Renault Megane dCi 130 Bose Energia, testattu

Renault Megane dCi 130 Bose Energia, testattu

Neljännen sukupolven Renault Megane auto tuntuu, eikä vain sen estetiikkaa, pääasiassa myös sen ajomukavuus, teknologia ja muotoilu.

Renault Megane dCi 130 Bose Energia, nyt tavoitteellinen

Renault Megane dCi 130 Bose Energia, nyt tavoitteellinen

Renault Megane dCi 130 Bose Energia, nyt tavoitteellinen

Renault Megane dCi 130 Bose Energia, nyt tavoitteellinen

koska 1995 Renault Mégane keksi nimen kokonsa, jossa saaga nyt lisää neljä sukupolvea. Esteettisesti se on merkittävä parannus verrattuna sen edeltäjä, osakkeiden monet piirteet Tyylillinen isoveljensä, talismaani, samoin kuin monet sen mekaanisia komponentteja. Molemmat turvautuvat CMF alustan, malleissa C ja D-segmenttiä, joka on myös läsnä Kadjar ja Espace.

Verrattuna edeltäjäänsä, sinulla on vähemmän elin, koska tämä viisiovinen huhtikuussa perheessä Renault Mégane Sport Tourer lisätään ja minibussilla tyyppi, joka jatkaa nimellä Renault Scénic, molemmat jo nähty Geneven autonäyttelyssä. Sillä sedan sedan versio on odotettava, kunnes 2017, mutta kuten Renault Clio on kolme hatchback versio tai periaatteessa se näyttää CABRIO-coupé jatkuvuutta.

Renault Megane, jotain suurempaa kuin ennen

Verrattuna kolmannen sukupolven Mégane, uusi Se mitataan 6,4 cm: n pituiset, 0,6 leveä ja 2,8 taistelu, kun taas sen korkeus pienenee 2,5 cm. Vaikka, kuten tulemme näkemään, edelleen korostettu sisätilaa.

Renault Megane takanaMitä potkurit käytettävissä varsin uusi voit valita kolme vaihtoehtoa bensiinin ja niin monet Diesel. Kaikki mekaaniset tetracilíndricas pieniä siirtymä ahdettu jonka turbo. Ensimmäisessä ryhmässä löydämme 1.2 TCe versiot 100 ja 130 hv ja 1,6 TCe 205 hv, automaattisella kaksinkertainen kytkin 7 nopeus ajetaan yli käsikirja 6 pienempiä TCe. Diesel tarjonta alkaa 1,5 dCi kanssa 90 tai 110 hv ja huipentuu 1,6 dCi 130, puolivälin että tehostetaan variantti 165 hv. Kaikki on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, paitsi dCi 110 hv mahdollistaa vaihtoehto 1500 euroa valita kahden kytkimen EDC ajetaan sama määrä suhteita ja että on ainoa käytettävissä dCi 165.

Renault Megane, jossa nelipyöräohjausjärjestelmä

at lukuisia ajo tuet joka voidaan asentaa (ilmoitus ajoneuvoihin kuolleessa kulmassa, tahattomasta kaistanvaihtokiellot, automaattista vaihtoa kastettu ja pitkä, projektio tiedot tuulilasiin, pysäköintitutka signaali lukija …) ja Multi Sense, joka mahdollistaa eri ajotilaa (Neutraali, Sport, Comfort, Eco ja Perso Toimiessaan kaasupoljinta, moottori, vaihteisto -jos Automaattinen:, osoite, pakokaasun äänen -simulado kautta audio- laitteet, hierontaa, instrumentointi ja ympäröivän valon), uudet Mégane myös voit luottaa kaikissa neljässä pyörässä ohjeita 4Control tunnetaan Laguna, Espace ja nyt Talisman. Tämä on laitteita, jotka sisältyvät Serial versiot GT ja asettaa auton paljon urheilullisempi vaste vaikuttava ketteryyttä, mutta myös helpommin odottamattomiin sotaharjoitukset. Niin että Renault sanoo Se vaatii 40 prosenttia vähemmän pyörät pyörivät verrattuna versioihin ole varustettu. Pienillä nopeuksilla takapyörien pyöriä jopa 2,7º vastakkaiseen suuntaan eteen parempaa käsittelyä ja antaa tunteen ajo pienempi auto taistelu, kun taas iältään 80 km / h pyörivät samaan suuntaan 1. Ainutlaatuinen segmentti ja olemme jo innolla yrittää urheilun versio aina erittäin tehokas R. S. joka tulee varmasti lähitulevaisuudessa.

