda, ja 1,6 DIG-T 163 hv Nissan. Molemmat tarjoavat tarkemman dieselin käyttö ja ovat myös puhtaampia kuin niiden päästöjen osalta.

Näin ollen esiin asioita, ja alle sekä valitun valtuudet, paino nämä kaksi mallia –1426 kilogrammaa Nissan ja 1455 Mazda-, samat edut pitäisi olla havaittavissa.

Kaksi tapoja nähdä

Vertailu: Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2,0 vs Nissan Qashqai 1,6 DIG-T-Todellisuus kuitenkin aiheuttaa meille ei-niin edes tulosta. Ja että valhe, Meidän dyno Mazda on pysynyt hieman alle mainostetaan valtaa, Nissan, jossa 187,4 CV, on paljon suurempi. Onko näiden loistava yksiköt vähittäiskaupan …? Mutta ennen siirtymistään suoritusarvot, selitämme tekninen polku seuraa kunkin kumppanin ymmärtää, missä ja miksi nämä erot suorituskyvyssä ovat syntyneet. Tässä mielessä molemmat valmistajat käyttävät modernia suora injektiot Virta järjestelmään, mutta samalla Mazda käyttää suurempi tilavuus ja ilmanotto, Nissan valitsee yhden Lähes 400 pienemmän moottorin cm3, mutta tehostettu avulla turbo erittäin kompakti ja nopea toiminta.

Ottaen huomioon tulosten, Nissan johdattaa kilpailija moottori, joka on ylivoimainen kyky latkia. siten kiihdyttää rehellisesti parempi, ottaen 2 sekuntia Mazda molemmat toimenpiteen 0-100km / h käveltäessä kilometrin seisoo alku. Ja kauemmas edelleen näyttöä siitä, jos me puhumme on palautui ja ohitukset, he tarvitsevat paljon vähemmän sekuntia ja metriä. Vastineeksi Mazda hyödyntää aikaan kun se tulee, mitä on nähdä mitä ja toinen moottori polttoaineen kysyntää. Ja he ovat liikkuvan oikeudelliseen rytmejä, CX-5, mukaan meidän mittaukset, on muodostettu 6,8 l / 100 km, kun taas tarvitaan Qashqai 7,5. Tämä ero on vielä avoinna Mazda jos päätämme miellyttää kiihdytin, koska urheilullinen ajo Nissan tuli vaatia yli 2,5 litran kilpailija.

Ystävät tien

Vertailu: Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2,0 vs Nissan Qashqai 1,6 DIG-T-Ajosuuntaan, muutaman kilometrin tarvitaan varmista Molemmissa malleissa koska sen pehmeä jousitus, hakevat enemmän rauhassa rulla urheilu. Jos me kunnioitamme tätä ohjausta ja me ammuttiin nopeuksilla turisti risteilyreittejä ensimmäisen tason, meidän päähenkilöitä ovat esimerkillinen ajomukavuuden ne tarjoavat sekä itsevarmuus ja aatelin reaktioita, jotka tekevät gaalassa.

Nämä rytmejä Gear, Sekä tärinää ja melua moottori kokonaan huomaamatta matkustajien, ne näyttävät matkustaa pilvi. Mikä häpeä Tämä miellyttävä matka ympäristö häiritsee tuleva melu hyttiin pyörimisen enemmän kuultavissa kuin olisi toivottavaa. On myös totta, että radion päälle, tämä “pieni vika” peruuntuu.

Seuraavat suorituskykyä, suurimmat erot että löydämme välillä CX-5 ja Qashqai selviävät vasta kun elävä rytmi Katsotaanpa Roll teillä mutkainen reitillä. Ja tässä ympäristössä, tunsimme mukavampaa rattiin Nissan, joka on neutraalimpi ja tehokkaita asenne, joka Mazda. Sillä vaikka CX-5 on erittäin edistyksellinen ja jalo niiden reaktioissa esitetään selvempi taipumus mennä pois on se käyrän enemmän nostamme marssivat rytmin. jopa jarrut eivät ole olleet yhtä voimakkaita sen kyky pysäyttää auton, ja on myös huonompi väsymiskestävyys kuin Nissan. Positiivinen kärjen Mazda löytyy sen autonomiaa, kiitos erinomaisen kulutus on jo mainittu, antaa meille mahdollisuuden mennä ilman tankkausta lähes 100 km enemmän kuin Nissan.

Tekniikkaa tai tilaa, Päätät

Jos oletamme, että molemmat visuaalinen tuntumaa käytetyt materiaalit, kuten kuvanlaadun ja jopa suunnittelu, ansaitsevat hyvin molemmissa malleissa, esteettinen osan pitää jakaa mitalit. Ja päättyy valitun, ja jos puhumme laitteet, on Nissan, joka hyödyntää hänen kilpailijansa. Ja se on sanoa paljon, koska sarja- Mazda on jo merkittävä anteliaisuus. Mutta se on, että Qashqai jaetaan ja lisää myös lukuisia teknologisia tekijöitä: 360 Vision Camera Erittäin hyödyllinen, kun aparcar-, Hälytyksen tahaton kaistanvaihdon Vakionopeussäädin aktiivinen ilmaisin merkkejä, selain- että Mazda on optioiden, automaattivaihteisto on lähi / ajovalot

Jos sen sijaan puhumme varattu matkustajien ja matkatavaroiden, on CX-5, joka vie voiton. Ei vain se on enemmän runsas oleskelutila sekä leveys- jalkatilaa asukkaat takaistuimet, mutta sen runko on myös huomattavasti kyvykkäämpiä, koska varsinainen 530 kuutiometriä litraa verrattuna 455 Qashqai.

Adblock
detector