Entistä ilmeinen sisälle megane

Sen sisustus välittää hyvä tunne laatu, ainakin Bose tässä versiossa, hyvin varustettu vakiona erittäin mukava ja mittasuhteiltaan runsaat paikkaa. Se on helppo saada hyvä ajoasento, jossa on hyvin suunniteltu ergonomia, vaikka se maksaa hieman enemmän kuin muut kilpailijat koskaan epämiellyttävä, mutta enimmäkseen epätarkasti, selkänojan säätö nuppi sijasta rulettia joka oli aikaisemmin. silti niiden istuimet ne ovat iso ja mukava nojatuolit, kuljettaja monipuolinen ohjelma hieronta inflaation ja deflaation ristiselän ilmatyynyn. Erittäin miellyttävä on laatu ohjauspyörässä tikkaukset verhoilu ja ovipaneelit, vaikka heikentää hieman kovaa muovia keskikonsolin ja koko sen alemmalla alueella ja kojelaudan; mitään nähtävää, mutta myös sen kilpailijat. tarkkoja säätöjä, vaan löysyys tarkoittaa Bose kiinnittämään kierretty keskikaiutin ja avoimesti huurtumista hyvä kuva.

Sisustus 2016 Renault MeganeTilaa, sen suurin ulkomitat mahdollistavat voittaa 2 cm leveä edessä ja tärkein neliöt 4 takana. Mutta kaikkein tärkein ulottuvuus, joka on jalasta, seuraa linjaa sen luokan, jonka DS4, vain suurennuslasin cm ja jotka tavaratilaan 20 litraa menetetään. Muutamia senttimetrejä aikuisiin matkalle takaisin mahtuu hieman helpotusta. Boot, ei saavuta 500 l Civic, mutta tarjoaa silti hyvät valmiudet. Hänen kerroksessa reparapinchazos pakki ja laatikko vakavan äänentoistolaitteiden sijaitsevat.

Järjestelmän infotainment he tarjosivat kolme vaihtoehtoa. Keskeisin on yksivärinen näyttö 4.2 “ jota seuraa näyttö, ja kosketusnäyttö ja väri 7 “järjestetty vaakasuoraan selaimen maalista ja Zen 8,7 “pystysuorassa, Bose vakiona Zen ja lisävarusteena GT ja 248 euroa. 8,7 “on tyyppiä capacitativa -Kun hyvä vastaus tuntuista, vetää kuvakkeet selaa, lukeminen sivuja liu’uttamalla, zoomata sormilla … Sen avulla voit asettaa kolme sivua alkaen toiminnalliset ikkunat (Widgets) ja ylös kuuden profiilin. on hyvin hyvä määritelmä, mutta sen käyttö ei ole kovin intuitiivinen, joten se vaatii aikaa oppimista ja mukautetaan välttää iskuja johtavat täysin. Ne puuttuvat monet fyysiset painikkeet ja kosketusnäyttö ryhmä rasva sormella on merkitty paljon voimaa venyttää käsivarteen.

Viisi viimeistelyjä valinnanvaraa Renault Megane

Viisi päättyy saatavilla (Life, Intens, Zen, GT ja Bose), moottori dCi 130 hv liittyvät vain kolme parasta. zen erittäin hyvä valinta, koska se on kahden vyöhykkeen ilmastointi, neljä sähköiset ikkunat, vakionopeussäädin, Bluetooth, kevyt anturit ja sade, R-Link 2 horisontaalinen näyttö 7″, sähköisesti taittuvat peilit, takana pysäköintitutka, sumuvalot, ristiselän säätö, signaali tunnustamista, automaattinen valot, varoitus tahattomien vaihtaa kaistaa, kevytmetallivanteet 16 “Multi Sense ja handsfree-avain mm. siirtyä bose on lisäys 1600 euroa elementtejä, kuten Bose, pyörät 17″, pystysuoraa näytön 8.7″ pysäköintikamera, sähköinen seisontajarru ja hieronta toiminto kuljettajan istuimen. Mielenkiintoisempi dynaamisesta näkökulmasta on GT, että nähden Zen summa 4Control neljä ohjauspyörällä, urheilu iskunvaimennus, 17 “vanteet, urheiluistuimet, Launch Control System, LED-ajovalot ja erityisiä sisustus, jonka Ylimääräinen 1500 euroa.

hänen korko, kanssa alennus 2200 euroa ja vähennetään, Se on yli useimmat sen kilpailijat yleis merkkejä, vaikka laitteet löytyvät tämän laitteen yläpäässä on myös kaikkein ravintoa. Näyte turvallisuus on Renault, että heidän tuotteensa on ylivoimainen. Testatut Yksikkö on arvoltaan 100 euroa vähemmän kuin Peugeot 308 2.0 BlueHDI 150 GT Line, voimakkaampi ja mukavuus ominaisuuksia, vaikka Mégane hakkasi häntä turvallisuutta, jossa varoitus tahaton kaistanvaihtokiellot, automaattinen valot … ilman unohtaa, että 308 lisää LED-ajovalot, valinnainen hänen kilpailijansa.

Olemme nähneet, mitä on Mégane, katsotaanpa nyt, miten se menee

Riittää kävellä muutaman metrin tarkistaa itsevarmuus Auton ja sen huippulaatu kulutuspinta, näkökohdat joka on sijoitettu yläreunassa sen luokan. se on erinomainen suodatus, mutta kun taas lopulta vähentää tunteita ajo. Kyllä, jotka eivät ainoastaan ​​auttaa meitä nauttimaan myös ne, jotka antavat meille luottamusta tutkimaan rajoja. noin raja jotka lisäksi ne ovat paljon korkeampi kuin maalaisjärkeä ja että kun saavuimme Meagane reagoi suuri jalo. Maanpuolustusurakoitsijan joka auttaa varovasti kääntyi jos leikkaamme kaasun täyden tuen. Mutta meidän täytyy tehdä se äkillisesti, sillä hänen luonteensa on Erittäin Aliohjautuminen, ainakin tässä dCi 130 hv versio, joka lisää huomattavasti paino etuakselilla ja suuren vääntömomentin kuva. Jarru hyvä kosketus, vaikka ei jarrutusmatkat He ovat osoittaneet tehokkaina kuten hänen edeltäjänsä. Achacable vain voi olla jotain tähän laitteeseen, mutta dCi 110 hv on myös käynyt läpi tilat ainoastaan ​​paranna luvut yhden metrin edessä Mégane III 2.3. Ei vain vakuuttaa eikä osoitteesi. Kyllä, se on parempi kuin ennen, mutta koskettaa tulos hyvin keinotekoinen, ei välittää paljon tietoa, ja Sport Mode Ainoa asia löysimme on kovettuminen uskomme hiirihaukkojen turhia ajoja.

hänen ulokkeita potkuri pehmeys ja hiljainen. hyödyttää myös asettamalla sekä kiihtyvyys ja talteenotto on yksi parhaista tehotason, vaikka toisessa vaiheessa hobnobbing 150 hv variantteja. Ongelmana on hänen puute basso, mikä saa näyttämään laiska joissakin olosuhteissa. mennessä kulutusta, tie, vain pysyy pari kymmenystä Honda Civic 1.6 i-DTEC 120 hv, viite luokka, mutta Sillä ei ole suurta autonomiaa menettämisen vuoksi 13 litran vetoisia talletus. hänen käsivalintainen vaihteisto tämä on mukava ja tarpeeksi nopeasti, ei kuten Civic, ei edes kuin leijona, mutta tukee myös kriittinen.

Saatat myös olla kiinnostunut

Renault Mégane 1.2 TCE, kulutus ja ensivaikutelma

Renault Mégane ensimmäinen kosketus

Valokuvia, videoita ja tietoja Renault Megane

Adblock
detector